Gaidību dienasgrāmata 14- savādāko bērnu preču TOPs!

Gaidību dienasgrāmata 14- savādāko bērnu preču TOPs!

17. Nov 2016, 14:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien aicinu Jūs uz diskusiju par lietām, kas varbūt arī Jūs pārsteidz - kas tik ir izdomāts, it kā lai atvieglotu vecāku rūpes par mazuli, bet dažas no tām lietām patiešām ir nekam nederīgas! :)

Vairākos jauno vecāku portālos un blogos pie mums, kā arī ārzemju interneta lapās tas jau ir apspriests, bet tagad, pašai saskaroties ar visu to, radās jautājums, kas no tā visa tiešam ir praktisks un vajadzīgs?

Mans TOPs šīm jocīgām lietām:

* Mitro salvešu sildītājs(attēlā) - jāsaka, ka iepriekš mitrās salvetes izmantoju diezgan reti, pēc nepieciešamības - izbraukumos, auto, veikalā, utt., bet atzīstu, ka ūdens ir vislabākais veids kā nomazgāt to, kas netīrs. Un kam īsti tas sildītājs domāts?! Siktas mitrās salvetes?...nu ok... :)
* Izlietoto autiņbiksīšu konteineris - tam ir domāta mistkaste, kuru regulāri ir jāiznes. Jums tāds ir?!
* Ciku cakas - kruzuļi virs gultiņas, pirmie apaviņi, džinsu kostīms ar pogām, rāvejsledzējiem (izmērs 52), utt. - pārspīlētas lietas, kuras NAV bēbim svarīgas - tikai varbūt mammai :)
Droši pievienojiet savus novērojumus, ieteikumus, komentārus!

Jauku šo lietaino pirmssvētku dienu!
Diāna

Gaidām kopā ar Huggies@ Elite Soft jaundzimušo autiņbiksītēm

20161104145214-69390.jpg

ziemelbriedis ziemelbriedis 17. Nov 2016, 19:40

Man daudzas lietas tika sadvinātas un atdotas, tan nu kas liks nevajadzīgs.
* Mazā zīdaiņu vaniņa, bērnam līdz 60cm - izmantojām pirmos mēnesi, tad bērns bija par lielu.
* Vannas sēdeklis ar barjeru viss apkārt, kur iesēdināt bērnu, lai nevar piecelties aizmukt.
* Vannas cepure, kura palīdz mazgāt matus, maniem bērniem nepatīk ka mazgā matus, šī cepure nelīdzēja, tā pat nepatikās.
* nakts pamperu mistkaste, ta vietā izmantojm parastu mazo maisiņu, kuru no rīta var iznest.

17. Nov 2016, 18:02

Mazulis mūsu ģimenē ir ienācis nesen.
Mitro salvešu sildītāju, ja tāds kaut kur ir pieejams, labprāt iegādātos. Autiņbikšu maiņa naktī mūsu ģimenē notiek izmantojot mitrās salvetes. Ļoti labi saprotu, ka bērnam varētu nebūt patīkami, ka pēkšņi gar intīmajām vietiņām berzējas kaut kas auksts un slapjš.
Autiņbikšu konteiners. Noteikti sterilāks un vairāk nelaiž ārā smakas kā parastā miskaste. Domāju, ka tiem, kas tikai vienu reizi naktī autiņbikses maina guļamistabā, tāds noteikti noderētu.
Kruzuļi... Jāsaka, vispār visas tās lietiņas vajadzīgas mammām, tētiem un citiem draugiem un radiem. Ar kruzuļiem tas pats. Mēs, piemēram, velkam tikai pidžammiņas. Ja vajag, piesedzam ar segu. Dažkārt ļaujam padzīvoties plikam. Es, piemēram, gan tagad, gan vēl gaidot bērnu nesaprotu, kad un vai vispār tādam mazam bērniņam vajag bikses, jakas, īsroku-īskāju bodijus. Arī par plānajām cepurēm man skaidrības nav. Labi, pēc matu mazgāšanas un uzreiz pēc dzimšanas noder, bet citādi... Nu varbūt noder tad, ja mājās ir auksti (kaut kādi padsmit grādi). Baldahīns gan man ir tāda praktiska lieta. Tā kā guļamistabā ir TV, lai to skatoties bēram nebūtu tik gaišs, uzlieku baldahīnu (ne jau caurspīdīgo, bet šuvu tādu kā palagu, lai drusku aiztur gaismu).
Par noderīgu atzītu kādu mazu lampiņu, ko pa nakti izmantot. Barojot man ļoti noder.