Paldies par fantastiskiem 40 dzemdību stāstiem!

Paldies par fantastiskiem 40 dzemdību stāstiem!

17. Jan 2017, 09:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

 Katra topošā un jaunā māmiņa, pavisam noteikti ir saskārusies ar dažādiem mītiem, saistībā ar dzemdībām. Piemēram, mīts par to, ka augļūdens pārsvarā noiet lielā daudzumā un sabiedriskā vietā vai arī tas, ka dzemdību dienā nedrīkst ēst, un tāpat arī tas, ka tūliņ pēc pirmajām dzemdību sākšanās pazīmēm jāskrien uz slimnīcu.

Patiesība ir tāda, ka katrai no mums ir cits stāsts. Katra esam citādāka - gan psiholoģiski, gan fiziski, un tieši tāpēc atšķiras arī grūtniecība un dzemdību gaita. Kādai dzemdības var sākties strauji un noritēt ātri, bet vēl kādai dzemdību process var ilgt vairāku stundu garumā.

Dzemdības ir ļoti individuāls un intīms process, un ikvienai no mums šajā procesā jākoncentrējas uz būtiskāko: uz tikšanās brīdi ar bērniņu, jo tieši tāds ir brīnišķīgo gaidību noslēgums. Mēs esam sagaidījušas nezināmo, sagaidījušas pārsteigumu, nelielu izbīli, varbūt asaras un brīnišķīgāko balsi un smaržu pasaulē. Savu bērniņu.

Par visu augstākminēto mēs patiesi pārliecinājāmies, lasot jūsu iesūtītos dzemdību stāstus, un jāatzīst, šis bija dzemdību stāstu konkursu absolūtais rekords, jo jūs esat iesūtījušas tieši 40 dzemdību stāstus, par ko vēlamies teikt milzīgu paldies! Jūs nevarat iedomāties, cik lielu atbalstu citām topošajām māmiņām, jaunajām māmiņām sniedzat tieši caur savu cilvēcisko pieredzi. Daudzas no mums nereti baidās no nezināmā, dažkārt tiek pie vilšanās, varbūt pat baidās kādam stāstīt par savu pieredzi, jo šķiet - "esmu laikam tāda vienīgā", bet, lasot jūsu stāstus, top skaidrs - katra pieredze ir unikāla, un mēs katra atrast te varam savu domubiedreni, kam gājis ir ļoti, ļoti līdzīgi!

Daudzas no jums pastāstīja, kā ir sagaidīt pirmo bērniņu, vēl kāda iesūtīja pat 2-3 dzemdību stāstus, kas arī kalpoja kā labs pierādījums tam, ka viena māmiņa var piedzīvot pilnīgi atšķirīgu dzemdību pieredzi, atšķirīgas gaidības no iepriekšējām. Tāpat ļoti priecājamies arī par stāstiem, ko izcēlāt no pavisam senas atmiņas, kad bērniņš sagaidīts ne tikai 3-5, bet pat vairāk kā 20 gadus atpakaļ!

Jūs mūs patiesi saviļņojāt, iedvesmojāt, iepriecinājāt... Stāsti bija patiesi sirsnīgi!

MILZĪGS paldies jums visām, mīļās māmiņas!

Te atradīsiet visus dzemdību stāstus: tag/Personīgā-pieredze:-dzemdības/

BALVA

HUGGIES ELITE SOFT pēc izvēlētā izmēra

20170111093845-61200.jpg

WOOLY ORGANIC GRAUŽAMRIŅĶIS

20170111100051-22005.jpg


Balvas iegūst

mincenee - Diena, kad Roberts bija Līga

APSVEICAM!

Balviņas gaida saņēmēju Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses) 1.stāvā līdz 16.februārim. Pirms nāc pēc balviņas, neaizmirsti uzrakstīt, kura izmēra autiņbiksītes tavam bēbītim sagatavot!

Vēlreiz LIELS paldies jums visām!

Māmiņu Klubs

piicka piicka 17. Jan 2017, 22:48

Žēl, ka konkurss beidzās. Bija jau pierasts katru vakaru ienākt un izlasīt pa stāstiņam 😀