Gatavošanās otrajam bērniņam!

Gatavošanās otrajam bērniņam!

08. Jul 2011, 09:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens blogotājām!


Ar lielu interesi pēdējos mēnešus lasu maminuklubs.lv rakstus un blogus. Tā kā šajā lapā tiek apskatītas pašlaik arī manā dzīvē aktuālākās tēmas, tad esmu šīs lapas bieža apmeklētāja. Un vēl informācija latviešu valodā. Prieks, ka Māmiņu klubs ir attīstījies dinamiski un radoši.


Pašlaik rit 37.grūtniecības nedēļa. Sākam jau aktīvi gaidīt otrā mazuļa dzimšanas brīdi, īpaši ņemot vērā, ka pirms 2,7 gadiem pirmais puika piedzima arī 37.grūtniecības nedēļā. Jau pirmajā grūtniecībā un arī šajā katru nedēļu uz e-pastu nāk aprakstiņš no babycenter.com (iesaku iepazīties!) par bēbīša attīstību un pašas iespējamām sajūtām utt. Tomēr pēdējā laikā palasu arī citās mājas lapā atrodamo informāciju par iknedēļas attīstību, tur liekas uztveramāki bēbīša izmēri un svars, nav jāpārveido ar internetā atrodamajiem kalkulatoriem.

 

 

Dažādas domas un sajūtas šajā pirmsdzemdību laikā. Domāju, kā pirmais bērniņš uztvers brālīti, pašlaik gan liekas, ka šo domu ir pieņēmis, tomēr... Protams, mazs satraukums un jautājums ir kādas būs otrās dzemdības. Esam jau noslēguši līgumu Bulduru slimnīcā, dzemdību procesā palīdzēs superīga ārste S. Tamane (iesaku!), tā kā ir mierīgs prāts vismaz par dzemdību vietu un ārstu. (Tā kā pirmās dzemdības sākās 37.nedēļā, nebijām tām gatavojušies tik laicīgi, tad "paviesojāmies" Stradiņos, tikai pēc tam atļāva braukt uz Bulduriem. Mazs stresiņš!) Tomēr no visiem dzirdētajiem un lasītajiem stāstiem liekas, ka katras dzemdības ir tik unikālas un bieži vien neprognozējamas. Laikam vienīgais kā var tām gatavoties ir domāt pozitīvi.

 

Izbaudu šajās dienās ka katru dienu varu ar 2,7 gadīgo puiku pagulēt diendusu! :) Droši vien, kad būs mazais klāt, gulēšanas laiki mums visiem trim nesakritīs. Izbaudu, ka varu veltīt pirmajam bērniņam nedalītu uzmanību. Tomēr ar nepacietību gaidu mazo cilvēciņu, kas atkal kādā citā rakursā pagriezīs manu un manas ģimenes dzīvi. Katrs cilvēks ienāk šajā pasaulē ar savu personību un tas noteikti ietekmē šo pasauli, vismaz tuvāko - noteikti!

 

Līdz citam rakstiņam...