KONKURSS: Laimē grāmatiņu "Zvaigzne ir dzimusi - mani pirmie gadi"

KONKURSS: Laimē grāmatiņu "Zvaigzne ir dzimusi - mani pirmie gadi"

10. Nov 2021, 00:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidību laiks ir satraukumu pilns pat tad, ja gaidāt nevis pirmo, bet gan otro vai trešo bērniņu, tāpēc vari būt droša, ka it visas topošās māmiņas piemeklē domas par to, cik gan labas mammas viņas būs, cik vieglas vai grūtas būs dzemdības, kā ar visu varēs tikt galā, un vai ar veselību abiem ar bērniņu viss būs vislabākajā kārtībā.

Šobrīd valda informācijas pārbagātība, kas vienlaikus ir gan labi, gan arī traucējoši, jo ir sarežģīti izsijāt sev noderīgo un arī kvalitatīvo informāciju no pelavām. Tāpēc Māmiņu Kluba Vecāku skolā aicinām uz lekcijām un nodarbībām pie zinošiem speciālistiem, kurus iemīļojušas daudzas Latvijas ģimenes, lai iegūtu atbildes  uz sev aktuālajiem jautājumiem gan par gaidību laiku, gan dzemdībām, pēcdzemdību periodu, bērna aprūpi un arī mazuļa attīstību.

Mēs, Māmiņu Klubs, vēlamies uzzināt, kuri jautājumi tevi visvairāk satrauca pirms dzemdībām?

Atbildi raksti tepat komentāros vai arī nāc uz Māmiņu Kluba Facebook lapu un dalies ar savu pieredzi pie konkursa ieraksta.

Starp visiem komentāriem 23.novembrī izlozēsim vienu, kura autoram dāvināsim

ATMIŅU GRĀMATIŅU

ZVAIGZNE IR DZIMUSI – MANI PIRMIE GADI

rozā vai zilā krāsā

Bērniņa piedzimšana ir īpašs notikums. Katrs mirklis ir pilns emociju, kuras gribas paturēt atmiņā. Šajā grāmatā jaunajiem vecākiem ir iespēja pierakstīt bērna attīstības svarīgākos notikumus līdz pat piecu gadu vecumam. Papildus grāmatā iekļautas arī kartiņas, kas padarīs pirmo attīstības soļu iemūžināšanu vēl aizraujošāku.