Meitiņa/māsiņa ir klāt ♡

Meitiņa/māsiņa ir klāt ♡

05. Jun 2015, 13:04 zibsniic zibsniic

Beidzot esmu saņēmusies uzrakstīt dzemdību stāstiņu! ir pagājušas jau 3nedēļas,taču brīžiem liekas,ka veselu mūžību jau esam četri!:)

Tātad 9.05.mani palaida mājās no indukcijas ar norunu ka braukšu uz tonīšiem nākošā dienā un pirmdienā man jau no agra rīta jabut nodaļā atpakaļ! Izbaudiju brīvdienas pa laukiem,un kā runāts pirmdien ar vīru devāmies uz nodaļu..bija paredzēts USG lai zinātu kā brīnums jūtas puncī..viss bija kārtibā,ūdeņi bija mazāk kā jau 41 ned.un 5dienas! Plkst.11:00Pēc USG devos uz savu palātiņu un uz wc..pačurāju,takā gribu celties bet nevaru jo kkas vēl tek..-skaidrs-ūdeņi..bezkrāsaini..biju priecīga izbaudit kā ir kad noiet ūdeņi! :D gribēju iet pēc pampera uz palātu bet gaidiju kad kaut cik pārstās tecēt! Uzvilku pamperu un saku savejam laikam udeni tek!:)

Tiesi nāca vecmāte,bij jāiet uz pārbaudi,teicu ka laikam tek udeni,tad apskatijās un jā,to pūsli viņa vairs nejuta! Es jau satraukusies,ka driz viss būs..japiemetina ka sāpes man nebij! Bija 2pirkstu atverums jau !tā devos atpakaļ un gaidiju sāpes..tad devāmies uz pirmsdzemdību palātu, iekartojāmies..kad joprojām nekas nenotika,dr ievietoja tabletiti lai sāktos sāpes..! Tad parādijas uz kādu pusstundu mazas kontrakcijas min.pauze,pusmin.pasāp..es jau priecājos ka parāk viegli lai būtu īstenība!:)

Tā nu nīkam visu dienu..ikpalaikam gaju uz tonīšiem un parbaudem..vakarā ap 9man sāka pilinat kkadas zāles,tām pašam kontrakcijām. Likās jau ka nu būs točna,pasapëja,papūtu bet nekā..mans organisms neņem pretī ķīmiju :D dr vairs nesaprata ko darit..bijām noguruši..tad naca tajā pašā palātā pārbaudit ,kas ar atvērumu..visa problëma bij tajaa ka man dzemdes kakls iet uz aizmuguri,dr kad novietoja to taisni-centrali tad sāpes paradijas un kādas vēl..tad vel vinas skatijas kas ar udeņiem,priekšā bij augļapavalka plēvites kas neļava tecēt tālak ,dr tās dabuja nost un visa gulta palika slapja-iztecēja pārëjie udeņi..sākās pamatīgas sāpes,svīdu un pūtu kā traka,jaa arī bļāvu..vecmate un ginekologe vel parvilka man maiku jo visa biju slapja no udeniem.. es tik biju iekrampejusies gultas margās un elsu aiz sapēm,jo tas bij tik pēkšņi!!! Taa nu sapites viena pec otras kad atapamies ka jaspiez..vecmāte tik sauc pēc pāreja personāla kas izklīdušas kur kurais ..kamēr saskreja jau spiedu mazo araa un pat nepaspejam aiziet uz dzemdibu zali..vecmate tik noteica-dzemdesi pa jaunai modei :D ta nu pāris spiedieni un mazā-lielā meitiņa bij klāt!:)♥♥♥ kad redzēju ka pusķermenits jau laukā,visas sāpes bij prom un gribēju ātrāk mazo uz punča..kad piedzima tad ienāca tētis..iemūžinàja paāris bildes un aizveda mani ar mazo uz dzemdibu zaali..tur kāpu uz galda ar visu bebi:) tētis pārgrieza nabassaiti,tapat kā ar dēliņu..♡

Kamēr gaidijām placentu mazo jaunkundzi nomazgaja,nosvēra-3908gr un 55cm..piebildīšu ka dr teica ,ka būs man maziņš bērnins jo puncis maziņš..te nu bij!! Māsa pārspēja brāli! :D tiku sveikā ar vienu maaaazu plīsumiņu..bet placenta tā arī nedalijas araa! Veica uzreiz abrāziju ar pilno anestēziju..pēc tam bija looti grūti atjēgties:( likās ,ka nomiršu..;( zaudeju daudz asinis,tacu pec 4dienam jau tikam majās! :) 

jolanta.asti jolanta.asti 05. Jun 2015, 20:04

Rikstigo forsi, apsveicu!

zibsniic zibsniic 05. Jun 2015, 16:07 Laimes lācis

Paldies! 😀

zibsniic zibsniic 05. Jun 2015, 13:41

Aizmirsu laiku -piedzima 23:38..meitinu nosaucam Vanesa Marta! 😀

Rakstu caur telefonu,tapec varbut kkas kkur..😪😇

zibsniic zibsniic 05. Jun 2015, 13:40 saule189

Viss notika pirmsdzemdibu palataa-gultaa! 😃