Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Laiks nepadarītajiem darbiņiem!

Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Laiks nepadarītajiem darbiņiem!

27. Mar 2018, 19:46 Melānija Melānija

Jau 37 nedēļas zem sirsniņas nesu savu mazo laimīti. Nespēju noticēt tam, ka laiks ir tik ātri paskrējis. 
Dienas rit nemanot.  Šķiet, ka līdz galam nemaz neesmu izbaudījusi šo dekrēta laiku, jo katru dienu ir nācies kaut kur doties. Ir jau patīkami, ja laiks nav pagājis veltīgi, bet no otras puses mājās ir tik labi. Esmu mazliet sagurusi no visa, tāpēc dienas cenšos pavadīt atrodoties mājās un vienkārši pastaigājoties. Izbaudu šo pavasarīgo laiciņu un gaidu aprīli.

Diena, kad satikšu dēliņu tuvojas, līdz ar to gribu būt tur kur man ir ērti, labi un blakus ir cilvēki ar kuriem vēlos pavadīt laiku. Biju sev apsolījusi daudz lasīt, atpūsties un nodarboties ar lietām, kas man ļoti patīk un padodas, bet ne vienmēr tas izdodas. Esmu nemitīgā kustībā.  Ļoti mīlu no rītiem ilgāk pagulēt, jo pa nakti tas neizdodas, bet no rīta ir tāds ciešs, salds un kārtīgs miedziņš,  jo Artūrs ir devies uz darbu un man ir visa gulta. 

Šodien, beidzot esmu nolēmusi sakārtot savas kāzu bildes. Sašķirot tās, salikt pa mapītēm un aizsūtīt drukāšanai. Jau vairākus mēnešus plauktā stāv kāzu albums kurā vēl jo projām nav nevienas bildes. Skumji, ka tik ilgi tas stāv nekustināts. Kauns, jo man bija tik daudz laika, bet es paslinkoju. Tagad kad dekrēts iet uz beigām ir mazliet jāsarauj un jāizdara visas lietas ko biju ieplānojusi izdarīt. Un jāizlasa papildus grāmatiņas un žurnāli kurus esmu novietojusi pašā acu priekšā. Tās ir iedotas lai palīdzētu topošajai māmiņai sagatavoties un saprast kas ir nepieciešams mazulim un pašiem. Tikai ir jāsaņemas. Vīrs aizbrauca mazā komandējumā, man ir divas brīvas dienas, un nav neviena kas novērstu manu uzmanību. 

20180327190704-78279.jpg

Gatavojāmies šim notikumam veselu gadu. Bijām padomājuši par vismazāko sīkumiņu, mīļām dāvanām vecākiem un viesiem. Katrs šis mazais sīkumiņš prasīja milzīgu enerģiju, laiku un mīlestību. Negulētas naktis, garus vakarus un lielus pārbraucienus.   Skatos šīs bildes un nespēju beigt priecāties. Mēs patiešām nezinājām, ka mazais lieldienu, jeb pavasara zaķītis jau mīļi ieritinājies bija man zem sirsniņas. Silti un mīļi paliek, jo tieši šobrīd mazais puncī ņipri kustās un gaida dienu, kad varēs nākt pasaulē. 

20180327190925-39808.jpg

 

20180327191031-34187.jpg

 

20180327191200-84010.jpg

Kā jūs pavadījāt savu atlikušo brīvo laiciņu? 

Mīļās māmiņas, novēlu arī jums priecāties un izbaudīt šo skaist laiku!