On-line dzemdības: DENĪZE ir klāt!!

On-line dzemdības: DENĪZE ir klāt!!

21. May 2012, 11:00 mamma27 mamma27

Vakar vēl domāju, ka rakstīšu, ka esam laimīgi iesoļojušas 38.nedēļā un pagaidām jūtos superīgi. Nekādu pazīmju par to ,ka mazā taisītos dzimt. Bet še tev. Pēc pavardienas jaukās dienas un piknika zaļumos,ap trijiem naktī sāku just tādu dīvainu velkošu sajūtu. Uzmanību īpaši nepievērsu,līdz mirklim,kad miegs jau pārgāja un sāpes kļuva spēcīgākas.

Tad nu kopš četriem naktī sapratu ,ka būs!!!

Sāpes ik pēc 10-15min.tādas pamatīgi velkošas,bet īsas-tikai dažas sekundes.

Jāsaka,ka ar šādām es ar Adrianu aizbraucu un simnīcu ,mani tur sabaroja ar nošpu ,paturēja dienu slimnīcā un izlaida ārā.Arī tā bija pirmdiena.Domāja ,ka viltus trauksme un nekas nenotiks.Bet trešdienā mazais žiperis bija klāt.

Šobrīd jūtos līdzīgi. Bet tagad uz slimnīcu tik ātri nesteigšos. Mierīgi sagaidīsim rītu,kad Adrianu varēs nogādāt dārziņā. Un tad jau manīs kā process virzās uz priekšu.

Kā par brīnumu sestdien bija iedvesma kārtot somu un to arī izdarīju.:) tā ka viss ir sagatavots un mazā var droši nākt.

pirmais komplektiņš ir gluži kā brālim-Adrianam,jo man vienmēr ir stāstīts,ka pirmās drēbītes jāvelk vienas un tās pašas ,lai bērni labi sadzīvotu savā starpā .Bet mājās vedamās katram protams savas ,lai var saglabāt par piemiņu.

Tagad pārdomāju,vai viss ir salikts,bet domāju,ka jābūt!

Pirmās preces mazulītei.

Drēbes, čības , autiņbikses man:)

Viss salikts pa maisiņiem un sakrāmēts pa kārtām.Apakšā pēcdzemdību lietas, augšā pirmās nepieciešamās.

Dokumenti-pase,mātes pase un  rentgens vīram,ko diezgan laicīgi paguvām uztaisīt piektdien.

Un protams gardums un ūdens man.

Nu ko -esam gatavi gaidīt un sagaidīt.

Šobrīd laiks ir 5:45 un sāpes ir ik pēc 15min,bet ļoti stipras. Nu ko ,tad jau došu ziņu!

JAUNĀKĀS ZIŅAS NO ILZES:

"Un tā, iebraucām ar atvērumu 5cm. Tas bija plkst. 9:30, tad klausījās toņus, nogāja ūdeņi un drīz vien biju jau uz galda. Tā nu 10:27 bija klāt mūsu Denīze,  - 48cm gara un 2940g smaga"!

Ilze