Lielā grūtnieču diena ar garantētām DĀVANĀM visām dalībniecēm - jau 25.februārī!

Lielā grūtnieču diena ar garantētām DĀVANĀM visām dalībniecēm - jau 25.februārī!

20. Feb 2022, 18:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kamēr laikapstākļi brīžiem nebūt neliecina par pavasara tuvošanos, Māmiņu Klubs piedāvā izmantot pelēcīgo februāra laiku lietderīgi, gatavojoties mazulīša ienākšanai pasaulē. 

Jau 25.februārī aicinām Tevi tiešsaistē apmeklēt Māmiņu Kluba organizēto Lielo Grūtnieču dienu, kuras ietvaros pulcēsim vairākus savas jomas speciālistus, kuri sniegs atbildes uz grūtniecēm aktuālajiem jautājumiem.

PIESAKIES ŠEIT->>>

Vēnu veselība

Gaidību laikā sievietes organisms piedzīvo ievērojamas izmaiņas. Jāteic, ka brīžiem prieku par gaidāmo mazuli patraucē topošās māmiņas veselības problēmas. Nereti tieši gaidību laikā sievietēm aktualizējas vēnu veselības problēmas, tāpēc ir svarīgi jau laikus zināt atbildes uz būtiskākajiem jautājumiem, kas būtu ikvienai topošajai māmiņai jāzina par kāju vēnu veselību. Grūtnieču dienas ietvaros par vēnu veselību stāstīs ginekoloģe, dzemdību speciāliste Inta Dinsberga.

Perinatālā psiholoģija

Gaidības ir periods, kad ne tikai sieviete, bet arī viņas partneris izdzīvo hormonu vētras, dažādas sajūtas un emocijas. Kā gatavoties dažādajām gaidību laika sajūtām, kā pārdzīvot hormonu trakumus, neaizmirstot visam pa vidu arī gatavoties dzemdībām, 25.februārī Grūtnieču dienā lekcijas laikā stāstīs Dr.psych., psiholoģe, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite un supervizore Diāna Zande.

Ģenētika

Ikdienā sarunās garāmejot dzirdam pieminam ģenētiku, nereti to attiecinot arī uz dažādu slimību rašanās cēloņiem. Lai saprotamā valodā skaidrotu ģenētikas nozīmi, kā tā atsaucas uz grūtniecību, puncī augošo bērniņu un viņa nākotnes veselību, lekcijā stāstīs ģenētiķe, privātā tiesu eksperte, Ģenētikas laboratorijas “GenEra” valdes priekšsēdētāja Ilze Radoviča - Spalviņa.

PureBorn ar rūpēm par bērnu un planētu

PureBorn ir pirmās autiņbiksītes, kas izgatavotas no organiskā bambusa šķiedras. Tās ir īpaši mīkstas un maigas mazuļa delikātai āda, nesatur alergēnus un ķīmiskas vielas, dermatoloģiski pārbaudītas. Autiņbikses ir videi draudzīgas, izlietotas tās bioloģiski sadalās, un to ražošanas procesā netiek izcirsti koki.

Mīļo māmiņ, Tavs mazulis un viņa apkārtējā vide ir drošās rokās ar PureBorn!

Cilmes šūnas - drošības spilvens mazuļa veselībai

Medicīna strauji attīstās, sniedzot aizvien jaunas iespējas palīdzēt gadījumos, kad tas iepriekš nebija iespējams. Viena no šādām iespējām ir cilmes šūnu izmantošana, kas ir gluži kā drošības spilvens bērniņam visā viņa turpmākajā dzīvē, lai nepieciešamības gadījumā to izmantotu ne tikai paša veselības uzlabošanai, bet, iespējams, arī brāļu vai māsas. Kāpēc cilmes šūnas ir tik vērtīgas, kā tās tiek uzglabātas un kādos gadījumos var tikt izmantotas, stāstīs Cilmes šūnu bankas pārstāve, ārste Inese Bolmane.

Joga topošajām māmiņām

Kustības sniedz papildu enerģiju, uzlabo noskaņojumu un liek justies labāk. Ne velti ārsti norāda, ka arī gaidību laikā topošajai māmiņai vajag turpināt būt aktīvai. Tam piekrīt arī jogas pasniedzēja Liene Krauze, kura piedāvās ikvienai Grūtnieču dienas dalībniecei izkustēties.

Uzturs grūtniecības laikā

Informācijas par uzturu grūtniecības laikā netrūkst. Primāri, visos avotos varēsi lasīt, ka svarīgi topošajai māmiņai ēst veselīgi un daudzveidīgi, taču kam pievērst uzmanību, no kādiem produktiem gaidību laikā labāk izvairīties, un kas būtu īpaši ieteicams grūtnieces ikdienas uzturā, skaidrosim Grūtnieču dienas ietvaros.

Jaundzimušā attīstība pirmajos dzīves mēnešos, rūpes par mazuli un hendlings

Jau pavisam drīz tu savās rokās turēsi mazulīti. Bērniņu, kuram viss šajā pasaulē vēl ir jauns un nezināms, tāpēc jūsu, vecāku, rūpes par mazuli būs īpaši svarīgas, lai jaundzimušo pasargātu. Tāpēc jums noderēs fizioterapeites Kristīnes Asonovas ieskats, kā attīstās jaundzimušais dzīves pirmajos mēnešos, un kā bērniņu pareizi aprūpēt.

Gatavošanās dzemdībām

Vēl pavisam nedaudz, un jūsu mazais brīnumiņš ieraudzīs dienasgaismu! Lai sagatavotos šim skaistajam notikumam jau laikus un pēdējā brīdī nebūtu jādomā par to, kas palicis vēl nepadarīts, lietderīgi būs ieklausīties vecmātes Agneses Lemeševskas padomos par gatavošanos dzemdībām: ko rakstīt dzemdību plānā, kā izvēlēties dzemdību vietu un, galu galā, ko likt dzemdību somā.

Ko saņemsi, piesakoties Grūtnieču dienai:

  • vairākas topošiem vecākiem aktuālas lekcijas par 1 lekcijas cenu 
  • atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem no zinošiem speciālistiem;
  • iespēju skatīties pasākumu ierakstā vēl 10 dienas pēc tiešraides;
  • DĀVANIŅAS tuvākajā OMNIVA pakomātā no Māmiņu Kluba atbalstītājiem*;
  • iespēju skatīties pasākumu no jebkuras vietas gan Latvijā, gan pasaulē;
  • balvu izspēli pasākuma laikā visas dienas garumā

Kad notiks? 25.februārī no plkst. 10.00 līdz 17.00

Kur notiks? www.maminuklubs.lv

Cik maksā? € 20

Aizpildi pieteikumu, veic apmaksu ar norēķinu karti, pasākuma dienā saņem saiti uz tiešraidi un tiekamies Grūtnieču dienā!

*Aizpildot pieteikumu, komentārā norādi sev tuvāko OMNIVA pakomāta adresi dāvaniņas saņemšanai.