Dzemdību pozas un elpošanas nodarbība DVD>>

Dzemdību pozas un elpošanas nodarbība DVD>>

16. Apr 2011, 16:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Videožurnālu DVD filmu projekts tika izveidots ar mērķi, lai ne tikai mamma, bet arī jaunais tētis un citi bērna aprūpē iesaistītie uzzinātu jaunāko un mūsu pašu vietējo speciālistu atzīto informāciju par dzemdībām un mazuļa kopšanu un auklēšanu.

 

Dzemdību pozas un elpošanas nodarbības videoieraksts kopā ar fizioterapeiti Klaudiju Hēlu ir iekļauts Māmiņu Kluba Videožurnālā Nr.1.

 

 

Videožurnāls Nr.1

4,99 - MK INTERNETVEIKALĀ>>

 

Pirmā Videožurnāla DVD saturā ir iekļauti 5 video (tātad pasūtot pirmo numuru, Tu saņemsi 1 disku ar 5 filmām!):

1.filma -  Dzemdību pozas un elpošanas vingrinājumi - videokurss topošajiem vecākiem, kur populārā fizioterapeite Klaudija Hēla rāda praktiskus padomus, kā sagatavoties dzemdībām. Klaudijas vecāku sagatavošanas kursi ir ļoti pieprasīti, bet tagad ar Māmiņu Kluba DVD palīdzību  -pieejami ikvienam!

 

2.filma - Mazuļa hendlings.1.daļa - arī Klaudijas Hēlas rokudarbs, videokurss, kā pareizi ikdienā apieties ar bēbīti, lai veidotu simetrisku attīstību. Neaizstājams palīgs jaunajiem vecākiem, kas nezina, kā pareizi turēt, velt, apgērbt un darboties ar bērniņu, vienlaikus veicinot viņa attīstību!

 

3.filma - Krūts zīdīšanas ABC - sirsnīgu un kompetentu vecmāšu padomi par krūts zīdīšanu, ko Tu nevarēsi izlasīt nevienā bukletā un grāmatā, jo ar video palīdzību parādīsim knifus, kā pareizi bērniņu pielikt pie krūts, iemācīsim visdažādākās un māmiņai ērtākās zīdīšanas pozas, uzzināsim interesantas lietas par piena bankas veidošanu un citas noderīgas lietas. Katrā ziņā barojošās māmiņas ar šo DVD varēs justies drošībā, ka zīdīšanas padomi vienmēr būs pa rokai.

 

4.filma - jaunums Latvijā - bērnu emocionālā attīstība. Vecākiem, kam nav vienaldzīga sava bērna personības attīstība. Kā psihologi saka, attiecības ar bērnu jāveido jau no pirmajām dzīves dienām. Šajā filmā parādīsim, kā to darīt pirmajos dzīves mēnešos. Šī filma būs sērijās, un kalpos par labas bērnu audzināšanas paraugstundām.

 

5.filma  -Attīstošas rotaļas ar divgadnieku jeb bērnu intelektuālā attīstība. Filma balstīta uz Aktīvās lasīšanas programmu, kas ir jaunums māmiņām, bet atzīta programma bērnu pedagogiem. Kā bērnu sagatavot lasīšanai? Kā rotaļājoties, iemācīt jaunas lietas? Kādas rotaļlietas izvēlēties, lai veicinātu bērna attīstību?

 

 

 

Ieskaties, kādas DVD filmas vēl ir pieejamas!

 

 

Māmiņu Kluba internetveikals

 

Lai jums vieglas un jaukas dzemdības!