Magnijs tad un tagad

18. Dec 2012, 16:11 nosiguldas nosiguldas

Cik atceros, tad visas savas trīs grūtniecības kādu brīdi lietoju Magniju. Kad piedzima lielie, tas bija šķidrā veidā un lika ar sistēmu. Kad gaidīju Kati, tad protams standartā lietoju Magne B.

Agrāk man bija pārliecība, ka Magniju jālieto tikai grūtniecēm, bet tad, kad radās iespēja notestēt Magnesium Diasporal, palasīju vairāk un izrādījās, ka daudzas ikdienas nedienas var likvidēt ar magnija palīdzību. Nervozitāte un bezmiegs uzreiz neliecina par nomierinošu līdzekļu nepieciešamību, tas tikpat labi var būt saistīts ar Magnija trūkumu. Kas man ļoti patika lietojot Diasporal ir tas, ka viņam ir patīkama skābena garša, ātri šķīst un manuprāt ļoti noder grūtniecēm, kas mokās ar problēmu norīt tabletes, un protams nedrīkst aizmirst , ka Magnijs ir labs palīgs kaļķim.

Blogu konkurss: "Magnijs manā dzīvē.."

Magnesium Diasporal® 300 direkt

Uztura bagātinātājs ar saldinātāju - sorbītu


Iepakojumā 20 paciņas

Mutē šķīstošas granulas ar svaigu citronu garšu. Katrā paciņā 300mg magnija - 100% Ieteicamās dienas devas
 

  • Vienā reizē  nodrošina nepieciešamo magnija devu
  • Produkts lietojams arī bez šķidruma uzdzeršanas.
  • Piemērots stresaina un aktīva dzīvesveida piekritējiem
  • Piemērots arī diabētiķiem


Lietošana: pa 1 paciņai dienā.

Sastāvdaļas: magnija citrāts, saldinātājs – sorbīts, magnija oksīds, pretsalipes viela – taukskābju kalcija sāļi, aromatizētājs (citrons).

Ražotājs: PROTINA Pharm. GmbH Vācijā

 

 

nosiguldas nosiguldas 18. Dec 2012, 16:49 aab

👍

aab aab 18. Dec 2012, 16:25

es arī magniju lietoju grūtniecības laikā. pēdējā paciņa gan palika gandrīz pilna. tā arī stāvēja zāļu kastē. taču nesen man radās grūtības ar gulēšanu. zināju, ka pie vainas ir dažādi uztraukumi, kas arī tiešā veidā ietekmēja manu miegu - nevarēju aizmigt, ik pa pāris stundām modos, rezultātā biju kā zombijs. atcerējos par magniju. pāris dienas lietoju un uzreiz jutos labāk. atsāku normāli gulēt! 😀