Bailes no dzemdību sāpēm

03. Jun 2014, 14:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Meitenes nezinu ko darīt pat raudāt gribas, man bail no dzemdību sāpēm bail ka neizturēšu jo man sāpju slieksnis diezgan zems, gribētu ķeizaru bet pa cik esmu nestrādājoša tad ātrajos kredītos skatos ka men tik lielu summu kā vajag nemaz nedos, vēl arī tas ka baidos no šejienes ārstiem jo viskautkas dzirdēts neko labas atsauksmes pa šo nodaļu nav neesmu dzirdējusi nevienu labu atsauksmi, plusā vēl ārste saka ka man nez kas var notikt, aborts, utt jo paaugstināts testosterona līmenis, man ir paaugstināts arī asins spiediens, vienkārši esmu izmisusi un ar katru dienu stresoju ar vien vairāk protams mēģinu to nedarīt jo zinu ka tas kaitē mazajam, bet man nesanāk pilnīgi raudāt gribas, jo bail gan no dzemdībām gan no tā ko ārste pateica jo šo bērniņu ļoti ilgi gaidu, un nevaru vien sagaidīt kad viņu ieraudzīšu samīļošu un varēšu rūpēties, nezinu ko darīt ;( ķeizaru ar nevaru atļauties ļoti dārgs ;( vienkārši šausmas. Man patreiz 32.ned. Gaidāma meitiņa. 

05. Jun 2014, 18:50 laimesbite

kuldīgas novadā.
1. daudzas māmmiņas no citām pilsētām teikušas ka jau sen vēl bez ginekoloģes kas viņas katru mēnesi pārbauda un taisa usg esot iepazinušas arī vecmāti jo tās esot pieaicinātas ar piedalīties apskatē, es tādu pat vēl redzējusi neesmu. No vecmātēm tā teikt varu teikt ka nevienu nepazīstu kas pieņem dzemdības kuldīgā. uz Dūlām jau aizrakstīju vēl neviena nav atbildējusi.

05. Jun 2014, 17:50

Vai dieniņ, un kurš tad tevi tā sabiedējis ar tām dzemdību sāpēm?
Kur tu dzīvo un no kuras slimnīcas tā baidies?
Es,protams,neesmu dievs,bet ja sieviete labprātīgi izvēlas ķeizaru- tad nezinu kā pēc tam vispār var bērnu audzināt un viņam acīs skatīties. tas ir kā aiziet uz veikalu pēc sava bērna. šausmīgi.nu labi,ja ir vajadzība, tad ir.
Tev ar steigu jāatrod atbalsta persona- vislabāk vecmāte, nu sliktākajā gadījumā dūla vai psihologs.vai vienkārši sieviete,kura ir dzemdējusi un kas var salikt visu pa plauktiņiem un tavas bailes aizmest prom.

05. Jun 2014, 15:48 UnscrewedJet83

agrāk svēru 70 tagad 82,6

05. Jun 2014, 15:46 dadaa

nē tās ir obligātās analīzes, testosteronu nosaka pēc urīn analīzēm

05. Jun 2014, 15:46 čabule

es jau arī nedomāju tagad neko darīt, bij doma tik uz 37 nedēļu, man katru mēnesi pa 10 iet uz augšu spiediens aizpagāšmēnes bija 130/75 tagad 140/75 redzēs kā būs tagad jo tagad man sākas ka uz pārbaudēm jāiet ik pēc 2 nedēļām.

05. Jun 2014, 15:43 dadaa

uzskaitē esmu pie veldrumas,

05. Jun 2014, 15:40 čabule

skaists stāsts

05. Jun 2014, 15:30 Samiitis

ja kautkas nepatīk, tad nahren vispār lasi 😃

05. Jun 2014, 15:28 crossonova

atvaino ja bet es zinu ko varu uzturēt ko nē, šis man nav ne pirmais ne pēdējais kredīts un visu atmaksāju laicīgi, tas ka nestrādāju valsts darbā nenozīmē ka nesaņemu naudu, man ir grupa kura izpilda dziesmas ar maniem tekstiem no tā man arī ienāk nauda.

05. Jun 2014, 15:25 Kaameniite

man nervi kā kuru dienu kaut ar man jau 25 gadi šis būs pirmais bērniņš varbūt tādēļ arī uztraucos gribas jau visu to labāko, jo gribētos lai mazajam nekas nekaiš bet kad ginekoloģe šitā pasaka tad man nervi pa galam

čabule čabule 04. Jun 2014, 15:45 Kaameniite

es saprotu, bet ginekoloģe viņai arī kaut ko par abortiem runā, tāpēc to piebildu.. abortiem sen par vēlu..

čabule čabule 04. Jun 2014, 01:02 Kaameniite

Kāds aborts 32. nedēļā vispār! Par aboortu var runāt līdz 22. nedēļai, pēc tam tās ir priekšlaicīgas dzemdības!

Liekas, ka ginekoloģe pati nesaprot ko runā!

DaceT DaceT 03. Jun 2014, 16:28

Sveika😀

Pirmkārt gribēju vaicāt vai tu esi uzskaitē pie kāda ārsta Kuldīgā? Un vai tiešām tev par Kuldīgas dzemdību nodaļu ir nācies dzirdēt tikai sliktas atsauksmes? Man pirmais bēbis nāca pasaulē tieši Kuldīgā un tagad otrs jūnijā arī dzims Kuldīgā. Vienīgās sliktās atsauksmes man varētu būt par dakteri V.Kupeli, kurš laikam tur vairs nepraktizē...

Man dzemdības pieņēma (nu ne jau pieņēma, bet 15 min laikā visu noorganizēja tieši Natālija Gailīte un Gunta Cepurīte - vislabākie vārdi par viņām!!!!! Man bija akūts ķeizars - mazajam skābekļa trūkums u.t.t.) Tagad braucu uz Kuldīgu uz USG tieši pie dakteres Smiltānes - neko sliktu nevaru pateikt, lai gan zinu, ka viņa var pateikt arī kādu skarbāku vārdu (no pirmajām dzemdībām atceros, ka bijām palātā ar meiteni kurai 19 gadi un trešais bērns, daktere viņai gan sadeva iekšās) Visādi citādi uzskatu, ka viņa ir laba un kompetenta daktere, bet tās tikai manas domas😀

Par tām analīzēm - tā paskatījos E.Gulbī ko tad man taisa un kas tur sarakstīts, nekur neparādās k-kādi hormonu testi vai kas tāds... Tev speciāl nozīmēja šādas analīzes? Otrs - liekais svars, man arī ir un bija arī pirmajā grūtniecībā, bet ar pirmo bēbi man bija ļoti augsts asins spiediens un preeklampsijas draudi, tāpēc dzēru spiedienzāles?

Un visbeidzot par ķeizaru - ja būs kādi draudi mazajam, tad tev viņu nozīmēs jebkurā gadījumā, bet tas nebūt nenozīmē, ka tev nesāpēs. Es no dzemdībām nebaidījos vispār, jo nezināju no kā jābaidās. Tagad, kad zinu, ka otrs būs ATKAL ķeizars - nu neesmu nekādā sajūsmā, bet arī baidīties nebaidos jo zinu, kas mani gaida 😃 Bet ja ļautu dzemdēt pašai - tad dzemdētu, jo atkal jau varēšu ar savu balto aci noskatīties uz meitenēm, kuras pašas dzemdējušas atnāk uz palātu un nogāžas uz punča, bet es kā tāds valzirgs mētāšos no viena sāna uz otru 😃

Nebaidies, jo nav jau no kā baidīties, tas tā dabā ir iekārtots un katra sieviete iet tam cauri - cita ar saviem spēkiem, citai skalpelis piepalīdz...Bet galvenais jau lai mūsu mazuļiem viss ok😇

čabule čabule 03. Jun 2014, 16:07 pauljuks24

32 nedēļā noteikti nav jādomā par to, lai piedzimst ātrāk.. ko Tev tā daktere vipsār muld! Iesaku tiešām pakonsultēties ar citu ārstu! Ja par spiedienu runā- tā varētu būt preelamsija un tad nozīmē ķeizaru, bet ne 32. nedēļā! Parunā kārtīgi ar ārstu un nedari muļķības ar dzemdību ierosināšanu.. 32. nedēļa ir krietni par agru šim!

03. Jun 2014, 15:59

Man šitas, šitas āaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Ko tu sevi dzen panikā!!!!

Arī ķeizars sāp, jo vēders tiek griests ar skalpeli un lāpīts.

03. Jun 2014, 15:05 Rolanda

Man ar draugiem ir kā ir tā nu gadījies ka nav, ir tik viena draudzene bet viņai citādāki uzskati viņa pie ginekologiem neiet vispār, bērnu viņai nav un viņa arī nevēlas. Līdz Rīgai man aptuveni ir 3.30 stundas ar autobusu un ir tikai vienreiz dienā iet 4.20 no rīta un 8.00 ir Rīgas autoostā. Ir viens cilvēks kas varētu aizvest bet viņam visu laiku plīst mašīna arī pašlaik ir saplīsusi un motors beigts.

03. Jun 2014, 14:58 Rolanda

tas ir uz Alsungas pusi

03. Jun 2014, 14:58 Rolanda

Ēdolē 20 km no Kuldīgas

03. Jun 2014, 14:55 Rolanda

uij te ar ārstiem vispār ir trakums, nopietni, biju pie Smiltānes, pateica ka esot iekaisums bezmazvai dzemdes kakla iekaisums teica un ka stāvoklī vispār nevarēšot palikt, aizgāju pie Veldrumas teica ka nekā tāda man neesot. Gailīte patreiz nav jo pašai piedzima mazais, nav vairs kur iet.

1 2