Mīļais, mums būs bēbitis!

Mīļais, mums būs bēbitis!

14. Sep 2022, 00:00 MammaTūlītDiviem MammaTūlītDiviem

Šis teksts bija man prātā visu piektdienas rītu, kad pirms darba uztaisot grūtniecības testu - tas parādīja laimīgās divas strīpiņas.

Visu dienu domāju, ka lai šo ziņu interesanti paziņoju vīram.

Iepriekšējā rakstā jau rakstīju, ka šobrīd mazulīti nebijām plānojuši , zināju, ka arī viņam tas būs liels , bet patīkams pārsteigums, tāpat kā man no rīta .. 

Tākā mums piektdienās darbā notiek kopīgas kolektīva brokastis, izdomāju, lai uzreiz nebūtu aizdomīgi, kāpēc mājas ierodos ar baloniem, izdomāju jau stāstiņu, kāpēc esmu ar baloniem..  ar to padalīšos zemāk..

Tātad, arī ar pirmo bērniņu es vēlējos šo zinu ne tikai vecākiem, bet arī vīram paziņot īpašāk, izlēmu, ka mājās ieradīšos ar diviem baloniem- viens vīram, otrs dēliņam. Arī balonus izvēlējos mazliet zīmīgus, lai nebūtu tur virsū gluži bēbitis vai pēdiņas (kas uzreiz nodotu visu pārsteigumu) bet izvēlējos tādus, kur virsū tādā kā mākonītī ir sprādziens, kas mūsu gadījumā ir varen patīkams pārsteiguma sprādziens. 

Zināju, ka atgriežoties mājas, dēls noteikti izvēlēsies balonu zilajā krāsā, un vīram paliks dzeltenais, tāpēc veikalā pārdevējai lūdzu dzeltenajā balonā papildus fliteriem, ielikt zīmīti ar tekstu- MĪĻAIS, mums būs BĒBĪTIS ?

Ar Abiem baloniem mašīnā- devos mājās no darba. Ierodoties mājās , puiši man jautāja, kāpēc man ir baloni, tad nu sākās mans “aktrises iznāciens” ?

Teicu, ka mums šodien darbā bija loterija ar baloniem , bet šoreiz tā ir savādāka, kā ierasts- uzvarētājs ir tas, kura balonā nav zīmīte (jo zināju, ka dēls priecāsies par uzvaru, jo pagaidām , šo jaunumu vēlējos paziņot tikai vīram, jo zināju, ka piecgadnieks šo jaunumu nevarēs sagaidīt, un sāks prasīt bēbīti katru mīļu dienu, BET, kā pēc laika paziņojām to dēliņam, padalīšos jau nākamajā rakstā) 

Tad nu, kā zināju, dēls izvēlējās zilo balonu, kurš bija tikai ar gliteriem, un vīram palika dzeltenais. Biju iedomājusies, kā mēs tos kopīgi uzspridzināsim, būs pilna māja gliteriem un smieklu, bet, džekiem bija citi plāni..

Protams, viņi abi uzreiz izpētīja, kura balonā ir zīmīte, cauri varēja saskatīt, ka zīmīte ir tēta balonā, tāpēc dēls priecīgs tika pie savas laimētās šokolādes un gatavojāmies jau balonu spridzināšanai, kamēr tētis izdomāja, ka tomēr vēlas savu balonu nevis uzspridzināt bet atsiet, lai ar hēliju mainītu balsi ?

Tā arī notika tēta balona hēlija izlaišana, smiekli pa visu māju, līdz tika sasniegta arī laimīgā zīmīti. Es visu šo laiku izlikos, ka šis jampadracis ir tiešām par godu darba pasākumam,pāri palikušajiem baloniem un nekas paslēpts balonā nav- līdz viņš atvēra zīmīti. 

Man prieka asaras pa gaisu, apskāvies un skaļi par šo nerunājam. Es redzēju, ka viņš ir pārsteigts - pārjautāja - vai tiešām? Un es jutos tiešām ļoti laimīga ?

Kā jau minēju, nākamajā ierakstā padalīšos kā paziņojām par šo dēliņam .

Kā Tu paziņojumi vīram, draugam, otrajai pusītei par gaidāmo ģimenes pieaugumu? ?