Kāpēc izvēlēties "Cilmes šūnu bankas" pakalpojumus?

Kāpēc izvēlēties "Cilmes šūnu bankas" pakalpojumus?

12. Sep 2010, 18:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esam pirmā nabassaites asiņu cilmes šūnu banka Eiropā un sesto gadu pārstāvam to Latvijā.

 

Kompānija ir stabila, augoša un ar lielu pieredzi cilmes šūnu sagatavošanā un saglabāšanā, kas ir pilnīgi droša klientam. Visi procesi un procedūras tiek kontrolētas vairākas reizes, nodrošinot augstas kvalitātes pakalpojumu. Bankā ir konstanta automātiskā monitoringa sistēma šķidrajam slāpeklim un mitrumam telpās, kā arī slāpeklim un temperatūrai tankos.

 

Ir veiktas četras veiksmīgas transplantācijas pēdējā gada laikā. Bankas speciālisti seko parauga atsaldēšanai un transplantācijas gaitai.

 

Šūnas pēc atsaldēšanas tiek kontrolētas no citām institūcijām. Šūnu dzīvotspēja ir vairāk kā 90% (līdz 98%), kas noteikta klīnikās transplantāciju laikā un cilmes šūnas var tikt sekmīgi transplantētas.

 

"Cilmes šūnu bankā" saglabājam paraugu jau sākot no 20 ml, lai klients varētu izmantot cilmes šūnas, neskatoties uz to, ka paņemts mazs asiņu daudzums no nabassaites.

 

Klientam ir iespēja saņemt atpakaļ no VID ienākuma nodokli par medicīnisku pakalpojumu, jo esam reģistrēti Latvijā un pakļaujamies Latvijas un Eiropas Savienības likumdošanai.

 

Nodrošinām pilnu servisu – aizvedam nabassaites asins paņemšanas  komplektu uz klīniku pēc līguma parakstīšanas ar klientu. Pēc asiņu paņemšanas no nabassaites, nodrošinām asiņu drošu transportēšanu uz laboratoriju maksimāli ātrā laikā ar kompāniju, kurai ir sertifikāts par  bioloģiskā materiāla transportēšanu. Drošību transportēšanas laikā garantējam ar to, ka tiek kontrolēta temperatūra un transportēšanas T līkne ir pieejama klientam. Visi transportēšanas materiāli – aukstuma elementi, paņemšanas komplekts utt. ir sertificēti un atzīti par drošiem no Starptautiskās gaisa pārvadājumu asociācijas – IATA.

 

Ir iespēja paņemt un saglabāt arī inficētu materiālu, jo laboratorijai ir karantīnas un sterilā zona, ko pieprasa ES standarti un klienti nezaudē paņemtās cilmes šūnas. Iznīcinām paņemtās šūnas tikai gadījumos,  ja ir konstatēts HIV1/2 vīruss vai akūts sifiliss mātes asinīs.

 

Ir precīzi  zināma cilmes šūnu glabāšanas vieta, kur klients var pieteikt vizīti, lai pārliecinātos par saglabāšanas kvalitāti.

 

Esam apmācījuši visas Latvijas vecmātes strādāt ar mūsu asiņu paņemšanas komplektu, nodrošinot asiņu parauga pareizu un drošu paņemšanu.

 

 Pēc klienta vēlēšanās dalām paraugu divās daļās tikai tad, kad ir paņemts vairāk par 90 ml asiņu no nabassaites. Parauga sadalīšanas, sasaldēšanas un atsaldēšanas laikā aiziet bojā kopumā ap 40 - 50 % cilmes šūnu un tāpēc nav lietderīgi dalīt mazākos paraugos, jo var nepietikt cilmes šūnu arī vienai transplantācijai.

 

Papildus katram cilmes šūnu paraugam saglabājam  arī četrus mazus paraudziņus - analīzēm un cilmes šūnu pavairošanai, kuras var izmantot reģeneratīvā medicīnā dažādām procedūrām – nervu audu, skrimšļu u.c. audu pavairošanai un transplantācijai.

 

Bankai ir  AABB (Amerikas asiņu banku asociācijas - www.aabb.org ) akreditācija, kas nodrošina saglabāto cilmes šūnu  izmantošanu visā pasaulē - arī Amerikā (Eiropā ir akreditētas tikai trīs bankas). Tas nodrošina garantijas, ka paraugam ir beztermiņa uzglabāšanas un izmantošanas  laiks.

 

 

Pēc klienta vēlēšanās, varam cilmes šūnas  uzglabāt Femicord grupas cilmes šūnu bankās dažādās valstīs – piemēram Vācijā, Ungārijā, kam ir vienādi augstas kvalitātes uzglabāšanas standarti.

 

Jūsu „Cilmes šūnu banka” . www.nabassaite.lv .     tālr.: 80008787

16. Dec 2009, 22:32

Sveikas māmiņas!
Man ir neizlietots atlaižu kupons 40LS vērtībā cilmes šūnu ņemšanai.
Tā kā man bija dvīņi un ķeizars, tad šo kuponu neizmantojām, jo mums tas par diviem bērniņiem ir pārāk dārgs prieks. Varbūt, ir kāda māmiņa, kurai ir vajadzīgs šis kupons???