KATJA: Te tas ir! Tas, ko es meklēju: Grūtniecības kalendārs!

KATJA: Te tas ir! Tas, ko es meklēju: Grūtniecības kalendārs!

19. Dec 2013, 00:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad uzzināju, ka esmu stāvoklī, tad viena no pirmajām lietām, ko izdarīju - sāku meklēt un lejupielādēt dažādas programmas - grūtniecības kalendārus (ak šis tehniskā progresa laikmets!).

Ap 6.nedēļu biju lejupielādējusi kaudzi grūtniecības kalendāru telefonā. Izskatot tos visus, atstāju sev tikai 3 interesantākos un informatīvākos.

Tiku pie ieraduma pāris reižu nedēļā tur ieskatos, pārbaudu, kāds ir mazuļa garums un svars, kas viņam attīstas utt (ieeju tur 3 reizes nedēļā it kā cerot, ka katru reizi informācija tiks atjaunota vai papildināta) ).

Parasti es izskatījos savus kalendārus gultā pirms miega, lasot skaļi priekšā arī vīram. Un vienmēr skatījos tekošo un vienu vai divas nākošās nedēļas. Ar laiku vīrs, runājoties ar mazuli pirms miega, jau pats prasīja, lai palasu, kā aug mazulis un vispār, kas tur jauns :)

Bet neskaitot ļoti īso informāciju par mazuli manis atrastajos kalendāros nekā daudz arī vairs nebija. Tāpēc mana interese pēc kāda laika noplaka un sāku ieskatīties tur arvien retāk. Lūk, kā labu ideju var nogalināt slikts izpildījums.

Tāpēc, kad izlasīju, ka Māmiņu  Klubā ir tāds jaunums kā grūtniecības kalendārs, tas mani uzreiz ieinteresēja. Kad es to atvēru, sejā parādījās smaids - nu tad te tas arī ir, tas, ko es meklēju! Te ir informācija par mazuli, atgādinājumi par to, kas šajā nedēļā būtu jāizdara, kam jāpievērš uzmanība, dažādi padomi topošajai māmiņai utt. Žēl, protams, ka kalendāru atradu 2 nedēļas pirms dzemdībām :)

Tagad līdzināšos vecmāmiņai, bet nevaru atturēties no komentāra: mūsu laikos viss bija pašiem jāmeklē, bet jums ir paveicies - Māmiņu Klubs ir uztaisījis vienu lielisku lietu "Grūtniecības kalendāru", un arī pa Google nav jāskraida un nekas jāmeklē, viss ir tepat - "mājās"!":)

 

Vai grūtnieības laikā izmantojāt speciālu kalendāru?

Kādas funkcijas tajā jums patika vislabāk? Un kas pietrūka?

Katja un mazulis

SEKO GRŪTNIECĪBAI NEDĒĻU PĒC NEDĒĻAS ŠEIT->>>

20131114154701-63401.jpg