Krūtsēdināšanas lekciju iesaka apmeklēt arī topošajiem tētiem. Uz tikšanos MK Vecāku skolā!

Krūtsēdināšanas lekciju iesaka apmeklēt arī topošajiem tētiem. Uz tikšanos MK Vecāku skolā!

19. Jul 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Krūts ēdināšanas procesa uzsākšana dzemdību iestādē un vēlāk tā turpināšana arī mājās - dažkārt nav nemaz tik viegla. Ir mazuļi, kas uzreiz sāk ēst pilvērtīgi, bet ir tādi, kam iet grūtāk ar māmiņas krūts satveršanu. Protams, jebkurai - arī krūts ēdināšanas problēmsituācijai, ir atrodams risinājums. Par risinājumiem, krūts ēdināšanas fizioloģiju un psiholoģiju Māmiņu Kluba Vecāku skolā stāsta psihoterapeite, psiholoģe, krūts ēdināšanas speciāliste un arī piecu bērnu māmiņa Diāna Zande!

Nāc uz lekciju un uzzini:

  • Kā ēdināt bērnu – pēc režīma vai pieprasījuma? Vai mans piens ir gana sātīgs? Kādēļ mans mazulis atšķiras no draudzenes mazuļa? 
  • Kā rīkoties labāk, ja šķiet, ka piena ir par maz? 
  • Ko ēst un dzert, ja ēdinu mazuli ar krūti? 
  • Vai man no stresa beigsies piens? 
  • Atslaukt vai neatslaukt pienu un – kādi palīglīdzekļi palīdz zīdīšanai? Vai man pietiks piena, ja gaidu dvīņus (trīņus)?

Par šiem un daudziem citiem jums svarīgiem jautājumiem par zīdīšanu topošie vecāki var iegūt atbildes krūts ēdināšanas lekcijā.

Taujāta, kāpēc būtu jāapmeklē krūts ēdināšanas lekcijas Māmiņu Klubā, Diāna Zande atzīst: "Par savu galveno uzdevumu uzskatu iedrošināt topošos vecākus un  sniegt reālus ieteikumus, kurus izmantot, lai laiks, ko mazulis pavada pie krūts, ir gandarījuma un miera pilns. Aicinu piedalīties ne tikai topošās māmiņas, bet arī gaidošos tēvus, jo jebkurš process, kas notiek ar mazuli, skar abus vecākus un bieži vien tieši partnera atbalsts un zināšanas par zīdīšanu palīdz atrisināt sarežģītas situācijas."

Māmiņu Klubs piedāvā risinājumu jebkurā situācijā!

Aicinām nākt līdzi arī topošos tētus!