Pērc Maria Maternity krēmu un saņem Maria Bust it Up kā dāvanu!

Pērc Maria Maternity krēmu un saņem Maria Bust it Up kā dāvanu!

31. Mar 2016, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viens no skaistākajiem brīžiem sievietes mūžā nenoliedzami ir bērniņa gaidīšanas laiks. Tomēr laiks, kad sievietes ķermenis piemērojas jaunajai lomai, var atstāt paliekošas sekas, kā vienu no tām – reiz tik tvirtās krūtis zaudē tonusu un formu. Pateicoties dabas spēkam un prasmei to pielietot kosmētikas ražošanā Maria produkcijas klāstā atradīsiet krēmus Maria Maternity un Maria Bust it Up, sievietēm pirmsdzemdību un pēcdzemdību periodā, kas ļauj ne tikai saglabāt tvirtas krūtis un palielināt ķērmeņa ādas tonusu, bet arī nostiprināt un izlīdzināt noslogotu ādu.

AKCIJA! No 1. marta līdz 31. martam pērc Maria Maternity BENU, Mēness, Euroaptieka, A.Apotheka aptiekās un saņem Maria Bust It Up krēmu kā dāvanu! 

Akcijas noteikumi:

•             Laika posmā no 2016. gada 1. marta līdz 2016. gada 31. martam iegādājies Maria Maternity BENU, Mēness, Euroaptieka vai A.Apotheka aptiekās ;

•             Ar čeku, darba dienās no plkst. 10:00 – 17:00, dodies uz Māmiņu klubu, kas atrodas Vīlandes ielā 1 – 2 (ieeja no Elizabetes ielas), 1. stāvs pa labi un apmaini to pret dāvanu – Maria Bust it Up!

•             Čeku pret dāvanu iespējams apmainīt līdz 30.04.2016.

 

 

20160223221347-49170.jpg


Maria Maternity
 – krēms pret ādas strijām grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā. Krēms pasargā pastiprināti noslogotu ādu no sausuma un kairinājuma. Krēma sastāvā esošie A un E vitamīni, provitamīns B5, rīciņeļļa, saulespuķu  sēklu, avokado, mandeļu un vīnogu kauliņu eļļa efektīvi novērš striju veidošanos, baro ādu, padara to īpaši elastīgu un tvirtu.    

Sērijas Maria nostiprinošais liftinga krēms krūtīm paredzēts sievietēm, kuras vēlas uzlabot krūšu  tonusu un ādas elastību, un arī māmiņām, kas baro bērnu ar krūti. Maria Bust it Up paaugstina ādas reģenerācijas spējas, mitrina un tonizē to. Tātad arī aizkavē novecošanas procesus. Krēma sastāvā NAV minerāleļļu, parabēnu, sintētisko sastāvdaļu vai citu izejvielu, kas varētu kaitēt ādai. 

Jautājumu gadījumā par akciju rakstīt kristine@maminuklubs.lv!