Lielā Grūtnieču diena 15.janvārī: 6 lekcijas par 1 lekcijas cenu + dāvanas VISĀM dalībniecēm!

Lielā Grūtnieču diena 15.janvārī: 6 lekcijas par 1 lekcijas cenu + dāvanas VISĀM dalībniecēm!

14. Jan 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Topošās māmiņas, ierakstiet savos plānotājos 15.janvāri! Šajā dienā atkal būsim atpakaļ ar Lielo Grūtnieču dienu, kur varēsi klausīties 6 lekcijas, piedalīties ar saviem jautājumiem un, kā ierasts, pasākuma beigās izspēlēsim balvas no mūsu atbalstītājiem. Un ne tikai! VISAS Grūtnieču dienas dalībnieces saņems dāvanu sev ērtākajā pakomātā!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

Jā, jā, tas VISS iekļauts cenā:

-    6 lekcijas
-    Iespēja uzdot jautājumus
-    Balvu izspēle noslēgumā
-    Grūtnieču dienas ieraksts
-    Dāvana tuvākajā pakomātā

Grūtnieču dienas programma

10.50-11.30

Ieskats bērnu ratu pasaulē

Mēs zinām, lai pastaigas būtu izdevušās, ratiem ir jābūt ērtiem, viegli vadāmiem, bet kas vēl jāņem vērā? Kad izvēlēties transformējamus ratus, kad dot priekšroku lieliem riteņiem, kad izvēlēties mazos. Un kā ar kulbas virziena maiņu? Vai ir vajadzīgi papildus aksesuāri ratiem, piemēram, ratu plēve vai siltais maiss? No šiem jautājumiem galva noreibst un skaidrības nekādas!

Šajā dienā Māmiņu kluba studija kopā ar BabyVest veikala konsultanti pārvērtīsies par ratu pasauli, jo tajā būs iespējams novērtēt vairākus ratu modeļus, saprast, kas tieši vajadzīgs Tavam bēbītim, ņemot vērā Tavu dzīvesveidu!

11.40-12.40

Svarīgākie jautājumi par grūtniecību

Lai gan grūtniecības laikā vizītes pie ārsta ir katru mēnesi, reizēm aizmirstas kāds jautājums vai ir neērti to uzdod. Grūtnieču dienā TOP svarīgākie jautājumi par grūtniecības laiku un gatavošanos dzemdībām, bet ja atbildi uz savu jautājumu nedzirdēsi, droši raksti čatā, ginekoloģe Karlīna Elksne uz to noteikti atbildēs! Tagad ierobežojumu laikā tas ir īpaši svarīgi, kad nevar klātienē satikt speciālistu tik bieži, cik gribētos.

12.45-13.45

Saikne starp māmiņu un mazuli puncī

Neviena saikne pasaulē nelīdzīnās tai, kāda veidojas starp topošo māmiņu un viņas gaidāmo mazuli. Jau esot māmiņas puncī, bēbītim attīstās maņas, rakstura iezīmes, personība un emocionālā pasaule. Tā kā bērniņš vēderā jau dzird, jūt, redz un kustas jau pirms ienākšanas šajā pasaulē, topošā māmiņa var dalīties savās izjūtās ar viņu. Tāpat grūtniecības laikā sieviete nedrīkst aizmirst arī par sevi, jo tas tiešā veidā ietekmēs arī bēbīša pašsajūtu gan gaidību laikā, gan dzemdībās. 

Grūtnieču dienas lekcijā kopā ar vecmāti, dūlu Līgu Giniborgu noskaidrosi atbildes uz saviem jautājumiem par mazuļa emocionālo attīstību māmiņas puncī, kā topošā māmiņa gaidību laikā var veicināt saiknes veidošanos arī ar topošo tēti un gaidāmo mazuli!

13.50-14.50

Kā atslābināties nesāpīgākām un dabiskākām dzemdībām 

Dzemdības nav pastaiga margrietiņu laukā, tās var būt sāpīgākas, ilgākas vai tieši otrādi- vieglas, ātras. Tas atkarīgs no tiešām daudziem faktoriem, un, kā uzsver dūla, vecmāte Liene Drauga, arī pati sieviete var noskaņoties dzemdībām un sevi sagatavot. Par to arī būs šī lekcija, kurā saņemsi praktiskus padomus, kā gatavoties dzemdību procesam jau grūtniecības laikā, kā sevi noskaņot dzemdībām, kā iemācīties pareizi elpot un atslābināties, lai dzemdības atcerētos kā maksimāli brīnišķīgu piedzīvojumu.

15.00-16.00

Plānota un neplānota ķeizargrieziena operācija 

Katru gadu Latvijā aizvien vairāk bērniņu piedzimst ar ķeizargrieziena palīdzību. Lielākoties tā ir nepieciešamība, lai neapdraudētu māmiņas un bērniņa veselību un dzīvību, tomēr mazāks nekļūst to māmiņu skaits, kuras apzināti izvēlas nevis dzemdēt pašas, bet gan ļaut bērniņam piedzimt savādāk  - ar ķeizargrieziena palīdzību.

Grūtnieču dienā ārste ginekoloģe, rezidente Katrīna Puriņa- Liberte, atbildēs uz taviem jautājumiem par ķeizargrieziena operāciju: kas slēpjas aiz šī vārda – ķeizargrieziens? Vai ķeizargrieziena operācijā var piedalīties arī partneris? Kā jūtas māmiņa pēc ķeizargrieziena operācijas? Kādos gadījumos ķeizargrieziens ir obligāts?

16.05-17.05

Ūdens grūtniecības laikā

Vairāk nekā 70% no cilvēka organisma veido šķidrums, tāpēc ūdens ir akūti nepieciešams, lai tas spētu funkcionēt, nemaz nerunājot par grūtniecības laiku, kad ūdens ir svarīgs ne tikai tāpēc, lai labi justos sieviete, bet arī lai puncī augošais mazulis būtu vesels. Cik daudz ūdens jāizdzer grūtniecei? Vai ūdens būtu jāierobežo? Vai ūdens neveido tūsku? Uz šiem un citiem jautājumiem atbildēs diētas ārste Lolita Neimane.

17.05

Dāvaniņu izspēle mazuļa pūriņam

Kā tas viss notiks?

  1. Jāpiesakās elektroniskajai pieeja online konferencei, kas maksā 20.00 euro
  2. Apmaksa ar norēķinu karti 
  3. Pasākuma dienā saņemsi skatīšanās linku
  4. 15. janvārī plkst.10:50 sāksies tiešraide, kas ilgs līdz pat plkst.17:10. 
  5. Pēc tiešraides visiem dalībniekiem būs iespēja pasākuma ierakstu noskatīties vēl 72 stundas.
  6. Visi dalībnieki piedalās arī balvu izlozē. Laimētājus paziņosim tiešraidē!

KATRA dalībniece saņems dāvaniņu no mūsu atbalstītājiem! Piesakoties piezīmēs norādi  sev tuvāko OMNIVA pakomātu dāvaniņas saņemšanai

NENOKAVĒ PIETEIKŠANOS! VIETU SKAITS IR IEROBEŽOTS!