Ir, ir! Pirmais rāpulītis, gaidot bēbīti, iegādāts!

Ir, ir! Pirmais rāpulītis, gaidot bēbīti, iegādāts!

19. Mar 2012, 21:26 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Grūtniecības kalendārs. 24.nedēļa

 

Sveikas, sveikas!

 

Zinu,zinu,ka esmu "grēkojusi" un kopš iepriekšejā bloga pagājis ilgāks laiciņš :) Es tepat vien esmu kopā ar jums, tikai laika savām lietām, kā ierasts, nepietiek.

 

Izlasot šī rīta rolly ierosināto diskusiju par mazuļa pūriņa sagādāšanu, man atmiņā atausa, ka šajā nedēļā arī es taču iegādājos pirmos rāpulīti bēbītim un tas taču ir iemesls blogam!

 

Ja meitiņa Daniela nemitīgi nejautātu: "Kad tad mēs bēbītim pirksim drēbītes, jo viņam taču vēl nekā nav nopirkts!", droši vien atliktu pūriņa sagādāšanu līdz jūnijam, kad būs brīvāks režīms un varēšu vairāk laika tam veltīt, tomēr šajā nedēļā, staigājot pa veikaliem, ieraudzīju šo skaisto, mīksto rāpulīti un nevarēju noturēties no tā iegādes :) Varat trīs reizes minēt, ko meita teica, kad viņai pajautāju, varbūt bēbītim nopērkam drēbītes? Viņa gandrīz spiedza un viennozīmīgi teica- JĀ! Iegādājamies rāpulīti, ejam laukā no veikala un ko domājies- bēbis sāk rosīties pa punci arvien spēcīgāk, laikam jau priecājoties, ka sākam arī viņam ko sagādāt ne tikai lielajai māsai Danielai :)

 

Ja runā par laiku, kad tad ir labākais laiks sākt gādāt mazuļa pūriņu, domājams, ka tāda nav! Tikai esmu novērojusi, ka sākot gādāt lietiņas Danielas piedzimšanai, skapis pildās daudz ātrāk, ja lietu iegāde sākta ātrāk- tas jānopērk; šis arī; bet šis ir tik skaists! Un rezultātā mājās krājas drēbju kalni! Tagad gan droši vien tā nebūs, jo ir gan drēbītes no laika,kad Daniela bija zīdainītis; kā arī nu jau ir nojausma, cik un ko vajag, ar laiku nepieciešamo iegādājoties papildus.

 

Pirms šī rāpulīša iegādāšanās, staigājot pa veikalu, arvien nodomāju: "Skaisti jau ir,bet gan jau nopirkšu citā reizē.." atliekot un atliekot to.. Tomēr laiks nestāv uz vietas un arī grūtniecības laiks skrien uz priekšu lieliem soļiem, atstājot gatavošanās laikam vien 16 nedēļas, kuru laikā jāiegādājas gan ratiņi, gan gultiņa, gan drēbītes, gan higiēnas preces. Vārdu sakot- jāsāk staigāt pa veikaliem palēnām, lai neattaptos augustā, ka vēl tik daudz kas ir vajadzīgs!

 

Šorīt no rīta mostoties, piefiksēju, ka pus pa miegam, pus nomodā plati pasmaidīju :) Tā man nebija nekad bijis un radās tāda dīvaina sajūta labā nozīmē, ka es esmu harmonijā un saskaņā ar sevi un es ĻAUJOS visam, kas ar mani notiek. Jā, jā, ļaujos doties jau deviņos vakarā ar meitu doties gulēt, ļaujos vakaros paslinkot, ļaujos darīt to, kas man patīk, jo kad tad, ja ne tagad, kad manī aug jauna dzīvibiņa? Laikam ietekmi atstāja arī saruna ar kolēģi un raksts par dvēseļu ceļošanu- tas ir kaut kas mistisks un netverams tajā pašā laikā.

 

Visādi citādi, dzīvojot saskaņā ar sevi, jūtos lieliski- 2.trimestris kā nekā esot tas visforšākais- un jau 22.maijā ar meitiņu dosimies uz Lielo pastaigu 2, piebiedrojoties Juglas māmiņām! Uz tikšanos!

 

ĻAUJIETIES GRŪTNIECĪBAS LAIKA SAJŪTĀM ARĪ JŪS!

Kristīne

veesma veesma 20. May 2011, 14:20

Man nekāda iepirkšanās nesanāca, jo visu grūtniecības laiku pavadīju slimnīcā. Visu nepieciešamo iegādājās vīrs ar lielajām meitām. Bija arī drēbītes, kas bija palikuša no lielajiem bērniem.

20. May 2011, 12:10

Es arī 😀 Arī tagad,kaut neesmu plānojusi pirkt meitai apģērbu,vienmēr,kad esmu Alfā ieeju Lindexā un paskatos vai nav kkas foršs uz atlaidi. Tik feinas un kičīgas drēbītes tur ir,un kvalitatīvas 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 20. May 2011, 12:05

Es arī esmu totāla Lindex fane 😀

saulux10 saulux10 20. May 2011, 10:50

skaisti,man jau prieks par šo skaisto laiku,es kaut kā visu biju atlikusi uz astoto mēnesi un tad attapos,laiks gatavoties,jo mazulis drīz būs klāt!
Novēlu tev būt tādai pašai kāda esi tagad-Harmonijā un Saskaņā ar sevi 😉 😀

20. May 2011, 10:21

E sāku pirkt ap 7 mēnesi.
Man arī ļoti patīk bodīši Lindeksā. ļoti kvalitatīvi,labs audums. Uggo pāris bodi nopirku,bet vairs nepirkšu-nepatīk

20. May 2011, 10:16

Mēs diezgan ātri sākām visu pirkt...laikam bija 5. mēnesis. Un labi, ka tā, jo beigās man galīgi negribējās vairs ilgi pa veikaliem staigāt.
Man ļoti patīk bodīši Lindeksā. Salīdzinoši ar visiem Čipolīno lētāki un kvalitatīvāki.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 20. May 2011, 09:48

Kā jau teicu,Danielas drēbītes ir, bet ratus un gultiņu pārdevām,jo zināju,ka gribēšu citu- tagad ir nojausma, kādām jābūt šīm lietām 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 20. May 2011, 09:33

Tagad, kad "maisam gals vaļā", droši vien sākšu iegādāties, kad ieraudzīšu,kas patīk!

taschinka taschinka 20. May 2011, 09:33

Es sāku pirkt 7 mēnesī,bet patiesībā bija rūti sagaidīt to laiku,kad varēšu visu pirkt.