Līdz 12. aprīlim atlaide e-lekcijām: Katra e-lekcija tikai par 7 EUR!

Līdz 12. aprīlim atlaide e-lekcijām: Katra e-lekcija tikai par 7 EUR!

10. Apr 2023, 10:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Varbūt jau esat novērtējuši Māmiņu Kluba Vecāku skolas platformu - E-lekcijas, kas piedāvā un turpinās piedāvāt mūsu iecienītākās lekcijas skatīties augstas kvalitātes video lekciju formā?

Līdz 12. aprīlim īpaša cena visām e-lekcijām! Katra nodarbība tikai 7 EUR (cena bez atlaides - 15 EUR)! 

e-lekcijas.maminuklubs.lv

E-lekcijas ļauj noklausīties vērtīgas nodarbības pie Māmiņu Kluba Vecāku skolas iemīļotajiem speciālistiem - Diānas Zandes, Klaudijas Hēlas, Sandras Lases.

Video e-lekcijā kopā ar fizioterapeiti un E.Pikleres pedagoģijas metodes eksperti Klaudiju Hēlu uzzināsim, kad un kā uzsākt mazuļa piebarošanu. Kopā ar piebarošanas pamata zināšanām lekcijā tiks apskatīta arī bērna vadīta ēšana.

Aktīvais attīstības vecums no 1 - 3 gadiem ir diezgan sarežģīts, pat,ja ne vissarežģītākais bērna vecums! Staigāšanas uzsākšana un pasaules iepazīšana, divgadnieku niķi un stiķi, konfliktu un dusmu laiks - kāpēc tik svarīgi šajā vecuma posmā izprast un atbalstīt bērnu?

Nav “grūto” vai “vieglo bērnu”, kuru audzināšanā būtu nepieciešamas īpašas prasmes. Ir tikai dažādas pieejas, kā vecākiem audzināt lēnīgākus, aktīvākus un kautrīgākus bērnus. Lekcijā uzzināsim, kāpēc ir svarīgi iepazīt sava bērna īsto temperamentu un izprast, kāds tad ir bērns, kādas dabiskas īpašības viņam piemīt?

Kā izveidot patiešām labas attiecības ar savu bērnu? Lai to izdarītu, jāsāk jau no pirmajām dzīves dienām un jāatskatās savā pagātnē - kādas bijušas attiecības ar saviem vecākiem? Psiholoģe Diāna Zande šajā e-lekcijā izskaidro attiecību dinamiku ģimenē un palīdz veidot pozitīvus bērna audzināšanas pamatus!

“Bērna adaptācija bērnudārzam” ir lekcija par to, kā sagatavot bērnu dārziņa gaitām jau laikus un kas jādara pirmajos bērnudārza mēnešos, lai bērns labāk iejustos jaunajā vidē.

Praktiskas idejas bērnu rotaļām līdz 1 gada vecumam ar iecienīto fizioterapeiti Klaudiju Hēlu! 

Video lekcija jeb praktiskā nodarbība “Dzemdību pozas un elpošanas vingrojumi” paredzēta topošajiem vecākiem, lai sagatavotos dzemdībām. Šos vingrinājumus un pozas vēlams praktizēt mājās ar partneri vai vienai, lai būtu gatavi tos pielietot dzemdībās. 

Mazuļu hendlings ar Klaudiju Hēlu - 1 h 20 min gara praktiska lekcija topošajiem un jaunajiem vecākiem par mazuļa aprūpi, ceļot, ģērbjot, pareizi turot.

Krūtsēdināšanas ABC ar Sandru Lasi - 38 min gara video lekcija ir paredzēta topošajām un jaunajām māmiņām, lai veiksmīgi uzsāktu un nodrošinātu krūts zīdīšanu savam mazulim, kā arī tiktu galā ar tipiskākajām problēmām zīdīšanā un rastu atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem. Šī lekcija ir pilnvērtīga daļa par krūts ēdināšanu dzemdību sagatavošanas programmā.

Otrā mazuļa ienākšana ģimenē ar Diānu Zandi (1 h 15 min) - šī ir viena no populārākajām Diānas Zandes lekcijām Māmiņu Kluba Vecāku skolā, kas tagad pieejama arī video lekcijas formātā. Noderēs vecākiem, kas gaida otru mazuli un vēlas harmoniskas attiecības ģimenē, kurā jau aug bērns. Psihoterapeites padomi par attiecībām ar bērniem mazinās stresu un greizsirdību, ģimenē ienākot jaunam mazulim!

Atvadas no autiņbiksītēm jeb podiņmācības ABC ar Klaudiju Hēlu (37 min) -  paredzēta vecākiem, kuru bērni sasnieguši to attīstības posmu, kad jau ir gatavi podiņam. Katram bērnam vecums, kādā viņš sāks iet uz podiņa, var būt atšķirīgs! Šajā video lekcijā ieskaties praktiskos fizioterapeites Klaudijas Hēlas padomos, kas būtiski atvieglos šo sarežģīto posmu - pāreju no autiņbiksīšu lietošanas uz podiņu.

Topošie vecāki vēlas sagādāt savam gaidāmajam mazulim vislabāko, bet no kā patiešām sastāv jaundzimušā pūriņš? Ko ir vērts iegādāties, ko nē? Praktiska video lekcija ar noderīgiem padomiem par pirmajiem ratiem, gultiņu, aprūpes priekšmetiem un citām svarīgām lietām pūriņā.

Dr.Irēna Putniņa stāsta reālus padomus, kas pārbaudīti ar daudziem vecākiem dzīvē un pūriņa veidošanā aicina izmantot pavisam racionālu pieeju, lielu uzsvaru liekot uz bērnu drošību.

E-lekcijas.maminuklubs.lv

Izmanto akciju ar īpašām atlaidēm! Akcija spēkā līdz 2023. gada 15. janvārim!

Arī turpmāk šajā E-lekciju platformā pievienosim arvien jaunas e-lekcijas dažādām māmiņu/ tētu interešu grupām. Šādu soli spērām arī tāpēc, ka daudzi ārvalstīs dzīvojošie vecāki vai tie, kas nevar ierasties klātienē Rīgā, mums ir jautājuši pēc iespējas dzemdību sagatavošanu,mazuļu aprūpi, audzināšanas jautājumus skatīt online režīmā!

Tava Māmiņu Kluba Vecāku skola

LieneRoze LieneRoze 12. Apr 2023, 10:27

Zinu, ka pati vainīga, ka tik vēlu attapos, bet man vienmēr ir licies mulsinoši, kad raksta, ka akcija spēkā līdz 12.04, jo dažreiz akcija norit ieskaitot šo datumu un dažreiz nē. Es ielikt grozā ar akcijas cenu, bet kad bija jāmaksā pēkšņi jau bija vecā cena. Tāpēc jautājums kā zināt kad tieši akcija noslēdzas?