Īkšķus atlaist nedrīkst :)

Īkšķus atlaist nedrīkst :)

16. Dec 2021, 11:06 DiānaS DiānaS

Sveikas! :)

Kā jau zināms,  mūsu stāstam pirms kāda laika tika ielikta daudzpunkte...Apkārt bija tik daudz labu cilvēku, kas, teikdami uzmundrinājuma vārdus, neļāva nolaist rokas un atteikties no sapņa par vēl vienu bērniņu! :) Es esmu tūkstošiem PALDIES parādā Jums visiem! :)

Būs jau pagājuši pāris mēneši, kopš cītīgi kopā ar vīru lietojam ieteiktos vitamīnus un uztura bagātinātājus. Jāteic, ka visinteresantākās sajūtas man bija ar melatonīna lietošanu, jo dr.Milleres ieteiktais 4mg melatonīna daudzums sākumā man radīja no rītiem galvas sāpes. Vismaz es tā sev iztulkoju, ka tas varētu būt no tā. Taču - tika pamainīta taktika melatonīna uzņemšanā un tagad rīti atkal iesākās ļoti moži! :)

Pirms nedēļas kopā ar ģimeni atpūtāmies Ēģiptē. Papildus Vigantolvit D 2000 SV vitamīnam, ko regulāri dzeru katru dienu, palutināju sevi arī ar saulīti decembrī. Tā teikt - atpūta pirms lieliem darbiem! :)

Pirms došanās prom ceļojumā, man bija vizīte klīnikā EGV pie dr.Violas Milleres. Vienmēr vizītes ir kvalitatīvas - tiek izstāstīts viss attiecīgā brīža statuss, nākamie soļi, ilgi un dikti precīzi saskaitīts - kad uzsākt medikamentu špricēšanu, kad nozīmēt nākamo punkciju, utt! Pēc vizītes klīnikas EGV virsmāsa Ilze, kura vienmēr ir tik smaidīga un jauka, vēlreiz izstāsta un apmāca par pareizu medikamentu lietošanu (šoreiz tas process bija jāuzsāk Ēgiptē, bet ar to nebija problēmu, jo klīnika EGV arī sagatavoja attiecīgos dokumentus, lai mierīgi varu ceļot ar tiem pāri robežai).

Kā es jūtos? Fiziski - vēders uzpūties, sāpīgs (gan vietas, kur duru jūtīgas, gan no iekšpuses). Psiholoģiski - garastāvokļa maiņas ir stipri jūtamas :( Un iekšējs stress, kā nu būs....jo tik ļoti daudz ir ieguldīts, lai cīnītos līdz galam! 

Lai mierpilns, mīlestības pārņemts Jums šis pirmssvētku laiks! :)

Pateicībā - DIĀNA :)