Dienas varone ŠODIEN dūla Kristīne Bērziņa! Uzdod savu jautājumu arī tu!

Dienas varone ŠODIEN dūla Kristīne Bērziņa! Uzdod savu jautājumu arī tu!

09. Apr 2013, 12:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Projekts "Dienas varonis" ir iespēja iepazīties ar interesantiem cilvēkiem un visas dienas garumā var uzdot dažādus jautājumus konkrētās dienas varonim. Šodien mums visām ir lieliska iepazīties ar dūlu Kristīni Bērziņu, kas ir ne tikai fantastiska un jauka dūla, bet arī īsts meistars skaistumkopšanas jomā, jo tieši pie mums, Māmiņu Kluba Vecāku skolā viņa topošajām un esošajām māmiņām piedāvā manikīra un pedikīra pakalpojumus! Iepazīsties ar Kristīni tuvāk arī tu!

Kristīne par sevi

Labdien, esmu Kristīne Bērziņa!

Esmu mīļa sieva savam brīnišķīgajam vīram Raitim un mamma vismīļākajam dēliņam Adrianam. Šīs divas lomas es ļoti mīlu , taču  ļoti svarīgas man ir arī  jomas, kurās darbojos ārpus mājas, un tās man dāvā ne mazāku gandarījumu.

20130408100603-77657.jpg

Mācās būt laba dūla

Māku uzklausīt, nomierināt un iedvesmot, Dievs, laikam, man ielika šūpulī…, tagad es to dzīves laikā izkopju un  uzkrātās zināšanas nododu tālāk caur skaistu profesiju , kas ļauj palīdzēt topošajām un jaunajām māmiņām – mācos būt laba Dūla. Esmu topošo, jauno māmiņu un vecāku atbalsta persona, kas palīdz vecākiem gaiši sagatavoties dzemdībām un piedzīvot bērniņa piedzimšanu.

20130408100654-48364.jpg

Skaistumkopšana - iespēja ne vien kļūt skaistākam, bet iespēja arī izrunāties

Lielāko daļu savas dzīves esmu strādājusi ar cilvēkiem skaistumkopšanas jomā. 2007.gadā es atvēru savu privātpraksi, kurā darbojos kā kosmētiķe. Tā nu laikam ritot es novēroju, ka cilvēki pie manis nenāk vien procedūru dēļ, bet tam visam klāt ir vēlēšanās izrunāties, izstāstīt savas pārdomas, uzklausīt padomu un gūt mierinājumu.

Medicīna, bērni, topošās māmiņas  bija tēmas, par kurām daudz lasīju, apmeklēju seminārus, runājos ar speciālistiem šajā jomā un gribēju zināt vēl un vēl.

20130408100724-19731.jpg

Un tā, gaidot savu bērniņu, es izlasīju rakstu par Dūlām. Šī doma nāca kā no skaidrām debesīm – jā tas ir priekš manis!

Nu es varu teikt – tā ir manas dzīves neatņemama sastāvdaļa. Es mācos, voluntēju P.Stradiņa slimnīcā – dzemdību nodaļā, konsultēju topošās māmiņas un jūtos ļoti laimīga, ka ar savu darbu varu būt noderīga citiem.

 

Pateicoties iegūtajām zināšanām esmu kļuvusi nosvērtāka un iejūtīgāka, kas ir arī liels ieguvums audzinot savu bērniņu.

Kā savulaik teica mana māsa: „Kika, Tu no skaistumkopšanas nekur tālu neaiziesi, arī tā ir Tava stihija”. Nu es divas savas mīļākās nodarbošanās varu apvienot te – Māmiņu klubā.

Klienti par Kristīni

Burtiski šajās dienās saņēmu vēstuli no kādas savas klientes:

"Kristīne ir apbrīnojama jauna sieviete, mīloša sieva savam vīram, brīnišķīga mamma savam dēliņam un tam visam vēl klāt viņas neizsīkstošā enerģija un vēlme darīt šo pasauli labāku!


20130408100752-87047.jpg

Mani ik dienas iedvesmo tas kā Kristīne piepilda savu ikdienu ar dažādiem darbiem. Tā ir gan dūlošana, gan uzņēmējdarbība kopā ar vīru, gan skaistumkopšanas procedūras, ko viņa ar lielu mīlestību sniedz savām klientēm, tajā skaitā arī man un vēl arī dažādu noderīgu skaistumlietiņu radīšana... Tā vien šķiet, ka radošumam nav ne gala ne malas, arvien no jauna Kristīne no savām dzīlēm izvelk kādu jaunu talantu un apbrīnojamā vieglumā to pasniedz saviem līdzcilvēkiem.

 20130409092443-13802.jpg

Es ieelpoju un iedvesmojos no šī dzīvesprieka strauta, kas apvij Kristīni.

Ja man kādreiz kaut kas šķiet neiespējams, atliek vien uzzvanīt un pajautāt - kā Tev iet, Krisīnīt - un tajā sekundē, kad saproti, ar ko tiek galā viņa, ir skaidrs, viss ir iespējams! :)

 20130409092412-97809.jpg

Vienmēr satiekot Kristīni ir jāsmaida, jo tas gaišums, kas nāk no viņas, ļoti viegli pielīp! :) "

Uzdodiet savus jautājumus tepat komentāros!

Manikīrs un pedikīrs grūtniecēm un jaunajām māmiņām, PIESAKIES ŠEIT >>>



Mūsu Makaronus var nopirkt tādos veikalos kā " Idille", "Dabas Dobe", "Zaļā Govs", Sky un Elkor u.c.

Dūla-Kristīne B. Dūla-Kristīne B. 09. Apr 2013, 13:16

Jā visu šeit redzēto gatavoju pati.

aab aab 09. Apr 2013, 13:11 kristine79

mmm... izskatās dikti gardi!
uzreiz jautājums - kādas ir cenas?

Pavasarīgs sveiciens no manis visām radošajām māmiņām!🌷

Tā kā tuvojas kāzu sezona manā skaistumlietu klāstā parādījās arī garšīgās lietiņas, kas lieti noder kā kāzu viesu "paldies" dāvaniņas - Šokolādes Trifeles.

Dūla-Kristīne B. Dūla-Kristīne B. 09. Apr 2013, 12:39 aab

Paldies par komentāru.
Jā, tieši tāda bija galvenā ideja radot šo pakalpojumu Māmiņu klubā - radīt vietu, kur sieviete saņemtu kvalitatīvu pakalpojumu,sirsnīgu un atbalstošu attieksmi, iespēju parunāt par sev aktuālajiem jautājumiem un iespēju paņemt līdzi savu bērniņu, par kura ērtību un labsajūtu arī ir padomāts. ❤

Šāda bija mana Ziemassvētku radošā izpausme 😀

aab aab 09. Apr 2013, 12:29

Man ir milzīgs prieks, ka Māmiņu Klubā ir pieejami šādi skaistumkopšanas pakalpojumi. Noteikti ir tādas, kas saka, ka cena ir augsta un citur ir lētāk. Protams, taču ne visur būs Dūla, kas var atbildēt uz māmiņu jautājumiem.
Godīgi sakot, mani tracina frizētavās, ka frizieres vai cits apkalpojošais personāls klačojas (šī vārda tiešākajā nozīmē) un tāpat nezinu cik sterili ir instrumenti.
Man ļoti patīk šis apvienojums, ka meistarīte ir arī Dulla, tas palīdz! Arī bērniņš var padarboties, paspēlēties.

Mans vīrs ir liels ideju ģenerators un es kā mīloša sieva viņu it visā atbalstu 😀 Tā nu, paralēli vīra restorānu biznesam dzima ideja ražot Ekoloģiskos Olu Makaronus "Austras koks".
Arī es palīdzēju šai idejai kļūt par īstenību!😀

Neskatoties uz to, ka pēc horoskopa esmu Jaunava, manī mīt kautkas no zivtiņas, jo manas mīļākās procedūras ir saistītas ar ūdeni. Man ļoti patīk peldēt baseinā un iet pirtī. Tā kā pati gatavoju dažādus ķermeņa skrubjus, es palutinu sevi ar siltu vannu un noskrubēšanos ar aromātisku cukura skrubi. Nedēļas nogalēs cenšamies visa ģimene izbraukt ārpus pilsētas un pēc garām pastaigām svaigā gaisā iekurinam pirtiņu, kur es ar lielu baudu ļaujos ķermeņa un prāta attīrišanai 😀

Jā, manā ne tik ilgajā Dūlas darbā ir viens gadījums, kad attiecības ar dūlojamo māmiņu pārrauga sirsnīgās attiecībās, kuras var nosaukt par draudzību. Saikne paliek vienmēr, jo es turpinu domāt par māmiņām, kuras esmu dūlojusi un par bērniņiem,kas ir nākūīi pasaulē, man esot klāt. Ir cilvēki, ar kuriem izveidojas īpaši tuvas attiecības.

Paldies par interesanto jautājumu.
Uz šīm izmaiņām savā dzīvē es gāju 3 gadus. Tas bija laiks, kad gaidīju un mājās audzināju savu bērniņu. Šajā laikā es turpināju strādāt kā kosmētiķe, daudz lasīju apmeklēju dažādus psiholoģiskus kursus un meklēju to jomu, kurā es tālāk vēlos attīstīties. Tas ir liels darbs ar sevi, ieklausīšanās sevī un izzināšana. Tā arī atnāk īstās atbildes, kuras mēdz bieži dzīves laikā meklējam.

Medicīna ir joma, kas mani vienmēr ir ļoti interesējusi, taču kļūt par ārstu es vēl nesaņēmos. Tādēļ nolēmu savu mīlestību pret bērniņiem un medicīnu realizēt caur šo profesiju - Dūla.
Kādu dienu es sapratu, ka manai nodarbošanai ir jābūt ar segumu - vērtīgam un garīgam darbam no kura cilvēkiem būs labums. Dūlas darbā es to piedzīvoju - prieks par sievietām un ģimenēm, kuras pēc tikšanās ar mani ir atradušas mierinājumu, atbalstu un atbildes uz saviem daudzajiem jautājumiem.

Dūla-Kristīne B. Dūla-Kristīne B. 09. Apr 2013, 11:55

Šis jaunais pakalpojums Māmiņu klubā ir pieejams nu jau divas nedēļas. Atsaucība ir ļoti liela! Tas priecē!
Ikviena kliente ienākot kabinetā priecājās par jauko iekārtojumu, skaistajām krāsām un tajā valdošo mierīgo un relaksēkošo atmosfēru. Fonā skan pieklusināta mūzika, krūzē kūp smaržīga tēja un sieviete var ļauties skaistuma procedūrai. Māmiņas, kas jau izbaudīja piedāvātos pakalpojumus ir ļoti apmierinātas un priecīgas, ka viņu mazais sapnītis ir kļuvis par realitāti. Tagad katra sieviete - grūtniece vai jaunā māmiņa var atļauties palutināt sevi!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 09. Apr 2013, 11:47

Kā Tu nolēmi sākt strādāt kā dūla?

Dūla-Kristīne B. Dūla-Kristīne B. 09. Apr 2013, 11:10 mince255

Labdien!
Tā kā es neesmu ārsts, atbildēt uz šādu jautājumu nebūtu manā kompetencē, taču ja ir nepieciešams emocionāls atbalsts, būšu priecīga palīdzēt. Ja ir kāds satraukums, mēs šādas situācijas varam pārrunāt klātienē.🌷

Labrīt!
Tā kā skaistumkopšanas sfērā strādāju jau ilgu laiku, man bieži nākas sastapties arī ar klientēm, kas ir grūtnieces vai jaunās māmiņas. Runājot ar viņām es sadzirdēju, ka ir vajadzība pēc šādām skaistuma procedūrām, bet ne vienmēr to ir iespējams realizēt tā iemesla dēļ, ka nav vietas , kuru varētu netraucēti apmeklēt ar mazulīti. Savukārt grūtniecēm arī skaistumkopšanas procedūras laikā ir vēlme parunāt par sev aktuālajiem jautājumiem, kas saistīti ar grūtniecību, dzemdībām un gaidāmo bērniņu. Nu, tāda iespēja ir - pie mums Māmiņu klubā!😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 09. Apr 2013, 09:07

Kā izdomāji piedāvāt savus dūlas/manikīra pakalpojumus Māmiņu klubā! Kādas ir Tavas pirmās atsauksmes par darbu Klubā pēc pirmajām nedēļām😀