Gaidīsim brīnumiņu kopā: otrās divas strīpiņas ir sagaidītas!

Gaidīsim brīnumiņu kopā: otrās divas strīpiņas ir sagaidītas!

29. Nov 2012, 13:33 saulux10 saulux10

Jā,tas beidzot ir noticis un mūsu otrās,nu jau otrās divas strīpiņas ir sagaidītas,kur varu aicināt visus interesentus sekot mūsu otrā brīnumiņa gaidīšanā.

Šobrīd jau audzinām savu pirmo brīnumiņu-meitiņu Nikoliņu,kurai nu jau ir 2,3 gadiņi.

Manī mīt tik daudz emociju,domu un gribas,ka pat nezinu ar ko lai sāku vispirms jums stāstīt,bet nu sākšu ar pašu sākumu.Ar to kā mēs nonācām līdz divām strīpiņām?

Jau kādu laiciņu atpakaļ ar vīru plānojām,runājām un domājām,kā būtu ja būtu otrs bērniņš,kāds ir mūsu mērķis un ko vispār vēlamies.Visnoteikti atbilde bija ģimene un noteikti otrs bērniņš,kas papildinās mūs un ,kuru papildināsim mēs.Tad nu ķērāmies pie plāna izpildes,kā nekā meitiņa nu jau mūsu acīs ir liela meitene,kurai būtu jauki sagāt brālīti vai māsiņu,ar kuru dalīties priekos un bēdās, ar kuru mācīties dalīties un par kuru palīdzēt rūpēties,kopā zīmēt uz spēlēties,spēlēt spēles un doties mežonīgos piedzīvojumos,ar kuru pavadīt laiku un pieņemt dažādus svarīgus lēmumus viņu pasaulē...Nu jau aizsapņojos par tālu un tas viss vēl priekšā,bet nu par to,kā tad mēs sagaidījām divas strīpiņas grūtniecības testā?

Mēģinot ieņemt bērniņu,laiks bija pienācis uztaisīt pirmo testu,bet tas bija negatīvs,pēc kada laiciņa nākamais,kurš prieka vēsti mums nenesa,bet tā interesanti,menstruācijas nav,bet arī tests prieka vēsti nenes.Nolēmām nogaidīt un pēc nedēļas atkārtot testu.Kādā jaukā agrā rītā atkārtoju testu,bet nekā,nekā nav,tad nu saritiājos kā kūniņa atpakaļ gultā,pār vaigu norit sāpju asara,ka nekā nesanāk un aizmiegu.

pieceļoties vīram stāstu kad atkal nekā nav un par pierādījumu rādu testa lapiņu,bet redzu viņu acīs tādu kā dzirksteli un smaidu uz lūpām.Ir ir divas strīpiņas,redzi,te ir arī otra, tāda blāva blāva strīpiņa,kas mums visiem jau ir zināms,ko nozīmē divas strīpiņas un ka otra ir gan tikai blāva,bet ir,manās acīs sariesās prieka asaras,sirds apmeta prieka kūleņus no prieka un tā staroja kā balti eņģeļa spārni. Pēc nedēļas testu atkārtoju un jā,tagad jau strīpiņa ir koša,divas košas strīpiņas,kas uzliek jaunus pienākumus un jaunus pārbaudījumus mūsu dzīvēs,kas pilni ar prieku, mīlestību un gaidībām.

Nu jau mazais brīnumiņš ir reģistrēts uzskaites žurnālā un visi varam gaidīt un sekot viņu augšanas un attīstības gaitām.

Bet nu tas ir šis stāsts,stāsts par to kā mēs gaidījām un sagaidījām mūsu mazo brīnumiņu,bet mums priekšā ir ļoti daudz skaistu un prieka pilnu stāstu un piedzīvojumu,par ko mēs padalīsimies jau tuvākajā laikā.

Baiba un Andris.

Liene Krúza Liene Krúza 10. Dec 2012, 21:48

Apsveicu😀 Apsveicu😀 Apsveicu😀

Mana otra brinuma gaidibas peksni apravas 12.nedela-30.11.12.

saulux10 saulux10 30. Nov 2012, 10:38

paldies meitenes par laba vēlējumiem 😉 🌷

veesma veesma 29. Nov 2012, 15:28

Ļoti mīļi un sirsnīgi uzrakstīts! Jauku gaidīšanas laiku!😀

mamma27 mamma27 29. Nov 2012, 14:10

Mīļi sveicieni arī no mums. Lai jauks gaidīšanas laiks. Otrās gaidības ir ļoti īpašas ,jo nu jau priekā var dalīties arī mazais gaidot māsiņu vai brālīti.🌷

Supersausins Supersausins 29. Nov 2012, 14:07

Pievienojos ari es un apsveicu ar lielo jaunumu😀 protams sekosu lidz tev😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 29. Nov 2012, 14:04

Vissirsnīgākie sveicieni! Tas ir tik jauki, ka Māmiņu klubā par vēl vienu gaidītāju vairākj🌷👍

maijbite maijbite 29. Nov 2012, 13:59

Sveicu ar otrajām 2 strīpiņām! 😀 Tik daudz lielisku jaunumu pēdējā laikā! 😀 Būs interesanti palasīt, kā Jums klājas šajā gaidīšanas laikā. 😀