Komentāru KONKURSS: Laimē balvu ķermeņa skaistumam no MARIA!

Komentāru KONKURSS: Laimē balvu ķermeņa skaistumam no MARIA!

24. Jan 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidību laiks ir lielais nezināmais, jo, lai arī cik ļoti iepriekš gatavojies mazulīša gaidīšanas laikam, nekas nav paredzams.

Tāpēc nereti mammas, vēl tikai plānojot bērniņu vai esot grūtniecības pašā sākumposmā, uztraucas par to, ka viņu ķermeni varbūt iezīmēs strijas, varbūt grūtniecības laiku pavadīs toksikoze, pietūkušas kājas vai kādas citas veselības problēmas.

Domājams, nav daudz jāstāsta par to, ka sievietēm piemīt niķis pirms laika iedomāties visbiedējošākos un negatīvākos scenārijus. Labi vien, ka no tā visa 99,99% tā arī nepiepildās.

KONKURSS

Tepat komentāros pastāsti, kas bija tās iespējamās veselības un, protams, arī ķermeņa estētiskās problēmas, kuras grūtniecības laikā Tevi uztrauca visvairāk?

Starp visiem komentāru autoriem 30.janvārī izlozēsim vienu, kurai dāvināsim

BALVU

PRETSTRIJU KRĒMU

Balvu dāvina

WWW.MARIALINE.LV

No bērna plānošanas līdz mazuļa piedzimšanai

 

daydreamer daydreamer 28. Jan 2019, 15:48

Nekad nebūtu iedomājusies, ka man vienas no lielākajam bailēm grūtniecības laikā būtu kļūt par daudz apaļīgai! Es zinu, ka tas izklausās muļķīgi un vēl jo vairāk tāpēc, ka es vienmēr esmu bijusi ļoti pašpietiekama, man vienmēr ir paticis cilvēkos viss interesantais un citādais nevis standarts, bet, ak... kad paliku stāvoklī tās bija manas lielākas bailes. Tik neracionālas, ka bieži pat apraudājos par to, ka vispār par to domāju! Es biju izvedusi māsu, draudzeni un mazulītes tēti ar šo. Es vēl aizvien to nespēju izskaidrot, ir pagājuši gandrīz četri mēneši kopš mana meitiņa ir piedzimusi, bet šī man ir palikusi mistērija- kur radās šīs bailes?! Varu tikai piebilst, ka šīm bailēm vispār nebija pamata un svars man bija labs.

Sanda Opmane Sanda Opmane 25. Jan 2019, 19:35

Katra diena ir diena ar jaunām domām, un jauniem jautājumiem. Protams, pirmais un pats svarīgākais, kas uztrauca bija tas, vai pārtika, ko ēdu un cik daudz, nekaitē mazajam un vai viņam viss ir kārtībā. Pēc tam sekoja domas, bet ne pārāk uztraucošas par to, kāda izskatīšos pēc tam, kad mazais būs nācis pasaulē - strijas, svars, liekas krunkas,bet tad atkal galvā doma - ja pati gribēsi atgriezīsi sevi formā, un arī to centīšos darīt, bet lai novērstu izteiktas strijas lietoju katru dienu tieši MARIA strip pretstriju krēmu.
Un viena ļoti galvena lietas kura nedaudz biedē ir pašas dzemdības, domas par to, lai viss ir labi, lai viss izdodas, bet nepieciešams domāt tikai labas domas, pozitīvi noskaņot sevi, redzēt pozitīvas lietas sev apkārt un tad viss būs labi.😀

Lidija Lidija 25. Jan 2019, 12:00

Uztrauc katru dienu jauni jautājumi)) Tāpēc 1- mans emocionālais stāvoklis, 2- rodas dažādi veselības jautājumi ( hematoma, asinošana uc.).. psldies!! , ka ir labi un pozitīvi ārsti, kas spēj palīdzēt un nomierināt) 3- uztrauc, ka varētu kaut ko svarīgu palaist garām)) piemēram tagad intresējos par kompresijas profilakses zekēm grūtniecēm.. izrādās, ka kāju veselība ir arī viens no jautājumiem)))

smukinja86 smukinja86 24. Jan 2019, 20:32

Gaidot otro bērniņu, baidos no dzemdībām, kā maza meitene! Biju dzemdību nodaļas kursos un pēc kursiem zvanīju mammai un raudāju un teicu, mammu - man tik ļoooti bail no tā visa...no tā nezināmā....kas mani sagaida...!

Cielavinna Cielavinna 24. Jan 2019, 11:44

Visās grūtniecībās lielāko uztraukumu rādīja tas, vai bērniņam puncī viss ir kārtībā. Arī tagad, kad visas citas jau raksta, ka šai laikā jūt bebuci, rodas bažas kāpēc es nē.

1234 1234 24. Jan 2019, 09:48

Tā kā ir pirmā grtniecība, mani viss vairāk satrauc pats dzemdību process, liekās dabiska lieta, bet tomēr. 😀

Runner Runner 23. Jan 2019, 09:23

Krūšu āda pēc pirmā bērna barošanas. Diemžēl, tā vairs nav tik tvirta un stingra ☹

Melānija Melānija 23. Jan 2019, 01:12

Oii strijas. Arī es no tām baidījos. Lietoju Bio Oil katru dienu, gan no rīta, gan vakarā. Palīdzēja tik tiešam, bet strijas tomēr ir. Un šodien es gribētu teikt, ka tas ir skaisti. Pierādījums tam, ka zem sirsniņas nesu savu mazo zaķēnu.
Dzelzs trūkums organismā mani biedēja tik pat ļoti kā dzemdības. Biju gatava trakākajam, bet neviens neteica ka tas būs tik sāpīgi.
Likās, ka viss es apstāšos un palikšu turpat uz galda. 😃

Madaras mamma Madaras mamma 22. Jan 2019, 01:36

Strijas. Lietoju dārgus krēmus un arī to pašu kokosriekstu eļļu. Divas reizes dienā cītīgi smērējos. Gāju pārbaudīt arī kāju veselību (vēnas). Bija bail, ka neparādās tāda kaite. Bet viss bija kārtībā.

filologe filologe 21. Jan 2019, 13:29

Gaidot pirmo meitiņu, ļoti uztraucos par strijām, katru vakaru smērēju pretstriju krēmus. Nezinu vai pateicoties krēmiem vai manas ādas elastībai, strijas nerādās. Tagad, gaidot otru meitiņu, cenšos arī katru vakaru lietot pretstriju krēmus. Ceru, ka atlikušo divu mēnešu laikā un pēc dzemdībām strijas neparādīsies. Vizuāli nevisai jauka ir arī brūnā līnija uz vēdera, kas man radās tikai pēc dzemdībām, bet pret to laikam nav īpašu līdzekļu novēršanai. Rodas arī neizpratne, kurš ir vislabākais pretstriju līdzeklis, katrā aptiekā iesaka ko citu - Pregnacare, Bio oil, Maria utt., tāpēc katru reizi pērkot izvēlos kādu citu 😀

Sanija Sproge Sanija Sproge 21. Jan 2019, 12:04

Gaidot savu meitiņu ļoti lielu uzmanību pievērsu savai ķermeņa ādai, īpaši, lai neveidotos strijas. Tādēļ katru dienu no rīta un vakarā smerēju savu ķermeni ar mitrinošiem ķermeņa krēmiem vai eļļām.