Justies skaistai gaidīšanas un zīdīšanas periodā – būt savā ādā!

Justies skaistai gaidīšanas un zīdīšanas periodā – būt savā ādā!

12. Apr 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņa gaidīšanas laiks katrai sievietei dzīvē ienāk ar jaunām vēsmām. Sievietes organismā notiek daudz un dažādas pārmaiņas. Āda ir tā, kas īpaši reaģē uz jauno lomu sievietes dzīvē. Varētu teikt, ka tā atspoguļo visu, kas notiek ar māmiņu. Kādas pārmaiņas mūsu izskatā šis periods nes un kā saglabāt pievilcīgu izskatu mazuļa gaidīšanas laikā, kā arī pēc bērna piedzimšanas?

Grūtniecības laikā sievietes organismā notiek dažādas hormonālas, imunoloģiskas, vielmaiņas un asinsvadu izmaiņas, kuras var ietekmēt sievietes ādu. Pamatojoties uz to, nepieciešams piemeklēt īpaši piemērotu kosmētiku, kas intensīvi kops un atjaunos.

Lai āda spētu elpot un atjaunoties, tai jābūt tīrai  – tātad to nepieciešams atbrīvot no visiem ikdienas netīrumiem. Ādu ir svarīgi attīrīt gan no rīta, gan vakarā, izvēloties piemērotus attīrošos līdzekļus. Naktī mūsu āda atjaunojas, pamatojoties uz to, atmirušās ādas šūnas nepieciešams notīrīt no sejas rīta agrumā. Gadījumā, ja āda nebūs pareizi attīrīta, nav svarīgi, cik augstvērtīgs sejas līdzeklis tiks lietos, tas nespēs pilnvērtīgi iedarboties, jo priekšā atradīsies tāda kā barjera, un kosmētiskais produkts tikai vēl papildus nosprostos poras. Šādā gadījumā visbiežāk sieviete būs vīlusies izvēlētajā kosmētikā, neaizdomājoties par būtiskajiem priekšnosacījumiem – par ādas attīrīšanu.

Izvēloties kosmētiku, svarīgi ir pievērst uzmanību tās sastāvam. Kā, piemēram, hialuronskābe ir viena no svarīgākām dabiskajām mūsu organisma sastāvdaļām, kas strādā mūsu audos, saistot un pievelkot ūdeni, veicinot kolagēna un elastīna sintēzi, aizsargājot ādu no brīvajiem radikāļiem, tādā veidā palīdzot mums izskatīties starojošiem un jauniem.

Fillerina piedāvā inovatīvus kosmētikas līdzekļus ar 6 un 9 dažādām hialuronskābes molekulām, kolagēniem, elastīniem un peptīdiem.

Ādas attīrīšanai tiek piedāvāts Pre-Fillerina-  īpašs krēmveida līdzeklis padziļinātai ādas attīrīšanai, kura galveno sastāvdaļu pamatā ir dažādu molekulmasu hialuronskābe un saharozes esteri, kas mitrina, baro un atjauno.  Šis produkts derēs ikvienam ādas tipam, pat visprasīgākajai ādas īpašniecei.

Intensīvai kopšanai būs piemērots Fillerina dermo-kosmētikais pildvielu komplekts, kas, pateicoties dažādajam hialuronskābju lielumam, nodrošina iekļūšanu dermā, tādējādi veicot audu aizpildīšanu. Sastāvā esošie peptīdi nodrošina audu rekonstrukciju un barošanu, kā arī palīdz uzturēt optimālu mitruma līmeni ādā.  Šī ir unikāla alternatīva HIU mikroinjekcijām, kas grūtniecības un zīdīšanas periodā ir aizliegtas.

Ikdienas rūpēm par ādu zīmols piedāvā dienas un nakts krēmus, kā arī dažādus līdzekļus acu un lūpu zonas kopšanai.

Fillerina dienas krēms ar SPF aizsardzību atjauno sejas ovālu, izlīdzina grumbiņas, piešķir ādai intensīvu mirdzumu, kā arī mazina noguruma un novecošanās pazīmes. Tas atrisina visas ādas problēmas, kas rodas stresa dēļ. Pilnvērtīgais sastāvs nodrošina mitrināšanu, atjaunošanu, aizsardzību pret ārējās vides nelabvēlīgo ietekmi un lielisku izskatu jebkurā laikā. Savukārt bagātīgais nakts krēms būs labākais draugs tām māmiņām, kas vēlās samazināt sejas ādas defektus, izlīdzinot grumbiņas un sīkās līnijas. Atsevišķas aktīvās sastāvdaļas nodrošina tūlītēju atpūtušās un starojošas ādas izskatu.

Par kosmētikas iedarbību stāsta sertificēta kosmētiķe Jūlija Līne.

“Pavadot šo laiku mājās, topošajām un jaunajām māmiņām ir būtiski rūpēties par savu sejas ādu. Fillerina kosmētika ir lielisks risinājums! Gēls nodrošina daudzveidīgu iedarbību dažādos dermas slāņos. Aktīvais komponents iedarbojas uz ādas matricu, veicinot dabisko pildvielu reģenerāciju, tādējādi āda kļūst tvirtāka, tiek aizpildītas grumbas un ādas tonis izlīdzinās. Jāteic, tas īpaši svarīgi ir māmiņām, jo šajā periodā jo īpaši aktīvi var veidoties pigmentācija. Savukārt, emulsija veido barojošu pārklājumu, kas nodrošina sejas ādai maksimālu komfortu, to padarot zīdaini maigu. Pateicoties mitrinošo un atjaunojošo vielu iedarbībai, sausās ādas īpašniecēm produkts var aizstāt dienas un nakts krēmu.”