Ginekologs Rīgā..

22. Aug 2016, 16:15 Cerībasstariņš Cerībasstariņš

Sveikas meitenes. 

Tā kā Rīga man vēl ir neatklāta un esmu šeit nesen, tad nu meklēju to savu dakteri. Man ir sāpīga pieredze ar pirmo grūtniecību (SA), tāpēc gribu atrast dakteri kurai ar šādu pieredzi ir bijusi darīšana. Vislabāk ja piesakās bērniņš, lai būtu valsts apmaksāta, jo bērniņu plānojam. 

Būtu labi ja daktere būtu tāda, kas izskaidro un pastāsta, nevis izraksta receptes un sauc sevi par ginekologu. Kura ir pārliecināta par to, ko saka un nešaubās pati savos vārdos. 

Tad nu, varbūt varat ieteikt kādu tiešām labu dakteri.. Rīgas centrs vislabāk. Un varbūt varat padalīties pieredzē kāda ir tā Jūsu rekomendētā daktere. 

Paldies!

aliszeme aliszeme 22. Aug 2016, 19:30

Iesaku arī dakterīti - Baiba Pūcīte. 😀 Loti sirsnīga, jauka un saprotoša. Samērā jauna. Zinu, ka ir arī Stradińu slimnīcā ginekologijas nodalas dakterīte. 😀

ViKrEm mamma ViKrEm mamma 22. Aug 2016, 17:13

Es varētu ieteikt savu dakterīti, viņa uzņēmās mani ņemt uzskaitē, lai arī mums bija augsta riska grūtniecība, visu ļoti jauki izskaidroja, nosūtīja uz nepieciešamajām analīzēm, pārbaudēm, varēju viņai zvanīt nesagaidot nākamo tikšanās reizi, bet katru brīdi, kad man bija kādi jautājumi, slikta pašsajūta. Dakterīte ir Sarmīte Lejniece, strādā arī Stradiņu slimnīcā dzemdību nodaļā, ļoti sirsnīga un mīļa. Es pie viņas gāju uz klīniku "Medeora" Ēveles ielā. Arī pēcdzemdību periodā apmeklēju tieši viņu. Man ļoti patīk šī daktere. No savas pieredzes varu teikti tikai to pozitīvāko.