Auto vadīšana un grūtniece: kā Tev gāja ar automašīnas vadīšanu?

Auto vadīšana un grūtniece: kā Tev gāja ar automašīnas vadīšanu?

21. Aug 2011, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Čau...

 

Ne reizi vien dzirdēts, ka grūtnieces sēž pie auto stūres līdz pat dzemdībām.. un pat dzirdēts, ka grūtnieces liek tiesības. Bet kā tad īsti ir - Vai nav grūti stūrēt ar lielu punci? Atzīšos - man ir! Pati esmu īsa augumā un līdz ar to man beņķis ir jāstumj līdz pašai priekšai. Ja sākumā stūrēšana nesagādā nekādas problēmas, tad tagad jūtu, ka ilgi pie stūres vairs nesēdēšu - tīri fiziski tas nebūs iespējams :D Jau tagad knapi ielienu iekšā.

 

Bet viena lieta, kas man pašai nepatīk - sāku kļūt neuzmanīga, sēžot pie stūres... Te braucu bez uguņiem, te neredzu citas mašīnas. Arī braukšana pa bedrēm vairs nav paciešama - tad ir jāsprādzē drošības siksna vaļā, lai punci nespiestu.

 

Esmu kaut kur dzirdējusi, ka esot arī speciālas uzlikas drošības siksnām, domātas speciāli grūtniecēm. Vai kāda topošā māmiņa ko tādu ir lietojusi?

 

Vēl: Jau tagad rēķinos ar to, ka pēdējos mēnešos būs grūti arī blakus nosēdēt krēslā, ja būs jābrauc garāks gabals.. Gaidot pirmo bērnu, aiz muguras liku mazu spilventiņu, vai arī sēdēju ar augstu paceltu krēslu..

 

Padalies pieredzē, kā Tev gāja ar auto stūrēšanu.

Anita