Mazais, es Tevi gaidu...

23. Jan 2013, 16:25 čabule čabule

Sveiks, mans maziņais..

Tikai pirms dažām dienām uzzināju, ka gaidu Tevi. Mēs ar Tavu tēti par Tevi jau sen sapņojam un tiešām priecājamies, ka esi man puncītī..

Šobrīd Tu varētu būt 4-5 nedēļas vecs un Tu tiešām esi pavisam maziņš - sezama sēkliņas lielumā, bet tas jau nekas, Tu izaugsi, nemaz neuztraucies ;) .. Un mēs Tevi mīlēsim vairāk par visu, patiesību sakot- jau tagad mīlam.

Ļoti gribētos zināt kas Tu būsi- puisītis vai meitenīte, bet tas jau tikai intereses pēc, jo tam nav nozīmes, galvenais, ka esi vesels :) .. Vārdiņi tāpat ir jau izdomāti, ja vien mums tie vēl patiks tad, kad Tevi ieraudzīsim.. nez vai Tev kaut kas tāds vispār piestāvēs :)

Šobrīd Tu man nesagādā pārāk daudz problēmu- nedaudz sāp puncis un arī ēst gribas vairāk nekā parasti (īpaši naktīs) un man ļoti iegaršojušies cepti sīpoli :), bet es noteikti nejūtos slikti.. esmu dzirdējusi, ka citi punčubērni savām māmiņām pašā sākumā sagādā daudz neērtību, bet Tu, mans mazais, esi pavisam mierīgs un ļauj man priecāties par sevi, nevis cīnīties ar nelabumiem. Paldies Tev.

Es Tev noteikti vēl uzrakstīšu, jo tā ir vieglāk izstāstīt ko jūtu- kaut gan Tu taču zini kā jūtos, jo esi manī :)

Tava mamma :)