Esi gaidībās? Tiekamies Grūtnieču dienā 10.augustā+ PRAKTISKI vingrinājumi

Esi gaidībās? Tiekamies Grūtnieču dienā 10.augustā+ PRAKTISKI vingrinājumi

07. Aug 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā tavs puncītis aug šovasar? Ar tevi pašlaik notiek tik daudz pārmaiņu - gan neskaitāmas domas, gan jautājumi, gan neskaidrības, un tik daudz viedokļu visapkārt... Bet gribas taču mieru, un gribas vienkārši būt gatavai tam skaistajam tikšanās brīdim ar bērniņu! Kā to izdarīt? Nāc ciemos uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu Grūtnieču dienā jau 10.augustā!

GRŪTNIEČU DIENAS PROGRAMMA:

11:45 - 12:45 Viss par mazuļa pūriņu

Vai tu jau zini, ko iegādāt mazuļa pūriņam? Kādas drēbītes un vispār - kādā izmērā un cik daudz mazulim pirmajos dzīves mēnešos ir nepieciešamas? Hmm, bet kā ar vannošanu? Kur un ar ko vannot? Bērnu preču veikalos ieejot, iestājas apjukums, un šķiet - vai nu vajag laikam iegādāties teju visu, vai arī - gandrīz neko no tā, kas tur ir. Kā lai atrod zelta vidusceļu? Kā lai saprot, kas mazulim patiešām ir nepieciešams, un bez kā viņš var iztikt? Pastāstīs ārste - pediatre Irēna Putniņa. Gatavo savus jautājumus!

13:00 - 14:30 Uzzini, kā atgūties pēc dzemdībām

Gan iekšēji, gan ārēji mūsos norit pārmaiņas pēc dzemdībām. Pie daudz kā gribas vainot hormonus.. Un tomēr - gribas būt skaistai, mīlētai un starojošai, nu gluži tāpat kā pirms bērniņa ieņemšanas! Kā pēc dzemdībām vispār atgūties gan fiziski, gan emocionāli? Kādas sajūtas var saukt par normālām, kad meklēt palīdzību? Un ko vari darīt mājās, lai pēc iespējas ātrāk atgūtu iepriekšējās ķermeņa aprises? Par to visu un vēl vairāk pastāstīs fizioterapeite Kristīne Asonova.

14:45 - 16:15 Mācies atslābināties dzemdībās!

Kad gaidi dzemdības un katra diena šķiet garāka par 24 stundām, tu droši vien nespēj noticēt brīdī, kad izjūti pirmās viltus kontrakcijas, ka dzemdības tomēr tuvojas, un, ka vispār ir iespējams dzemdībās atslābināties. Tāpat tev droši vien ir arī jautājumi par dzemdību atsāpinātājiem un par to, kad un kādos gadījumos tos vajag, un kad bez tiem var iztikt. Te skaidrību ieviesīs un visu pastāstīs vecmāte Liene Drauga.

Kad notiks?

10.augustā no 11:30 līdz 16:30

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 20

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>>