Miera pilnā ceturtdiena!

Miera pilnā ceturtdiena!

08. Feb 2018, 15:41 DreamComeTrue DreamComeTrue

Klāt ceturtdiena, tātad šodien mums ir 33 nedēļas un 4 dienas. Kā mums iet? Ko esam sadarījuši? Kas vēl paveicams?

Vakar bija ilgi gaidītā vizīte pie kolposkopa. Man par prieku - veselības stāvoklis ir uzlabojies. Uzlabojies tik ļoti, ka vismaz tuvākos 4 mēnešus man nav jādomā par to principā. Ārste man deva zaļo gaismu dzemdēt pašai - tātad nebūs nepieciešams ķeizargrieziens. Iepriekšējās nedēļas sonogrāfija rāda, ka mazulīte ir jau apgūlusies ar galviņu uz leju. Atlicis tagad tikai sagaidīt trešā trimestra USG, kuru gaidu nepacietīgi - jo būs iespēja tikt pie kārtējās bildītes ģimenes albūma papildināšanai. Kopējais veselības stāvoklis - lielisks. 

Iepriekš minēju, ka došos atpūsties uz SPA. Mūsu galamērķis bija izvēlēts - Hotel SPA Ezeri, tepat netālu no mājām Siguldā. Kamēr mīļotais vīrietis devās izbaudīt pirtis un baseina atsvaidzinošo būtību, es tiku palutināta ar 20 minūšu garu piena vannu, un tad stundas garo - grūtnieču masāžu - kas bija kaut kas UNIKĀLS. Es ļoti sen atpakaļ pēdējo reizi jutos tik atslābusi. Pirmo reizi pa tik ilgiem laikiem sajutu kā cirkulē asinis manā ķermenī, tas bija lieliski, bet pavisam neaizmirstamu to padarīja attieksme no personāla. Karsta piparmētru tēja ar medu, ķermenis ietīts siltā pledā, un liels logs, pa kuru paveras fantastisks skats uz sniegoto ieleju. Tā vien liekas, ka kopš atpūtas dienas - mans frustrācijas vilnis ir pārgājis. 

Mājās viss ir sagatavots mazulītes ienākšanai. Gultiņa jau saklāta, skapī drēbītes salocītas, un katram sīkumiņam ir sava vietiņa. Rati ir gatavi neizdibināmo ceļu izbraukšanai un šūpuļkrēsls gatavs ieaijāt mazo cilvēciņu. Atlicis vairs tikai tik maz - līdz mazulīte būs mājās.

Kas vēl tāds notiek pa starpu? Mēs ar mammu cītīgi plānojam dzimšanas dienas ballīti manam nu jau gandrīz 5 gadus vecajam dēliņam Gustavam. Kūkas cepēja ir atrasta, dekorācijas ir izdomātas, atliek tikai visu nokomplektēt. Milzīgs prieks, ka mamma dara visu lielāko daļu plānošanas, un milzīgs Tev par to paldies (zinu, ka brīvā brīdī šo tāpat izlasīsi.) :) 

Nedēļa ir tieši vidū, un mūsu mājās ir pilnīgs miers. Vīrs strādā no mājām - programmē jau no agra rīta, Ralfs savā istabā dzied visas viņam zināmās dziesmas, un pat kaķis ir atradis laiku mierā un klusuma - atpūsties. Vairāk šādu miera pilno dienu. 

Jauku jums priekšpēdējo darba dienu, meitenes! :)

Kristiāna.

nosiguldas nosiguldas 09. Feb 2018, 10:48

👋

nosiguldas nosiguldas 09. Feb 2018, 10:48

👋