Pavadi 1.novembra dienu ar citām topošajām māmiņām Grūtnieču dienā!

Pavadi 1.novembra dienu ar citām topošajām māmiņām Grūtnieču dienā!

30. Oct 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai jaukāks gaidību laiks, ik mēnesi aicinām uz Grūtnieču dienām- jauka un mājīga atmosfēra, zinoši speciālisti, silta tēja vai kafija, gardas uzkodas, noderīgas dāvaniņas un,protams, citas topošās māmiņas, kuru kompānijā varēsi pavadīt vairākas stundas, apmainoties ar pieredzes stāstiem par un ap gaidību laiku.

1.novembra Grūtnieču dienas PROGRAMMA

11.00-12.00 Teipošana grūtniecības laikā, fizioterapeite Agita Zariņa

Teipošana nav modes lieta, bet uz pierādījumiem balstīta metode, kas palīdz ne tikai sportistiem,bet arī topošajām māmiņām.Ar krāsainu speciālu plāksteru palīdzību iespējams palīdzēt reizēs, kad tradicionālā medicīna gaidību laikā nav pielietojama. Vēdera atbalstīšana, muguras sāpes,sāpes sprandā vai vecu kaišu aktualizēšānās. Grūtnieču dienā fizioterapeite Agita Zariņa atklās un nodemonstrēs, kā teipošana var kļūt par palīgu ikvienai topošajai māmiņai.

12.15-13.15 Mazuļa pūriņš, ārste Irēna Putniņa

Veikalu plauktos ir tik liela izvēle kā nekad- rāpulīši,rotaļlietas, gultiņas, pārtinamās virsmas,dažādu veidu vanniņas,krūts piena sūknīši. Topošā māmiņa var apmulst un iegādāties pārāk daudz lieku lietu, iztērējot kaudzi naudas.Ārste Irēna Putniņa Grūtnieču dienā centīsies visu salikt pa plauktiņiem un aktualizēs tēmu par to, kas būtu un kas nebūtu nepieciešams Mazuļa pūriņam. Mēs ticam, ka šī lekcija palīdzēs aiztaupīt desmitiem, varbūt pat simtiem euro un iegūt noderīgu un praktisku informāciju mazuļa pūriņa iegādē.

13.30-14.30 Kas ir PEP mamma?

Lielākoties mēs, mammas, ar visu cenšamies tikt galā pašas un arī tad, kad netiekam, tik un tā turpinām ticēt, ka visu varam pašas. Noteikti tā arī ir, neviens par to nešaubās, tomēr mūsdienās ir dažādas iespējas kā gūt atbalstu laikā, kad esam kļuvušas par māmiņām, tāpēc ir vērts padomāt – varbūt mums patiesi ir nepieciešams kāds, ar kuru izrunāties. PEP mammas ir vēl viena alternatīva, kur meklēt uzticamu atbalsta plecu, ja nav iespēju vai vēlēšanās doties pie speciālista. Grūtnieču dienā ciemosies PEP mamma, kas pastāstīs par to vairāk un,iespējams, lauzīs kādu Tavu mītu par PEP mammām.

14.45-15.45 Meditācija grūtniecības laikā, jogas pasniedzēja Liene Krauze

Kur ir galvenie sāpju punkti topošajie māmiņai? Kā tie rodas? Kā tos atrast un kā palīdzēt sev no tiem atbrīvoties? Mācīsimies atrast un izstiept grūtniecības laikā aktuālākos sāpju punktus.

Atrast mieru ir nepieciešams ikvienam cilvēkam, vēl svarīgāk to darīt gaidību laikā, kad mazulītis jūt mammas emocijas, sajūtas, kad pa galvu šaudās simtiem domu par ikdienu, par darbu un jārisina neskaitāmas sadzīves problēmas. Grūtnieču dienas noslēgumā ar jogas pasniedzēju Lieni Krauzi iegrimsim meditācijā, kas ļaus atrast mieru un noskaņoties turpmākajam gaidību laikam.

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

Kad notiks?

18. augustā 11.00-15.45

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 25

Uz tikšanos Grūtnieču dienā! Būs kafija/tēja, uzkodiņas un foršas dāvaniņas no mūsu atbalstītājiem!