Māmiņu kluba anketa!

Māmiņu kluba anketa!

15. Nov 2013, 10:16 AgijaF AgijaF

1. Vārds, niks Māmiņu Klubā

Agija, Fricis

 

2. Vecums

 

 25

 

 

3. Kur Tu dzīvo?

 

 Bauskā, darba dienās Jelgavā.

 

4. Ar ko Tu nodarbojies? Varbūt Tu strādā vai mācies?

 

 Strādāju uzņēmumā par grāmatvedi-lietvedi (2 gadi). Un nu jau kādu laiciņu atpakaļ, pierādo sevi, esmu tikusi pie vēl kāda pienākuma-vadītāju asistēšanas. Pirms tam studēju LLU Ekonomiku (ļoti interesē šī nozare). Un studiju laikā padarbojos toreizējā Parex bankā, tagad Citadele.

 

 

 

 

5. Vai Tev ir otrā pusīte? Kā viņu sauc?

 

 

Drauga vārds ir Edgars (27 gadi)

 

 

 

6. Cik gadu jūs esat kopā? Ja esat precējušies, pastāsti, kad apprecējāties!

 

 

Esam kopā sākot ar 29.01.2006. gadu - pilni 7 gadi. Precējušies neesam.

 

 

 

 

7. Vai jums ir bērni? Pastāsti pāris vārdos par katru no tiem!

 

 

Šis būs mūsu pirmais bērniņš. Ļoti gaidīts un plānots. Kādus 3 mēnešus, pirms domājām "ieņemt" bērniņu, apmeklēju ārstus-ginekologu utt. Lai noskaidrotu vai ar veselību viss kārtībā un ko ieteiktu palietot pirms. Protams, folijskābi + ārsts ieteica baigi neiespringt ar ovulāciju rēķiniem, bet tā vietā aizbraukt kārtīgā atvaļinājumā uz pāris nedēļām. Uz to brīdi arī biju ieplānojusi savu atvaļinājumu, un mums kaut kā sanāca uzreiz. Lai gan pirms tam biju pārlasījusies informāciju, ka reti ir gadījumi, kad tā izdodas. Pēc USG datiem iesākusies 19.grūtniecības nedēļa un plānotais datums ir 18.04.2013. (manas mammas dzimšanas diena :))

 

 

 

 

 

 

8. Kāpēc bērnus sauc  tieši tādā vārdā? Kas izvēlējās vārdu?

 

Vēl neesam šķirstījuši kalendāru un domājuši par vārdiņa izvēli. Un USG vēl nevarēja pateikt dzimumu, arī gaidīšanas laiks diezgan neliels-domas var mainīties.

 

 

 

9. Ko Tu dari brīvajā laikā? Vai Tev ir kāds hobijs?

 

 

Brīvajā laikā kārtīgi izguļos un atpūšos no darba saspringuma-šo to palasu (lielākoties "Mans Mazais" :)). Nu jau nedaudz esmu pārstājusi to darīt, jo informācijas ir par daudz un to nespēju tā īsti vairs "uzņemt" un iegaumēt. Domāju vai maz vienam bērnam to visu var pagūt izmantot! :D  Un brīvdienās kaut kā vienmēr pagadās pa kādam pasākumam apmeklēt-dzimšanas dienas utt. Esam LIELI dejotāji, mīlam DEJOT! :)

 

 

 

 

10. Pats spilgātākais bērnības notikums.

 

 

Parasti mamma par blēņām neieslēdza dzīvoklī (kā to darīja draudzeņu vecāki), bet tad vienu dienu izdomāja, ka mums ar māsu arī tā vajadzētu. Par laimi, dzīvojām pirmajā stāvā un kamēr mamma darbā izrāpāmies pa logu.

 

 

 

 

11. Labākā rakstura īpašība. Kāpēc tieši šī?

 

 

Esmu apzinīga un atbildīga. Tieši šo īpašību dēļ, šķiet, par bērniņu sāku domāt tikai šī gada sākumā, kad gadi jau sāk "skriet" un ir stabila darba vieta. Ja nebūtu drauga, kas sāk bakstīt, ka nu jau pietiek veidot karjeru (to vēl paspēšot) un laiks arī ta kā būtu (neesam vairs padsmitgadnieki, kam nav savas vietiņas un finanšu līdzekļu), tad diez vai es tagad būtu ar Māmiņu klubu! :)

 

 

12. Kaitinošākā rakstura īpašība. Kāpēc tieši šī?

 

 

Pārlieku lielais pedantisms. Visus tas kaitina :D Lai gan šai īpašībai grūtniecība nākusi par labu-jau kādus 2,5 mēnešus "slinkoju", apdaru tik lielākos darbus, pārējie paliek novārtā-kaut kā vairs nevaru "pavilkt". Atpūšos tā vietā.

 

 

 

 

13. Kāda ir Tava muzikālā vai kino aizraušanās? Varbūt ir kāds iecienītākais aktieris, mūziķis, grupa?

 

 

Ar mūziku esmu uz TU jau kopš bērnības. Patīk dažāda veida mūzikas stili (atkarībā no garastāvokļa), izņemot smagais roks. Tādu iecienītāko nav.  No kino nevisai aizrauj filmas ar ieročiem un apšaudēm.

 

 

 

 

14. Iecienītākais žurnāls/ grāmata, kas ikvienai māmiņai un tētim būtu jāizlasa!

 

 

Protams, žurnāls Mans Mazais un Šūpulītis, gaidību laikā-par tādām tēmām kā grūtniecību un dzemdībām. Pēc piedzimšanas var palasīt arī kādu padomu grāmatu par bērniņa kopšanu un ķibelēm jaunajiem vecākiem. Jo domāju, ka lasot visu kopā galvā veidosies juceklis.

 

 

15. Vai jums ir mājdzīvnieki? Pastāsti par viņu!

 

 

Mājdzīvnieku pašiem nav.

 

 

 

16. Dzīves devīze vai moto. Varbūt visai ģimenei ir kāds kopīgs moto?

 

 

Septiņas reizes krīti un astoņas reizes celies!

 

 

 

 

17. Kas Tev ir mīlestība?

 

 

Tā, kas mājo sirniņā :) Pašlaik tās ir 2-vas!

 

 

 

 

18. Citiem iesaku:

 

 

*Ja tu kaut ko Ļoti, Ļoti vēlies, visa pasaule slepus sadodas rokās, lai tev palīdzētu!

Beidziet runāt.... dariet...