Grūtnieču diena 28.martā: meditācijas meistarklase un lekcija par bēbīša emocijām mammas puncī

Grūtnieču diena 28.martā: meditācijas meistarklase un lekcija par bēbīša emocijām mammas puncī

27. Mar 2017, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Topošajām māmiņām, nesot bērniņu zem sirds,  jādomā ne tikai par gaidāmā mazulīša veselību un labsajūtu, bet nedrīkst aizmirst arī par sevi. Šī mēneša Grūtnieču dienā 28.martā Māmiņu Klubs būs parūpējies, lai katra topošā māmiņa atrastu ko īpašu gan gaidāmajam mazulītim, gan topošajai māmiņai.

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

Mazuļa emocionālā attīstība māmiņas puncī. Vada vecmāte, dūla Līga Giniborga

13.00 - 15.00

Neviena saikne pasaulē nelīdzīnās tai, kāda veidojas starp topošo māmiņu un viņas gaidāmo mazuli. Jau esot māmiņas puncī, bēbītim attīstās maņas, rakstura iezīmes, personība un emocionālā pasaule. Tā kā bērniņš vēderā jau dzird, jūt, redz un kustas jau pirms ienākšanas šajā pasaulē, topošā māmiņa var dalīties savās izjūtās ar viņu.Tāpat grūtniecības laikā sieviete nedrīkst aizmirst arī par sevi, jo tas tiešā veidā ietekmēs arī bēbīša pašsajūtu gan gaidību laikā, gan dzemdībās. 

Grūtnieču dienas lekcijā kopā ar vecmāti, dūlu Līgu Giniborgu noskaidrosi atbildes uz saviem jautājumiem par mazuļa emocionālo attīstību māmiņas puncī; kā topošā māmiņa gaidību laikā var veicināt saiknes veidošanos arī ar topošo tēti un gaidāmo mazuli!

Praktiskā nodarbība: meditācija topošās māmiņas harmonijai. Vada Geštalta terapijas praktiķe Ilze Pavasare

15:15 - 16:45  

Gaidot bērniņu, ikviena no mums vēlas būt mierīga, harmoniska, dzīvot bez liekiem pārdīvojumiem, lai mazā dzīvībiņa justu, ka māmiņa viņu satiks laimīga.

Pat, ja mūsu ikdienā stress ir samērā reta parādība, tik un tā tas mēdz ielauzties un tad ir jāmeklē iespējas kā to uzveikt. Mēs zinām, ko nozīmē gaidīt mazo un būt nemitīgās raizēs par to vai viss ar bērniņu ir labi, tapēc Grūtnieču dienas praktiskā daļa būs veltīta meditācijai. 

Grupas meditācijas laikā, kad visi tās dalībnieki ir koncentrējušies vienam mērķim, viņu enerģijas apvienojas un kopējais enerģijas apjoms kļūst daudzreiz spēcīgāks un meditācija ir efektīvāka.

Kad notiks?

28. martā plkst. 13.00 - 16.45

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 20

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>