KOMENTĀRU KONKURSS: Kā jūs tikāt galā ar piena sastrēgumu?

KOMENTĀRU KONKURSS: Kā jūs tikāt galā ar piena sastrēgumu?

07. Nov 2016, 22:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļa pirmajā dzīves pusgadā krūts ēdināšanā var nākties saskarties ar dažādām grūtībām: uz krūts galiem var parādīties plaisas, āda var kļūt pārāk sausa, paši krūts gali var kļūt ļoti jutīgi un tā varētu vēl turpināt. Vēl viena izplatīta problēma, ar ko saskaras jaunās māmiņas, ir piena sastrēgumi.

Nē, nē, nepadomājiet, ka viss ir tik sarežģīti un bēdīgi! Krūts ēdināšana var nesagādāt nekādu diskomfortu.

Jebkurā gadījumā, vienmēr jāatceras par to, ka krūts piens ir pats labākais uzturs bērniņam. Ar krūts pienu mazulis ne tikai paēd, viņam tiek sniegts maigums, siltums, miers, mājīgums, mīlestība un prieks par dzīvi jaunajos apstākļos.

Kādam tas viss vēl priekšā, vēl kāds izdzīvo šos brīnišķīgos brīžus tagad, bet vēl kāds jau gājis tam visam cauri, un var padalīties savā pieredzē, savās vērtīgajās zināšanās.

Padalieties, lūdzu, savā pieredzē, pastāstot, kā tikāt galā tieši ar piena sastrēgumiem!

Iespējams, kādai palīdzēja tautas līdzekļi, kāda tika galā ar dušu un masāžu. Būsim ļoti pateicīgi, ja dalīsieties savā pieredzē.

Rakstiet savu stāstu, kā arī atbildes uz jautājumiem par piena sastrēgumiem, kuras esat saņēmušas no speciālistiem, māmiņām vai draudzenēm! Gaidām ziņas komentāru joslā!

Šis ir konkurss, tāpēc starp visām, kas uzrakstīs komentāru par šo tēmu, izspēlēsim loterijas ceļā balviņu!

Gēla spilventiņi Dermosil Breast Nurse palīdzēs ar krūti barojošām māmiņām tikt galā ar sāpēm krūts galos un tūsku

Gēla spilventiņi Breast Nurse

20160505134614-96020.jpg

Dermosil Gela spilventiņi Breast Nurse sniedz atvieglojumu ar krūti barojošām mātēm sāpīgu vai pietūkušu krūšu gadījumā.
 
Gela spilventiņi Breast Nurse ērti pieguļ krūtīm, un tos ir iespējams izmantot gan krūšu sildīšanai, gan atvēsināšanai. Ar gelu pildītie siltie Spilventiņi maigi veicina piena veidošanos. Atvēsinātie Gela spilventiņi mazina sāpes krūtīs, bet sasaldētā veidā tie kalpo kā intensīvas iedarbības komprese iekaisušām un pietūkušām krūtīm.
Lai sasildītu Gela spilventiņus, tie ir jāievieto ūdens peldē, bet, lai iegūtu atvēsinošu kompresi, tos ievieto ledusskapī vai saldētavā. Gela spilventiņus varat pastāvīgi glabāt ledusskapī, lai tie vienmēr būtu sagatavoti lietošanai.
Gela spilventiņi satur gelveida materiālu, kas ilgu laiku saglabā savu temperatūru, tāpēc tie saglabājas mīksti jebkurā temperatūrā. Virsmas materiāls ir mīksts PVC, kas nesatur ftalātus. Gela spilventiņus ir viegli ievietot krūšturī. Visplatāko spilventiņu daļu ir nepieciešams pielikt pie vistraumētākās vietas.
 
Komplektā ietilpst divi Gela spilventiņi. Spilventiņu diametrs ir 16,5 centimetri. Pēc katras lietošanas reizes Gela spilventiņi ir jāizmazgā siltā ziepjūdenī, jāizskalo un jāizžāvē. Gela spilventiņi ir jāglabā oriģinālajā iepakojuma kastītē, lai tie netiktu sabojāti un vienmēr būtu tīri.
 
Produkts ir izstrādāts sadarbībā ar vecmātēm un speciālistiem, kas specializējas krūts ēdināšanas jautājumos.

DALIETIES

SAVOS IETEIKUMOS, PIEREDZĒ UN PADOMOS

TEPAT, KOMENTĀRU JOSLĀ!

Laimētāju noskaidrosim 15.novembrī

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 14. Nov 2016, 22:37

Sveicam ar balvu Santafee!
Gaidām pēc balvas Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas) 1.stāvā pa labi darba dienās no 9 līdz 18.!

vinchii vinchii 07. Nov 2016, 08:30

Man arìi piena sastrēgumi pašos pirmajos mēnešos bija visai bieži, kuri sākās parasti pirmajă dienā ar augstu temperaturu. Tâs nav no patīkamākajām situācijām krūts barošanas laikā. Es ar tiem cīnījos, izslaucot krūtis pilnīgi tukšas ar elektrisko piena pumpīti, tiklīdz bērniņš bija paēdis. Papildus vēl liku pie sāpošās krūts kāpostlapu un pa reizei arii kompreses. Un bērniņam ēdot vienmēr vēl masēju sāpošu bumbulu uz krūts galu. Šādi es tiku uz pekām no 2 līdz 3 dienām.