Esam noskaidrojuši TOP3 lietas, kas jums palīdzēja dzemdību laikā! Kura tiek pie balvas?

Esam noskaidrojuši TOP3 lietas, kas jums palīdzēja dzemdību laikā! Kura tiek pie balvas?

31. Jan 2014, 08:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dzemdības ir sarežģīts process, kas prasa ne tikai fizisku, bet arī psiholoģisku sagatavotību. Daudz māmiņu atzīst, ka viņām šajā procesā ļoti palīdzējusi tieši došanās kopā ar vīru uz dzemdību sagatavošanas kursiem, citas atzīst, ka tā vienkārši bijusi vīra klātbūtne, kas likusi justies labāk. Vēl kādai ir pavisam atšķirīga pieredze. Aicinājām arī tevi, pastāstīt, kas dzemdību laikā palīdzēja tev!

Uzzinājām, ka lielākajai daļai visvairāk palīdzējusi tieši vīra klātbūtne, kā arī  - gatavošanās dzemdībām dzemdību sagatavošanas kursos.

Citām ļoti palīdzējušas "mājas sienas", un pat skats pa logu no pirmsdzemdību palātiņas, vai nav jauki?

Vairāks māmiņas uzsvēra, ka viņām spēku devusi apziņa, ka "ja jau visas var, es arī varu", kā arī sajūta, ka katra sāpe nozīmē tuvošanos tam mirklim, kad beidzot tiks satikts ilgi gaidītais bērniņš.

Interesanti, bet kādai māmiņai ļoti palīdzējusi Renāra Kaupera populārā dziesmiņa "Joka pēc alfabēts!". Vēl kādai māmiņai palīdzēja draudzenes atbalsts un joki.

Ļoti, ļoti daudzām liels palīgs bijis profesionāls medicīnas personāls, kā arī ūdens un kāds kārums.

Mēs pārliecinājāmies kopā par to, ka jūs tiktiešām katra esat citādāka, un tas ir jauki!

Balva

Kādai no jums pēc nejaušības principa dāvināsim uzlabotās autiņbiksītes Huggies Newborn!

20140115140355-41824.jpg

Huggies® Newborn autiņbiksītes ar mitruma indikatoru un īpašo kabatiņu

Balvu dāvinām māmiņai ar lietotājvārdu -

mammiitemaija

Viņa mums rakstīja:

"1. Grūtnieču vingrošanā apgūtās vēdera elpošana, relaksācijas tehnikas, izstaipītie starpenes muskuļi (vingrošanu ņemu ļoti nopietni, kā gatavojoties maratonam :) )
2. Mans nedaudz apjukušais, bet darbam un atbalstam sakoncentrējies vīriņš - viņa stiprā roka, ūdens, ko viņš padeva un vārdi "drīz jau būs galā, iet uz otru pusi" katru kontrakciju.
3. Vizualizācija, ka esmu mazās dvēselītes vārti ceļā pie mums - plaši atvērti un atslābinājušies vārti ;)
.. Un rezultātā viņa piedzimstot neraudāja - iekrekškējās un tad tādām lielām, viedām acīm lūkojās uz mums. Stingrā fokusā. Tas bija maģisks brīdis - mirklis, kas reizē ir mūžība. Un šobrīd rit mūsu otrā bērniņa 41. grūtniecības nedēļa, nevaru vien sagaidīt, kad varēšu izbaudīt sastapšanos ar viņu. :) "

APSVEICAM! Un balviņa tevi jau gaida Māmiņu Kluba redakcijas telpās, Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas puses) līdz 28.februārim!

Paldies visām jums par dalīšanos pieredzē!

Māmiņu Klubs