Alternative content

Panika no bezspēka cīnoties ar PIENA SĒNI!!!!!

01. Dec 2011, 01:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki!Man ir tādā problēma, no kuras netieku vaļā. 3 gadus atpakaļ piedzima meitiņa, bet arī grūtniecības laikā sajutu tādu kā niezi un dzeltenīgus izdalījumus.

 

Kad gāju pie ginekologa, teicu, ka ir neliela nieze ar tādiem izdalījumiem, bet tam netika pievērsta uzmanība. Pēc dzemdībām kādu laiku nebija.

 

Nomainiju ārstu.Tad tikai uzzināju, ka man ir piena sēnīte.

 

Tad tika izrakstītas vairākas receptes  ar dažādām svecītēm un smērītēm. Tad kādu laiku pārgāja.Bet tagad nu jau kādus mēnešus 2 ir atkal, bet klāt ir nācis nepatīkams aromāts.

 

Kad pamostos no rīta un aizeju uz tualeti, tad pēc 5 minūtēm sāk tie izdalījumi izvadīties ļoti spēcīgi, reizēm liekas, ka tek ar tecēšanu. .Nezinu, vai spēju vairs uzticēties ārstiem, jo pievīluši tomēr jau 2 ginekologi.

 

Neizarstē līdz galam vai arī ar mani kaut kas nav kartībā??

 

Esmu patiešām izmisumā! Izlasīju, ka ar kumelīšu novārījumu var izārstēt,bet arī tas lāgā nepalīdz.

 

Izmēģināts ir viss.Laikam.

 

Lūdzu, palīdziet! Esmu panikā.

 

Sanita

 

Māmiņu Klubs rekomendē:


Ja cīnies ar piena sēni, tev noderēs šie preparāti!


Vagisan Canifug vaginālie pesāriji jeb tā saucamās svecītes. Tās regulē pienskābes daudzumu makstī. Jau dažu dienu laikā atbrīvo maksti no piena sēnes. Ieteicams lietot kopā ar Vagisan Canifug pretsēnīšu krēmu.

Vagisan intimate wash lotion – intīmās ziepes, kuru sastāvā ir dabīgās piena sūkalas. Tās profilaktiski palīdz pasargāt tevi no piena sēnes. Bet tās nav ārstnieciskas, jau esošu piena sēni tās neārstē.

 

Noskaties Sieviešu Kluba videopadomu ar ginekoloģi Daci Matuli par piena sēni>>