Dāvanu no NUK mazuļa pūriņam laimējusi...

Dāvanu no NUK mazuļa pūriņam laimējusi...

21. Feb 2018, 07:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jo tuvāk nāk noteiktais dzemdību datums, jo aktuālāks jaunajai māmiņai kļūst jautājums, ko likt dzemdību somā?

Internetā pieejami dažādi ieteikumi, dzemdību iestāžu mājas lapās atrodami saraksti ar līdzi ņemamām lietām, arī dzemdību sagatavošanas kursos speciālisti dalās savos ieteikumos par somas sastāvu. Reizēs, kad šķiet, ka starp daudzajiem sarakstiem tūliņ apjuksi, talkā nāk citu mammu ieteikumi no savas pieredzes.

Tāpēc liels paldies ikvienai no jums, kura padalījās savā pieredzē, pastāstot, ko likāt savā dzemdību somā.

BALVU

Noderīgas lietas no NUK mazuļa pūriņam

20180215150847-37678.jpg

LAIMĒJUSI

iieeva

Apsveicam! Dāvana Tevi jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā (Vīlandes ielā 1, ieeja no Elizabetes ielas puses). Balva jāizņem līdz š.g. 21.martam.

NUK Ultra Dry īpaši plānie krūšturu ieliktņi ir izstrādāti tā, lai apmierinātu visaugstākās prasības. NUK Ultra Dry krūštura ielikņa iekšējais slānis nodrošina maksimālu uzsūktspēju, kā arī novērš noplūdes. Ieliktņi ir ideāli pielāgoti krūts formai, to ārējā virsma ir patīkami maiga un neveido krokas. Pateicoties elpojošajam un mīkstajam materiālam, tie ir ērti un patīkami ikdienas lietošanai. Speciālā NUK līplente droši notur krūštura ieliktni vietā.

Ortodontisks māneklītis. Orģinālā NUK Ortodontiskā forma sader ar zīdaiņa žokli ergonomiskā veidā. Lēzens izvirzījums ar/bez riņķīša Lēzenais izvirzījums ar vai bez iestrādāta riņķīša ir ideāls, lai novērstu nospiedumus, kas rodas, piemēram, gulēšanas laikā. Anatomiskais vairodziņš atbilst bērna sejas formai un viegli piekļaujas, nodrošinot brīvu elpošanu caur degunu.

NUK vannas termometrs - drošs, jo temperatūras mērīšanas skalā izmantotais šķidrums ir dabiska rapšu eļļa Viegli saprotama skala temperatūras izmērīšanai, uzrāda piemērotāko ūdens temperatūru bērna vannošanai (37°C).

NUK tīrīšanas līdzeklis pudelītēm piemērots tieši bērnu produktu mazgāšanai. Sastāvā izmantotas dabīgas izcelsmes izejvielas, īpašie enzīmi noārda un notīra piena, biezeņu vai sulu pārpalikumus. Mazgāšanas līdzeklis ir dermatoloģiski pārbaudīts, un tas ir tik pat maigs, cik iedarbīgs. Vecāki šo līdzekli var izmantot pudelīšu un citu galda piederumu mazgāšanai, nešauboties par drošību.

NUK šķērītes griež droši un precīzi Ar noapaļotiem galiem. Asmens no nerūsējoša tērauda. Neslīdošs materiāls, ar aizsargājošu apvalku drošai uzglabāšanai.

NUK matu sukas un ķemmes komplekts: matu suka un ķemme ar dabīgiem sariņiem būs lieliska bērniņam kā pirmā matu suka.

Bübchen Gēls zīdaiņu mazgāšanai - lieliski piemērots saudzīgai mīksto matiņu un ādas kopšanai - no matu galiņiem līdz kāju pirkstiņiem. Mazgāšanās gēls piemērots jutīgas ādas kopšanai, to var izmantot ikdienas mazgāšanai jau no dzimšanas.

iieeva iieeva 21. Feb 2018, 13:26

Lieliski! Paldies! 😀