Kurā nedēļā piedzima tavs mazulis?

Kurā nedēļā piedzima tavs mazulis?

20. Nov 2013, 10:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas! Manai punča meitiņai jau 38 nedēļas un 2 dienas. Mēs bijām pie ginekologa, tonīšus klausījāmies, dzemde jau gatava dzemdībām.

Daktere pataustīja vēderu un teica, ka ir jau nolaidies zemāk, galviņa arī jau atrodas pavisam zemu. Ir cerība, ka dzemdēšu mazliet ātrāk par noteikto datumu.

Un tomēr mana ārste orientējas pēc pirmā USG, tātad - mans datums 1.decembris. Ja pati nedzemdēšu, tad jāiet pie ginekologa pēc nosūtījuma uz sarkano mājiņu stimulācijai. Stimulēs, visdrīzāk, ap devīto datumu, tas ir pēdējais laiks.

Bet es ļoti ceru, ka meitiņa dzims dabīgā ceļā šajā nedēļā, man nez kāpēc tā gribas.

Gribētu dzemdēt rīt, laba diena, mēness ir Vēža zīmē, ar saulīti Skorpiona zīmē labi saskan, pārējās zvaigznes arī debesīs labi izvietotas.

Es katru dienu ceru, ka šodien ir tā diena, ko visi tik ļoti gaidām. Stimulēju dzemdības dabīgā ceļā - daudz kustos, bieži sēžu lotosa pozā, veicu speciālu masāžu utt. Pagaidām ir tikai treniņkontrakcijas un cerība, ka tūlīt sāks vilkt stiprāk vai arī noies ūdeņi. Nu, mazulīte, aiziet! Tā gribas ātrāk tevi ieraudzīt, nevaru vairs sagaidīt, esmu tik nogurusi..

Kurā nedēļā piedzima tavs mazulis?

Vai centāties stimulēt dzemdības ar tautas līdzekļiem, varbūt, ka kaut kas tiešām strādā, vai arī - tas viss ir mīts?

Visām jauku dienu!

Sabīne un Punča iemītniece

28. Nov 2013, 14:12

40

20. Nov 2013, 20:47

Apaļas 40 nedēļas un 2 dienas.

Kontrakcijas un pirmās sāpes gan sākās jau noteiktajā datumā, tomēr tad viss kkā apstājās - un piedzima nepilnas divas dienas vēlāk.

Elizel Elizel 20. Nov 2013, 16:14

Man bija interesanti! Tā kā bija noteikts ķeizara datums - 6.marts - neko nedomāju un nedarīju, lai mazuli steidzinātu. Ķeizara dienā mazajai būtu 38.nedēļas un 3 dienas.
Kā parasti svētdienā, kad man mainījās nedēļas, sienas kalendārā ierakstīju "38.nedēļa", morāli jau biju gatava ķeizaram, dzemdību soma sakārtota. Tajā vakarā pa Tv3 tieši gāja Koru kari, izlēmu, ka paskatīšos, bet meitiņa bija izlēmusi, ka negrib tikt izķeizarota - man nogāja ūdeņi. Mazā piedzima 04.03.2013. tieši 38.nedēļas pirmajā dienā 😀

Sheridana Sheridana 20. Nov 2013, 12:28

Mans puika piedzima 38 nedēļā ar plānota ķeizargrieziena operāciju, jo gulēja tūpļa guļā un bija arī ļoti liels priekš mana auguma, par cik arī puika tad teica , ka labāk tūpļa guļā nemēģināt dzemdēt, jo var traumēt sēkliniekus, kas var atstāt iespaidu uz visu mūžu, nebūt bērniņu utt, ginekoloģe teica, ja būtu maza meitenīte, varētu dzemdēt dabīgi

Liene Krúza Liene Krúza 20. Nov 2013, 12:06

Man piedzima gandriz pilnas 42nedelas,pedeja diena pirms stimulacijas. Es dariju visu neiespejamo un iespejamo,lai maza piedzimtu atrak. staigaju diena patsmit km, i pa trepem bizoju,i gridu tupus mazgaju,i cilaju samgumu,i milejmies utt....................
bet dzemdibu diena es pavisam aizmirsu,ka rit pedeja diena,pirms stumulacijas. aizgajam ar masu uz gada tirgu,km bija diezgan padaudz.bet ar visu tik gala
Laikam vajaga atslabt,un nedomat,tad atrak ari pienaks ta diena

20. Nov 2013, 11:36

Mans delins piedzima 41. nedela, dzemdibas ierosinatas....

20. Nov 2013, 10:55

Meitiņa piedzima 40/41 nedēļā, ar stimulēšanu. Izmēģināju dažas no tautas metodēm- četrrāpus mzgāju grīdas, izdzēru vienu vīna glāzi, izmēģināju siltu vannu, ļoti daudz un aktIvi (tempā) pastaigājos. Grūti spriest, bet šķiet, ka tā īsti neviena no manis izmantotajām tautas metodēm tā īsti nepalīdzēja. Tagad zinu, ka nākamajā grūtniecībā tautas metodes neizmantošu, it īpaši vīna dzeršanu..

Saulite21 Saulite21 20. Nov 2013, 10:08

Mans dēlēns 39ned ar plānotā ķeizara palīdzību.