Aicinām uz dzemdību sagatavošanas kursiem DIENAS GRUPĀ

Aicinām uz dzemdību sagatavošanas kursiem DIENAS GRUPĀ

19. Sep 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Baudot rudens sākumu, dienas laikā var apvienot patīkamo ar lietderīgo, apmeklējot dzemdību sagatavošanas kursu dienas grupā SEPTEMBRĪ!

Piesakies Māmiņu Kluba dzemdību sagatavošanas kursiem KLĀTIENĒ, zvanot pa tālruni 67350750!

PIESAKIES KURSIEM ŠEIT->>>

Ar ko atšķiras dzemdību sagatavošanas kursu dienas, vakara un brīvdienu grupas?

Māmiņu Kluba Vecāku skola sniedz iespēju visiem topošajiem vecākiem izvēlēties, kad viņi vēlētos apmeklēt šos kursus- dienas, vakara vai brīvdienu grupās, atkarībā no tā, kurā nedēļas dienā un laikā ir brīvāks brīdis. 

Speciālistu komanda ir profesionāla un zinoša; topošie vecāki dienas, vakara un brīvdienu grupās saņem vienas un tās pašas dāvaniņas; ir iespēja iegūt atbildes uz saviem jautājumiem... Tad kāda ir galvenā atšķirība starp dienas, vakara un brīvdienu grupām? Kā jau minējām, atšķirību nav, jo Māmiņu kluba Vecāku skola nodrošina visās dzemdību sagatavošanas kursu grupās vienus un tos pašus apstākļus, profesionāļus un informāciju.

Vai ar Māmiņu Kluba kursos iegūto zīmogu mātes pasē var dzemdēt visās dzemdību nodaļās?

Šādu jautājumu Māmiņu Klubs saņem diezgan bieži! Un atbilde ir viena- JĀ, var! Ar Māmiņu kluba dzemdību sagatavošanas kursos iegūto zīmogu mātes pasē var dzemdēt ikvienā dzemdību nodaļā Latvijā! Lai gan, protams, zīmodziņa esamība vai neesamība mātes pasē vairs nav obligāta, tomēr ir patīkami saprast, ka JĀ, es kā topošais tētis/ mamma esmu gatavs dzemdībām un mazuļa ienākšanai pasaulē!

Lai iegūtu zīmodziņu mātes pasē, kas apliecina, ka esat gatavi ģimenes dzemdībām, jāapmeklē 4 lekciju cikls, kurā uzzināsi vairāk par dzemdību vietas izvēli, dzemdību priekšvēstnešiem, pozām dzemdību laikā, krūts ēdināšanu, jaundzimušā aprūpi un citām interesantām lietām, kas saistītas ar dzemdībām un bēbīti! 

Tātad uz kursiem vari nākt kopā ar partneri, draudzeni, mammu vai kādu citu uzticības personu, ar kuru plāno kopā piedalīties dzemdībās. Un šai atbalsta personai obligāts apmeklējums ir lekcijās, kuras pasniedz vecmātes (krūts ēdināšanas un jaundzimušā aprūpes lekcijas apmeklējums ir pēc izvēles, tomēr priecājamies, ka arvien vairāk tēvu apmeklē arī šīs lekcijas), savukārt Tev, topošā māmiņ, jāapmeklē visas četras lekcijas! 

Kad būsi apmeklējusi ar savu partneri visas četras lekcijas, pēdējā lekcijā iegūsi zīmodziņu mātes pasē un vecmātes parakstu, kas apliecinās, ka esat gatavi ģimenes dzemdībām jebkurā Latvijas dzemdību nodaļā!

Kādas dāvaniņas saņem dzemdību sagatavošanas kursu absolventi?

Dzemdību sagatavošanas kursi Māmiņu Klubā ir īpaši. Ne tikai iegūto zināšanu dēļ, bet arī tāpēc, ka ikviens kursu absolvents saņem dažādas dāvanas no Māmiņu Kluba un citiem atbalstītājiem!

Ieskatīsimies, kādas pasniedzējas mācīs dzemdību sagatavošanas kursu dienas grupā!

Vecmāte Inese Kampusa

Inese Kampusa ir dzemdību sagatavošanas kursu "krustmāte" un virsvadītāja un savā profesijā strādā jau 25 gadus, darbā dzīvojot pēc moto: „Kas var būt labāks par to, kā piedalīties procesā, kas sievietei ir vissvarīgākais! Izvēloties šo profesiju, es vēlējos palīdzēt citām sievietēm. Iespējams, iespaidu atstāja arī tas, ka manas mammas audžumāte bija vecmāte..”

Dzemdību sagatavošanas dienas grupā vecmāte pasniegs divas lekcijas- par dzemdību plāna un vietas izvēli, dzemdību priekšvēstnešiem; kā arī par dzemdību pozām, pašām dzemdībām, palīglīdzekļiem dzemdībās un atsāpināšanu.

Psiholoģe, krūts ēdināšanas speciāliste Diāna Zande

Diānas Zandes nodarbībās neviens topošais vecāks nepaliks bez atbildes par krūts ēdināšanu. 2 stundu ilgā nodarbībā speciālistes pastāstīs par krūts zīdīšanas tehnikām, mātes piena veidošanos, psiholoģisko pamatojumu, lai zīdīšana noritētu veiksmīgi un atbildēs uz topošo vecāku jautājumiem.

Māmiņu klubam ir prieks par iedvesmojošajām vēstulēm, ko saņemam par krūts ēdināšanas speciālistes lekcijām, kurās Diāna Zande iedrošina ikvienu māmiņu barot ar savu pienu pēc iespējas ilgāk, jo ikviena māmiņa ir spējīga barot ar krūti, ja ir vien tāda vēlme!

Jaundzimušo nodaļas virsmāsa Elita Svareniece

Topošo Vecāku skolā jaundzimušo aprūpes lekcijā topošie vecāki uzzina praktisku informāciju par bērniņa aprūpi pirmajos dzīves mēnešos- kā veikt rīta tualeti, kā apkopt nabiņu, kā iztīrīt actiņas, ādas krokas, apkopt degunu. Māmiņas un tētis uzzinās arī noderīgu informāciju par to, kā pareizi mazgāt dupsi mazulim, cik bieži un kā vannot. Turklāt topošie vecāki iegūs arī tik ļoti nepieciešamās atbildes uz saviem jautājumiem, kā zināms,tādu ir ne mazums!

Foto: pexels.com

Piesakies Māmiņu Kluba dzemdību sagatavošanas kursiem KLĀTIENĒ, zvanot pa tālruni 67350750!

PIESAKIES KURSIEM ŠEIT->>>