Agnese: Dzemdību pozu nodarbībā tika kliedēti dažādi mīti par dzemdībām

Agnese: Dzemdību pozu nodarbībā tika kliedēti dažādi mīti par dzemdībām

13. Mar 2014, 10:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Dzemdības ir ne tikai ļoti atbildīgs un neatkārtojams brīdis, bet arī smags darbiņš, kas, protams, ir paveicams arī bez visādām zināšanām, bet tomēr - tas komplektācijā ar zināšanām paiet mierīgāk. Sieviete, kas zina, ko dara, kas zina, kā pati sev var palīdzēt, ir drošāka par notiekošo, un viņai ir lielāka skaidrība par to, kas un kādā secībā dzemdību procesā notiek. Kur lai smeļas šīs zināšanas? Topošā māmiņa Agnese nāca pie mums uz Vecāku skolu ar mērķi uzzināt vairāk par dzemdību pozām pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas!

Nodarbībā tiek kliedēti dažādi mīti

Kad paliku stāvoklī, sāku regulāri lasīt maminuklubs.lv - tur arī uzzināju par visām lekcijām.

Man patika atmosfēra un kopumā mani šī nodarbība ļoti nomierināja. Tika kliedēti daži mīti, kuri man bija radušies par dzemdību norisi. Patika, ka varēja uzdot jautājumus neskaidrību gadījumā.

Tā kā biju bez partnera, tad ļoti patika, ka Klaudija individuāli nāca man klāt un palīdzēja - tas bija ļoti jauki.

Esmu apmeklējusi dzemdību sagatavošanās kursus, hendlinga nodarbību un šo nodarbību. Manuprāt, ar šo komplektu pietiek un domāju, ka vairāk nodarbību neapmeklēšu. Zinu, ka ir arī citas, bet tās "neuzrunāja". Esmu pārliecināta, ka citi cilvēki izvēlējās arī citas nodarbības, tā ka visam sava mērķauditorija. Pat nezinu, kādu vēl nodarbību man vajadzētu.

Topošā māmiņa Agnese

PIESAKIES ARĪ TU: Dzemdību pozu un elpošanas vingrinājumu nodarbība kopā ar Klaudiju Hēlu