Gaidības rudenī? 7 idejas, kā forši pavadīt laiku

Gaidības rudenī? 7 idejas, kā forši pavadīt laiku

08. Sep 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidības un rudens ir lielisks apvienojums! Gaiss vēl nav atdzisis, taču nav arī karsti. Nemaz nerunāsim par bagātīgo ražu dārzos, kad visās ēdienreizēs vari celt galdā vietējos labumus.

Seko kopā ar Māmiņu Kluba Grūtniecības kalendāru, kā nedēļu pēc nedēļas attīstās tavs bērniņš, un izbaudi skaisto grūtniecības laiku - rudeni!

Lūk, idejas, ko topošajai māmiņai darīt rudenī!

Sarīko fotosesiju! Grūtniecības fotosesija ir lielisks veids, kā atcerēties spilgtākos brīžus no sava gaidību laika. Tavs augošais puncītis uz krāsaino rudens lapu fona izskatīsies fantastiski, un zeltainās lapas izcels tavu grūtnieces skaistumu vēl labāk par jebkuru citu aksesuāru.

Atpūties. Vasara topošajām māmiņām var būt īsts pārbaudījums, jo sevišķi tad, kad pēc kārtas seko vairākas karstas dienas, kad nekur nevar gūt veldzi. Tāpēc rudens ir lielisks laiks, lai atpūstos pēc vasaras skrējiena un uzlādētu enerģiju turpmākajam gaidību laikam.

Apmeklē teātri. Grūtniecības laikā tu esi pelnījusi pilnīgu mieru un iespēju dienu pakārtot savām vēlmēm. Iekļauj arī teātra apmeklējumu ar draudzenēm vai dzīvesbiedru, lai pāris stundas pavadītu pavisam citādākā atmosfērā nekā ikdienā.

Baudi vitamīnus. Rudens ir ideāls laiks, lai ar tvērienu uzņemtu dabīgos vitamīnus. Izmanto vietējo ražu, lai maksimāli uzņemtu sev un augošajam mazulim nepieciešamos vitamīnus un mikroelementus, kas nodrošinās veselību jums abiem.

Apmeklē jogas nodarbības topošajām māmiņām! Kad gan vēl, ja ne tagad! Topošajai māmiņai paredzētie vingrinājumi palīdzēs uzlabot pašsajūtu, mazinās tūsku un arī veicinās asinsrites sistēmas darbību. Māmiņu Kluba Vecāku skolā jogas nodarbības topošajām māmiņām pasniedz jogas pasniedzēja un diplomēta masiere Liene Bogdanova. Piesakies nodarbībām ŠEIT un tiekamies!

Papildini savu garderobi. Grūtniecības laikā ir mainījusies tava garderobe, kurai protams, jābūt tādai, lai tu justos ērti un vienlaikus arī skaista. Neaizmirsti, ka topošās māmiņas apģērbam jābūt atbilstošam sezonai, lai pasargātu sevi un arī mazulīti no saaukstēšanās. Tāpēc ņem draudzeni līdzi un dodaties iegādāties rudenim piemērotu apģērbu, kas ļaus tev izskatīties un arī justies lieliski.

Noskaties foršu filmu. Rudens ir arī gana viltīgs, tāpēc starp saules pielietām dienām noteikti iegadīsies arī kāda lietaina diena. Ja šādos laikapstākļos tomēr nevēlies doties ārpus mājām, ļaujies atpūtai un noskaties kādu sirsnīgu filmu.