Lielā Grūtnieču Diena Online. 4 lekcijas vienā dienā un dāvanas+ BALVAS no atbalstītājiem!

Lielā Grūtnieču Diena Online. 4 lekcijas vienā dienā un dāvanas+ BALVAS no atbalstītājiem!

24. Jul 2020, 00:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

27. jūlijā Māmiņu Kluba Vecāku skola piedāvā topošajām māmiņām lielisku iespēju vienas dienas laikā tikties virtuāli uz 4 lieliskām lekcijām par  dzemdībām, mazuļa pūriņu, krūtszīdīšanu un pēcdzemdību periodu!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

Tā būs tiešraide 4 stundu garumā ar 4 dažādiem lektoriem, kas dos daudz iedvesmas un zināšanu, turklāt,tas viss par 1 lekcijas cenu! No dalībniekiem izlozēsim vienu, kas tiks pie barošanas krēsliņa un citām balvām!

Tiešraides programmā:

12:00 - 13:00 - Lekcija “Jaundzimušā pūriņa veidošana” kopā ar ārsti un vienu no viszinošākajām bērnu un māmiņu lietu ekspertēm Dr. Irēnu Putniņu! Izrunāsim, izrādīsim un izdiskutēsim mazuļa pūriņa lietas no A-Z! Gan kopšanas līdzekļus, gan mazuļa apģērbu, gan aprīkojumu. Ko vērts iegādāties, bet kas ir lieks? Mammas droši varēs uzdot savus jautājumus un dalīties pieredzē!

13:10 - 14:10 - Lekcija: "Krūtsēdināšanas uzsākšana: kas jāzina topošajai māmiņai". Kas gan var būt skaistāks par to, kā māmiņa baro savu mazuli ar krūts pieniņu? Skaists, dabīgs, vērtīgs process, turklāt - ļoti vienkārši īstenojams. Bet patiesībā viss nav tik vienkārši, kā izskatās. Un tas mazliet biedē jaunās māmiņas, tāpēc Grūtnieču dienā esam iekļāvuši tēmu par krūtsēdināšanu. Krūts ēdināšanas speciāliste Sandra Lase ONLINE Grūtnieču dienā pastāstīs, kā sekmīgi uzsākt krūts ēdināšanu, ar kādām grūtībām saskarties un kā tās risināt, kā arī atbildēs uz visiem jautājumiem.

14:20 - 15:20 - Praktiska nodarbība “Kā māmiņai atgūties pēc dzemdībām?” - kopā ar fizioterapeiti Kristīni Asonovu, kuras īpašā specializācija ir pēcdzemdību rehabilitācija. Runāsim par neērtiem jautājumiem, par urīna nesaturēšanu, sāpēm pēc dzemdībām, formas pakāpenisku atgūšanu. Ko darīt un ko nedarīt? Kā saudzīgi pret sevi izturēties un ļaut ķermenim atgūties pēc lielā notikuma! Būs praktiski vingrinājumi arī.

15:30-16:30 - Lekcija “Dzemdību fāzes. Soli-pa-solim!” kopā ar ārsti - ginekoloģi Katrīnu Puriņu-Liberti, kas pastāstīs svarīgāko par dzemdību procesu. Kā viss notiek reāli? Kā sevi sagatavot šim procesam? Ļoti noderīga lekcija topošajām māmiņām, kas dzemdēs bez partnera līdzdalības. Uzticamies saviem spēkiem un esam gatavas! Protams, jautājumu-atbilžu sesija lekcijas noslēgumā!

Visas dienas ONLINE konferences cena ir 20.00 EUR.

Pasākuma ieraksts būs pieejams 24 stundas.

Saņemsi e-pastā priekšapmaksas rēķinu un skaties tiešraidē, uzdodot savus jautājumus!

Grūtnieču Dienas ir lieliska Māmiņu Kluba tradīcija, kurā par vienas lekcijas cenu reizi mēnesī piedāvājam satikt vairākus labus speciālistus ar noderīgām lekcijām par grūtniecību, dzemdībām, mazuli!

Priecāsimies tikties 27. jūlijā ONLINE!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>