Grūtā ratu izvēle: palīdziet ar ieteikumiem!

Grūtā ratu izvēle: palīdziet ar ieteikumiem!

22. Jun 2015, 10:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labrīt vai labdien māmiņas! 

Vēl joprojām esam savu ratiņu meklējumos. 
Visu laiku vēlējos savam topošajam mazulītim ratiņus ar trīs riteņiem. Ļoti patīk to ratu izskats.

Šodien ejot uz veikalu, pamanīju, vienu mammu, kas stūma trīs riteņu ratiņus un nezinu, kas viņai notika, taču tie rati sasvērās un gandrīz apgāzās.

Interesē jūsu pieredze, kurai ir bijuši šāda tipa rati - cik droši tie ir braukšanai pa akmeņainiem zemes ceļiem ? Vai tiešām nav tā, ka rati uzbraucot uz akmeņa var apgāzties? 
Būtu jauki, ja arī kāds speciālists varētu sniegt savu viedokli, jo jebkura māmiņa vēlas, lai viņas mazulim būtu drošs braucamais. :)

čabule čabule 22. Jun 2015, 04:23 m-kristīne

Izmēğināju nest meitu un stumt Camarelo ratus- tik viegli vadāmi.. Tie ar klasisko rāmi/riteņiem - daudz grūtāk ...

čabule čabule 22. Jun 2015, 04:21 m-kristīne

Cena tiešām izskatās bik pa traku...

21. Jun 2015, 20:19 perija

Man pirmajam bērnam bija ratiņi ar parastiem riteņiem. Bija grūti. Rati bija smagi, grūti vadāmi. Beigās sāka "vilkt" uz kreiso pusi.
Tagad pirkšu ratiņus, ar priekšā rotējošiem riteņiem.

21. Jun 2015, 19:50 čabule

Paldies! 😀
Es arī šobrīd vēlos četru riteņu ratus ar pārliekamu rokturi. Ļoti patīk Graco Symbio ratiņi - priekš mums ideāli, taču tiem ir attiecīga cena.

čabule čabule 21. Jun 2015, 17:00

Man bija quinny speedi xs rati- vairs 3 riteņu ratus nepirksim.. it kā izskatas stilīgi, bet sasvērās braucot nost no lielākām apmalēm.. kāpjot sabiedriskajā transportā nedrīkstēja aiznirst nobloķēt riteni, jo tas sagriezās un rati kļuva nestabili.. ļoooti man nepatika.. varbūt neoaveicās ar ratu modeli, jo citi 3 riteņu ratus slavē..
Gaidāmajam bebim nopirkām Camarelo Sevilla ratus, vizuāli man ļoti patīk, arī viegli ļoti, un kompakti, ar lielu kulbu.. nevaru jau sagaidīt pirmo pastaigu..
Pēc maniem piedzīvojumiem ar 3 riteņu ratiem, gribēju ratus ar 4 lieliem riteņiem un klasisku rāmi. Izskatās tie rati super un būtu arī pirkuši tādus, bet mašīnas bagāžniekā īsti nelīda ☹ (piemēram- Marsel Classic ratus paskaties- pasaka...)
Ja esi no Rīgas, tad iesaku aizbraukt uz Kidplanet Imantā un apskatīt, salīdzināt vairākus ratus.. mums gadijās forša pārdevēja un ratu izvēle mums aizņēma vairāk kā 2h.. izpētijān vairākus modeļus , pat ļāva mēğināt ielikt mašīnā, jo mu.s tas ļoti svarīgi ir- bieži braucam visur.. beigu beigās nopirkām ratus, pirms pirkuma internetā paskatijos šo ratu cenu citos veikalos.. Kidplanet mūsu ratu 3in1 versija ir kā minimums 40€ lētāka nekā citur.. tas ir kā pirkt 2in1 un autokrēsls dāvanā..
veiksmi ratu izvēlē 😉