Tiekamies 31.augustā Grūtnieču dienā! Piedalies un saņem garantētās dāvanas!

Tiekamies 31.augustā Grūtnieču dienā! Piedalies un saņem garantētās dāvanas!

30. Aug 2022, 07:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau tuvojas brīdis, kad tu kļūsi par māmiņu. Neatkarīgi no tā, vai gaidāms pirmais bērniņš, vai arī jūsu ģimenei pievienosies otrais, trešais vai jau ceturtais mazulis, katra grūtniecība atšķiras no iepriekšējās, tāpēc katras gaidības nes līdzi jaunus jautājumus.

Lai sniegtu atbalstu topošajām ģimenēm gaidību laikā un dzemdībās, Māmiņu Klubs ik mēnesi topošās mammas aicina uz Grūtnieču dienu. Tās laikā vienas dienas ietvaros iespējams satikt vairākus speciālistus un rast atbildes uz jautājumiem, kas aktuāli ikvienai grūtniecei. Topošās mammas īpaši novērtē, ka Grūtnieču diena norisinās tiešsaistē, kas ļauj tajā piedalīties ikvienai, neatkarīgi no atrašanās vietas.

Papildus tam, ar Omniva starpniecību uz sev tuvāko pakomātu visas dalībnieces saņems dāvanas no Māmiņu Kluba sadarbības partneriem.

Šomēnes Lielā Grūtnieču diena norisināsies 31. augustā. Pievienojies jau tagad!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

LIELĀS GRŪTNIEČU DIENAS PROGRAMMA 31. AUGUSTĀ

11.05 – 11.45 Mammas emocionālās pārmaiņas, gaidot mazuli un pirmajos mēnešos pēc mazuļa dzimšanas

Gaidības ir jauns sākums gan topošā tēta, gan arī mammas dzīvē, līdzi nesot izmaiņas ne tikai topošās māmiņas ķermenī, bet arī tajā, kā tu uztver pasauli sev apkārt. Lai runātu par sievietes emocionālajām pārmaiņām ne tikai gaidību laikā, bet arī pirmajos mēnešos pēc mazuļa nākšanas pasaulē, Grūtnieču dienā tiksimies ar psiholoģi (dr.psych), kognitīvi biheiviorālo psihoterapeiti un supervizori Diānu Zandi.

11.45 – 12.30 Saldumi grūtniecības laikā

Ko topošā māmiņa drīkst ēst gaidību laikā? Vai tiešām grūtniecība nozīmē arī daudzus aizliegumus produktu izvēlē, vai arī tie ir tikai mīti? 31. augusta lekcijā ar uztura speciālisti Annu Piskurjovu skaidrosim, kādam vajadzētu būt topošās māmiņas uzturam, lai ar tā palīdzību nodrošinātu ne tikai pašu sievieti, bet arī mazuli ar tik svarīgajām uzturvielām.

12.35 – 13.15 Pārmaiņas ķermenī grūtniecības laikā. Kā justies labāk?

Grūtniecību lielākoties iztēlojamies kā skaistāko laiku sievietes dzīvē, taču, vairums topošo māmiņu atzīs, ka pārmaiņas ķermenī šajā dzīves posmā var radīt arī diskomfortu. Kā justies gaidību laikā labāk? Par šo tēmu Grūtnieču dienas ietvaros runāsim ar Lieni Bogdanovu.

13.20 –14.00 Neērtie jautājumi ginekologam

Lai gan ir tik daudz jautājumu, kurus tu grūtniecības laikā vēlētos uzdot savam ārstam, bieži vien tie paliek tā arī nepajautāti, jo tu gluži vienkārši sakautrējies. Tāpēc Māmiņu Kluba Grūtnieču dienā 30.jūnijā ginekoloģe Karlīna Elksne atbildēs uz topošo māmiņu aktuālajiem jautājumiem, kuri visbiežāk speciālista kabinetā neizskan, jo ir kauns tos uzdot, lai gan tā nevajadzētu būt. Ārste skaidros svarīgāko par seksu grūtniecības laikā un pēc bērniņa piedzimšanas, urīna, vēdera nesaturēšanas problēmām, kā arī izdalījumiem gan grūtniecības laikā, gan pēcdzemdību periodā.

14.05 – 14.45 Jaundzimušā veselīga miega paradumi

Visi topošie vecāki cer, ka viņu mazulītis būs mierīgs, naktīs saldi gulēs, tomēr reizēm realitāte atšķiras. Lielās Grūtnieču dienas ietvaros sertificēta bērnu un zīdaiņu miega speciāliste Dace Cinava stāstīs par jaundzimušā veselīga miega paradumiem, jo bieži vien palaižam garām kādu svarīgu niansi, kas ir būtiska, lai mazulīša miedziņš būtu mierīgs un salds.

14.50 –15.30 Zīdīšanas uzsākšana, veicināšana, krīžu risināšana

Zīdīšana ir jautājums, par kuru jau grūtniecības laikā aizdomājas ikviena topošā māmiņa, tāpēc, lai palīdzētu tai sagatavoties, Grūtnieču dienā uz lekciju aicināsim zīdīšanas konsultanti IBCLC, Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācijas dibinātāju un valdes priekšsēdētāju Sandru Lasi, kura dalīsies ar vērtīgiem padomiem, kā sekmīgāk uzsākt zīdīšanu un kā risināt ar to saistītās krīzes, ja ar tādām nāksies saskarties.

15.35 – 16.15 Vecmātes ieteikumi gatavojoties  dzemdībām 

Tas brīdis, kad satiksieties ar savu mazulīti, ir jau pavisam drīz. Vai dzemdību soma jau sakārtota? Vai dzemdību vieta izvēlēta? Vai esi apsvērusi, kādas vēlētos piedzīvot dzemdības? Gatavojoties lielajam notikumam tev noderēs vecmātes Ineses Kampusas ieteikumi.

16.20 –17.00 Esam mājās, ko tālāk? Jaundzimušā aprūpe mājās

Lai arī dzemdību iestādē parasti topošie vecāki saņem speciālistu padomus, kā aprūpēt mazulīti, bieži vien, atgriežoties mājās jau kopā ar jaundzimušo, var pārņemt neliels uztraukums – kā bērniņu aprūpēt, kā parūpēties par viņa higiēnu, veselību un labsajūtu? Uz šiem svarīgajiem jautājumiem Grūtnieču dienā sniegs atbildes sertificēta bērnu māsa Elita Svareniece.

17.05 – 17.45 Iepriekšēja traumatiska grūtniecības vai dzemdību pieredze. Kā tā ietekmē nākamo pieredzi un kā ar to tikt galā?

Diemžēl, viss nav tikai skaists rožu dārzs. Pietiekoši daudz sieviešu ir saskārušās ar traumatisku dzemdību pieredzi, sarežģītu grūtniecību vai pat bērniņa zaudējumu. Kā tas ietekmē nākamās grūtniecības un dzemdības? Kā tikt galā ar bažām un  nodoties jaunajai grūtniecībai vai dzemdībām ar smaidu uz lūpām? Par to 31. augusta lekcijā stāstīs starptautiski sertificēta dzemdību dūla, Gaidību telpa, Latvijas Dūlu apvienības valdes priekšsēdētāja Evija Ridūze-Skujiņa.

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

Ko saņemsi, piesakoties Grūtnieču dienai:

  • vairākas topošiem vecākiem aktuālas lekcijas par 1 lekcijas cenu 
  • atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem no zinošiem speciālistiem;
  • iespēju skatīties pasākumu ierakstā vēl 10 dienas pēc tiešraides;
  • DĀVANIŅAS tuvākajā OMNIVA pakomātā no Māmiņu Kluba atbalstītājiem*;
  • iespēju skatīties pasākumu no jebkuras vietas gan Latvijā, gan pasaulē;
  • balvu izspēli pasākuma laikā visas dienas garumā

Kad notiks? 31. augustā visas dienas garumā

Kur notiks? www.maminuklubs.lv

Cik maksā? € 25

Aizpildi pieteikumu, veic apmaksu ar norēķinu karti, pasākuma dienā saņem saiti uz tiešraidi un tiekamies Grūtnieču dienā!

*Aizpildot pieteikumu, komentārā norādi sev tuvāko OMNIVA pakomāta adresi dāvaniņas saņemšanai.