Grūtniecība nogurdina? Lieto vitamīnus!

Grūtniecība nogurdina? Lieto vitamīnus!

14. Jan 2014, 14:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labdien!

Es par sevi, pavisam noteikti, varu teikt, ka grūtniecība mani bija jau nogurdinājusi, ķermenis nemitīgi mainās, mati bija kļuvuši plānāki, nagi - trauslāki, sejas āda - neveselīgāka, smaganas - jutīgākas un bieži asiņoja.. Tam visam klāt vēl pastāvīga vēlme nosnausties, jo katru dienu jutos nogurusi ne tikai emocionāli, bet arī fiziski.

Pastāstīju par savām sajūtām ginekoloģei, viņa ieteica palietot vitamīnus, un atcerējos, ka reiz Māmiņu Klubā man taisni uzdāvināja Jonax Pregnahealth vitamīnus izmēģināšanai. Pajautāju, vai varu tādus lietot. Ginekoloģe tos raksturoja kā labus vitamīnus, kuros ir viss grūtniecei nepieciešamais.

Protams, pārmaiņas nesajutu jau pēc pirmās kapsulas, bet, kad vitamīni tiek dzerti jau nedēļu, es pati jūtos tiešām labāk, fiziski spēcīgāka un ne tik ļoti nogurusi. Matu stāvoklis arī sāk uzlaboties, bet vēl ļoti ceru uz nagiem un zobiem, lai gan apzinos - to visu vitamīni var mainīt vien lielākā lietošanas laikā, tāpēc turu par sevi īkšķus un vēlu izdošanos pati sev!

Antra

Kuri vitamīni jums grūtniecības laikā gāja pie sirds vislabāk?