Izvēlamies mazulim autokrēsliņu!

Izvēlamies mazulim autokrēsliņu!

07. Mar 2023, 00:00 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Esmu sasniegusi jau 39 grūtniecības nedēļu! Dzemdību soma jau gatava un ceļo mums līdzi mašīnā ik uz soli. 
Tākā dzemdību brīdis tuvojas straujiem soļiem un mazulītis var pieteikties kuru katru dienu ir laiks parūpēties arī par vienu no svarīgākajām lietām bēbītim- autokrēsliņu, ar ko droši mazuli vest mājās no dzemdību iestādes!

Tā kā mēs esam diezgan aktīva ģimene un daudz pārvietojamies ar mašīnu, man ir svarīgi, lai autokrēsliņš būtu ne tikai drošs, bet arī ērts kā mazulim, tā vecākiem.

Izpētot plašo piedāvājumu, izvēlējāmies par labu Cybex Z-cloud 2, kuru iegādājamies Nordbaby veikalā! 

Starp citu- ikreiz iegriežoties šajā veikalā, es priecājos, cik atsaucīgas ir visas darbinieces, jo ļoti ziņoši un ieinteresēti tās atbild uz katru vecāka jautājumu un vienmēr ieteiks tieši konkrētajai ģimenei aktuālo un vajadzīgāko .

Kādas priekšrocības atradāmkrēsliņam un kāpēc no plašā klāsta izvelējāmies tieši šo?

 

1. Viegla uzstādīšana automašīnā - Iegādājoties papildus Cybex Z2 bāzi, tā ļauj ļoti ērti vecākiem mazulīti ar autokrēsliņu ielikt automobilī, jo rotējošā bāzes funkcija ļauj to izdarīt, pagriežot bāzes daļu pret automašīnas durvīm. Ieliekam autosēdeklīti, un ar vieglu rokas kustību autosēdeklīti var pagriezt vēlamajā braukšanas virzienā un mazulitis ir piesprādzēts un drošībā. Šo es redzu ka vienu no lielākajiem plusiem, jo nav jāmoca mugura liecoties dziļi auto salonā, jāmeklē siksnas ar ko piesprādzēt pašu autokrēsliņu, un manuprāt, šādi fiksējot - piesprādzēšana ir daudz ērtāka un ātrāka

2. Autokrēsliņš erta guļus pozīcija priekš mazuļa - šis arī mums bija svarīgs aspekts, jo, tākā ratiņus arī bēbītim esam izvēlējusies Cybex, mums bija svarīgi, lai tas der arī uz ratu rāmja. Tāpat- esam lieli staigātāji un dabas baudītāji, un šķita ērti, ja kādreiz dodamies kādā īsākā pastaigā, vai neplānotā braucienā un kulbiņas daļa nav līdzi, ir ērti izņemt autosēdeklīti no auto, uzlikt uz ratu rāmja, un nemodinot mazuli , ar vieglu rokas kustību autosēdeklīti var izlaist guļus un tas nodrošina komfortu bērniņam mierīgi turpināt čučēt .

(sēdus pozīcija)

(guļus pozīcija)

 

3. Liels autokrēsliņa jumtiņš - kas mazuli nodrošina ar bagātīgu aizsardzību pret saules stariem- gan auto , gan esot ratu pastaigā, jo plašais jumtiņš ir izgatavots no UV50+ auduma, kas lieliski pasargās ne tikai no saules stariem, bet var tikt izmantots arī kā aizsargs pret vēja , ielas burzmu un kņadu. 

4. Sānu sadursmes aizsardzība - šis punkts mums bija svarīgs iegādājoties autokrēsliņus arī Eliotam, tāpēc šoreiz uz šo tētis arī īpaši vērsa uzmanību. 


Protams, ir vēl citi svarīgi plusi, kas katrai ģimenei var būt atšķirīgi, bet šie bija mūsu top , kādēļ izvelējāmies tieši Cybex Z cloud 2 autokrēsliņu ar bāzi. 


Kādu autokrēsliņu Jūsu ģimene izvēlējāties jaundzimušajam? 😊