Kā tas ir - būt daudzbērnu mammai

Kā tas ir - būt daudzbērnu mammai

03. Jul 2015, 22:53 Liene Krúza Liene Krúza

Eh,plkst rāda cauri 22..... Bērni sen jau čuč, bet laika, lai piesēstos pie neta apsalūti nav. Ir iestajies pedantes laiks. Gribas savest maju kārtībā cik nu var, bet bērni prasa savu. Sanāk rosīties pa māju līdz pat 23...

Pat solīta vēstulīte meitiņai ir izpalikusi. Piedod meitiņ, bet laika apsalūti nav sēdēt un rakstīt,  kad būsi starp mums runāsim un runāsim daudz vairāk nekā būtu uzrkstījusi. Lielā māsa dikti Tevi gaida, virtuālās bučas Tev uz mammas punča visvairāk ir sūtījusi tieši viņa. Mazais brālīts pēdēja laika arī pasācis daudz dod buču uz punča,bet vinš pie viena ari papliķē pa to, tad tu atbildi ar to pašu-iebungā:)  Interesanti un amizanti ir tas, kad viņš ēd pudeli,Tev ir rosības laiks, un spārdoties brālis jūt Tavus bakstienu un viņš smejas kā kutināts no tiem. Tava lielā māšele pati izvēlējās Tev pirmās drēbītes,kad būsi tikko piedzimusi. Neiebildu viņas izvēlei, jo pašai likās tīri smukas. Arī vedamajās drēbītes no slimnīcas uz mājām viņa piedalījās....Gribi parādīšu? 
Bet par visu pārējo mēs varēsim tērzēt mājās. Sarunāts -DŪDIŅ :)
20150703223533-14716.jpg
Šo Tu vilksi,kad būsi piedzimusi

20150703223405-57934.jpg
Ar šīm drēbītem mēs brauksim mājās

Jāā, strauji tuvojamies gr 39.nedēļai. Jauns posms, un varu teikt kartējai bus ļoti veiksmigi noslēdzies. Ieiešu tādā jauna ampluā, būšu -DAUDZBĒRNU mamiņa. Vai tiešās 3bērni tas ir daudz? kas mainīsies, esot daudzbērnu statusā? Liekas nekas,tik lielāki pienākumi, izdevumi,kreņki........
Tikai tagad tā pa īstam sāku domāt, kā es tikšu galā  ar 3bērniem. Jo dēlam ir tikai 1gads un 4mēneši, viņam pasam ļoti būs vajadzīga mammas uzmanība, bet nu jau būs jadala mamma ar galīgo bebi. Viņš bus ļoti greisirdīgs, to es jūtu. To viņš izrāda to pret lielo māsu. Viņš grib, lai mamma ir tikai viņam. Kā māsa pienāk samīļoties, tā puikam niķi un stiķi klāt Bet bez māsas viņs nevar iztikt, visvairak bucas, smiekli,apskavieni tiek tieši māsai.... Zinu, mans uzdevums nepieļaut, ka atstumju vai mazāk mīlu, kad būs mājās 3berniņš.... Zinu, būs jameklē vairāk pacietības un visu parējo audzinot savus milos bērneļus.
Nez kāpēc šoreiz esmu aizdomajusies par dzemdibām, kādas tās būs,vai spešu tikt galā...  Laikam soreiz ņēma virsroku izlasītie raksti, ka 3dzemdības mēdzot būt pašas grūtākās un smagākas. Bet ļoti ceru,ka tie ir tikai stāstiņi. 
Tik ļoti gribas,ka arī 3bērniņs dzimst Cēsis, bet arī šīs iegribas ir apdraudētas, jo mainot dzīves vietu pa pāris km ,saucot ātros mani var vest uz Madonu vai Valmieru. Bet turienes attieksme man ir sveša. Cēsis man jau kā mājas, visas vecmātes un personali ir pazīstamas, līdz ar to tad drosme ir lielāka. Bet ļoti ceru, ka viss būs par labu mums:)

Vēl ir palikušas + - 2nedēļas lidz mūsu satikšanās brīdim.  Mīļās mammas ,tad arī tiksimies, tik jau kā daudzbērnu mamma. Noteikti būs vajadzīga informacija,jūsu pieredze. 

LIENE UN MAZA PUNČA IEMĪTNIECE SŪTA VISĀM MAMMAM SILTUS SVEICIENUS

Liene Krúza Liene Krúza 12. Jul 2015, 12:47 kajive

Izturibu tev audzinot 4(kad bus)
Nevajaga 3bernus,lai briziem liktos ka brauc jumst,pietiek ar 2 😃 Liela meita atnak,iedod bucu un ir atkal labi. Tapat mazais delens loooti biezi atnak apskauj,iedod bucinu un tiesam paliek loti viegli.
Man abas dzemdibas bija atras un vieglas,otras vispar loti vieglas

Liene Krúza Liene Krúza 06. Jul 2015, 07:19 UnscrewedJet83

Paldies😀
Tev ar izturibu🤗

Liene Krúza Liene Krúza 04. Jul 2015, 22:44 saulluks3

Paldies par uzmundrinajumu. 😀 Es jau palaujos ari uz to,ka abas ieprieksejas dzemdibas ir bijusas vieglas,par otrajam vispar vareju pasapnot,nekad nedomaju,ka var but tik viegli.... un neesmu ari no tam,kurai ir nakusi patsmit kg klat. taka bernins nebus no tiem smagajiem. svars ir nacis nepilnus kg un nedelu atpakal sveros pus kg zaudets

Liene Krúza Liene Krúza 04. Jul 2015, 16:42 kristalikk

SUPER.........
Grūtākais droši vien būs pats sākums,kamēr visi ieradīs pie jaunā ritma😀

04. Jul 2015, 13:30

Bus viss labi!ar pozitivam domam pieiesi tam visam procesam klat,un nepaies ne mirklis,kad mazins,silts kunkulitis gules uz punca😀