12. jūnijā gaidīsim tevi šīs sezonas noslēdzošajās Māmiņu Brokastīs!

11. Jun 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aicinām tevi vasaru sagaidīt kopā ar Māmiņu Kluba Brokastīm 12. jūnijā! Ar pozitīvu atmosfēru, vērtīgām lekcijām, zinošiem speciālistiem, degustācijām, jaunumiem un bagātīgu balvu fondu.

Šīs sezonas noslēdzošajās Māmiņu Brokastīs izlozēsim arī laimīgo uzvarētāju, kurš tiks pie Lavazza A Modo Mio kafijas aparāta, lai turpmāk ik dienu iesāktu ar visgardāko itāļu kafiju.

Māmiņu Brokastis jau kļuvušas par visu gaidītu ikmēneša pasākumu, kuru Māmiņu Klubs organizē sadarbībā ar iepirkšanās un modes centru "Riga Plaza" un Cilmes šūnu banku. Tajā satiekas topošās un jaunās māmiņas, līdzi ņemot gan mazuļus, gan draudzenes un tētus. Māmiņu Brokastīs gaidīts tiek ikviens!

REĢISTRĒJIES ŠEIT

12. jūnija Māmiņu brokastu programma:

  • 9.30 Reģistrācija (reģistrācija notiks visa pasākuma garumā)
  • 10.00 Allurion- neinvazīvs kuņģa balons svara samazināšana/ Sandija Šplīta, "Veselības centra 4" filiāles "Anti-Aging Institute" uztura speciāliste, Allurion programmas vadītāja
  • 10.15 Nabassaites cilmes šūnas – drošības spilvens jūsu ģimenei/ Dr. Inese Bolmane, Cilmes šūnu bankas pacientu koordinatore
  • 10.30 Uzturs grūtniecības un zīdīšanas laikā/ vecmāte Agnese Lemeševska
  • 10.45 Jaundzimušā ādas kopšana/ bērnu māsa Elita Svareniece
  • 11.00 LIELĀ DISKUSIJA: Bērnu mutes dobuma veselība. Diskusijā piedalīsies bērnu zobārste un mutes dobuma higiēnas Instagram satura veidotāja un ģimenes zobārstniecības klīnikas “Make Me Smile” dibinātāja Dr. Arina Burnašova un sertificēta audiologopēde Evija Ekure.
  • 11.45 Konkursi un balvas

Māmiņu Brokastīs vienmēr esam sarūpējuši bagātīgu balvu grozu. Arī šī reize nebūs izņēmums! 12. jūnija Māmiņu Brokastīs lielā balva no interneta veikala 1A.LV - Konstruktors LEGO® DUPLO® "Trīs vienā" Kosmosa kuģa piedzīvojums!

3... 2... 1... laidies uz aktivitātēm pildīto rotaļu laiku ar būvējamu un pārveidojamu “trīs vienā” kosmosa kuģa piedzīvojumu rotaļlietu (10422). Iztēle sit augstu vilni, mazuļiem no 3 gadu vecuma tēlojot astronautus, kas pēta kosmosu, satiek citplanētiešu un mācās par Saules sistēmu. Šī kosmosa rotaļlieta ir pilna aizraujošu piederumu, kas rosina radošas rotaļas. Pirmsskolas vecuma bērni var izzināt jaunus apvāršņus, izgudrojot kosmosa piedzīvojumus abām LEGO® DUPLO® kosmonautu figūrām, piemēram, sadraudzējoties ar citplanētieti vai lidinoties kosmosā un labojot kosmosa kuģi ar rotaļu uzgriežņu atslēgu. Ar šo “trīs vienā” būvēšanas komplektu rotaļu laiks neapniks nekad. Tajā ir daudz interesantu klucīšu un elementu, ko pārbūvēt par diviem citiem rotaļu kosmosa transportlīdzekļiem, planētu bāzi un jebko citu, ko mazuļi var izgudrot! Rotējoši zobrati, propelleri, durvis ar eņģēm un gaismas klucītis – tas viss šajā aizraujošajā, izglītojošajā rotaļlietā, kas palīdz pirmsskolas vecuma bērniem attīstīt sīkās motorikas iemaņas.

Pēc Māmiņu brokastīm “Apollo Kino” tevi gaidīs īpašajā Māmiņu kino seansā (sākums 12.15), kurā varēsi noskatīties komēdiju “Hit man”.

KAD? 12. jūnijā no plkst.9.30 līdz 12.00

Reģistrācija sāksies plkst. 9.30, lekcijas sāksies plkst.10.00

KUR? Modes un izklaides centrā "Riga Plaza"

CIK MAKSĀ IEEJA PASĀKUMĀ? Ieeja pasākumā un pasākuma aktivitātes ir bez maksas