Laimē Mazuļa pūriņu 120 EUR vērtībā no ViKrEm veikaliņa!

Laimē Mazuļa pūriņu 120 EUR vērtībā no ViKrEm veikaliņa!

21. Mar 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba konference topošajiem vecākiem "Gatavi mazulim!" laimē MAZUĻA PŪRIŅU 120 EUR vērtībā no ViKrEm ģimenes veikaliņa!

Ir tik satraucoši vecākiem, ja gaidāt pirmo mazulīti, šķiet, ka neko par bērniem, to vajadzībām nezināt, šķiet pamatīga neziņa ieraugot slimnīcu sarakstos ziņas par cimdiņiem, zeķītēm, cepurītēm, rāpulīšiem, krekliņiem utt.

Kā, vai tad tik maziņam dūrainīši vajadzīgi un, kā vispār iespējams tik maziņu saģērbt mums, kuri ikdienā ar bērniem un vēl tik maziņiem nav vispār saskārušies. Bet ziniet, vecāki to visu lieliski iemācās un bērniņam piedzimstot visa šī neziņa šķietami pazūd, ļoti labi izdodas uzvilkt pirmo krekliņu, pirmās biksītes un arī dupsi nomazgāt zem tekoša ūdens, nosusinot ar īpaši maigu autiņu, vai dvielīti. Pat izdodas to izdarīt ar vienu roku.

Tādēļ, lai šīs bažas, satraukumu mazinātu un ļautu klātienē visas "bebucim" nepieciešamās lietiņas aptaustīt, aplūkot un, ja nepieciešams, arī iegādāties, Māmiņu Kluba konference topošajiem vecākiem "Gatavi mazulim!" laikā būs izveidots īpaši mīļš, jauks Pop-up veikaliņš pašiem mazākajiem.

Tur saņemsiet arī bezmaksas konsultācijas par visu, kas nepieciešams bērniņam un mammītei pirmajās dzīves dienās. Ar Jums sarunāsies, konsultēs ViKrEm zīmola vadītāja, četru ķiparu mamma Zane Cinglere Kraukle, kurai pašai aizvadītajā vasarā piedzima jaunākā atvasīte un, kura pati vēl lieliski atceras šīs jauno vecāku sajūtas, bailes, tas nekas, ka pieredze ir bijusi ar lielajiem bērniem, jo katru reizi izdzīvot šo gaidību un dzemdību periodu nākas no jauna un citādāk.

Biļetes

Biļetes Biļetes var iegādāties ar priekšapmaksu caur Maminuklubs.lv

Agrā putniņa cena līdz 24.03 ir 37.00 EUR vienai personai (45.00 EUR pārim);

Pēc 24.03. 45.00 EUR vienai personai, 57.00 EUR pārim. E-pasts uzziņām: sandra.livmane@vecakuskola.lv

Seko līdzi konferences aktualitātēm Facebook Māmiņu Klubs

https://www.bezrindas.lv/lv/konference-toposajiem-vecakiem-gatavi-mazulim/6121/