Mīli sevi, rūpējies par sevi ar Lactacyd!

Mīli sevi, rūpējies par sevi ar Lactacyd!

01. Oct 2013, 23:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, dārgās topošās un jaunās māmiņas! Es pagaidām esmu vēl topošās māmiņas statusā, un tagad, kad esmu pašā gaidību beidzamajā trimestrī, droši varu teikt, ka nekad agrāk nebiju saskārusies ar "sieviešlīnijas" problēmām tik bieži kā tagad, grūtniecības laikā.

Individuālajā konsultācijā pie vecmātes Rīgas dzemdību namā uzzināju, ka tas viss tieši hormonu svārstību, ķermenī notiekošo pārmaiņu dēļ. Domāju - vai man ar to būs jāsamierinās? Visu laiku jālieto kādas zāles, preparāti, vitamīni, svecītes, gēli?

Nekā, vecmāte ieteica nomainīt intīmās higiēnas losjonu. Kamēr meklēju sev piemērotāko, no draudzenes, kas arī ir gaidībās, uzzināju, ka Māmiņu Klubā var pieteikties Lactacyd testiem. Saņēmos un pirmo reizi pieteicos izmēģinājumiem arī es!

Un tagad patiešām nenožēloju, jo esmu ieguvusi ne tikai jaunu pieredzi saistībā ar jauna produkta atklāšanu, bet arī patīkamu svaiguma sajūtu, ko līdz šim nevienā līdzeklī nebiju atklājusi. Jā, bija smaržīgi līdzekļi, jā, bija ādu mīkstinoši, pretiekaisuma, bez smaržas, utt. Bet šis ir labākais, ko līdz šim esmu izmēģinājusi. Tas labi puto, ir skaistā, pērļu baltā krāsā. Pie tam, arī nepatīkamās sajūtas intīmajā zonā visai ātri izdevās novērst tieši ar šo mazgāšanās līdzekli jeb losjonu. Pēc mazgāšanās jūties tīra, svaiga un tā, it kā būtu sevi palutinājusi.

Tāpēc saku arī jums - mīliet sevi, rūpējieties par sevi ar Lactacyd!