“Māmiņu brokastis” turpmāk katru mēnesi norisināsies modes un izklaides centrā "Rīga Plaza"

“Māmiņu brokastis” turpmāk katru mēnesi norisināsies modes un izklaides centrā "Rīga Plaza"

19. Sep 2022, 09:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Modes un izklaides centrā “Rīga Plaza” sadarbībā ar “Māmiņu Klubu” turpmāk katru mēnesi norisināsies “Māmiņu brokastis” – izglītojošs ikmēneša lekciju cikls jaunajām un topošajām māmiņām. Vecākiem būs iespēja papildināt savas zināšanas speciālistu lekcijās, izmēģināt bērnu preču jaunumus, dalīties pieredzē, kā arī piedalīties konkursos un iegūt vērtīgas balvas.

Piesakies pasākumam šeit->>>

Pirmajās šīs sezonas “Māmiņu brokastīs”, kas norisinājās 7.septembrī, apmeklētājiem bija iespēja satikt “Māmiņu Kluba” raidījuma vadītāju Kristīni Beitiku, pilnveidot zināšanas par cilmes šūnām, saņemt praktiskus ieteikumus, kas palīdzēs ceļā uz vieglākām dzemdībām.

 

“Man liels prieks, par atkalredzēšanos. Mūsu pirmais pasākums pirms 5 gadiem ar brokastlaika sarunām par jaunajām māmiņām aktuālo, izaudzis par lielu, krāšņu ikmēneša notikumu.  Paldies Māmiņu klubam par partnerību, kopā varam vairāk, lai labas lietas dotu jums prieku un iespēju parunāt par sev aktuālo. Prieks redzēt, ka tās, kas laiciņu atpakaļ nāca ar lieliem punčiem, šoreiz pasākumu apmeklē kopā ar mazuļiem. Tāds ir laika ritums. Māmiņu brokastis centīsimies arī turpmāk uzturēt kā saistošu, izzinošu pasākumu brokastlaikā, ar iespēju radīt sev un jums mazus svētkus,” atklāj Cilmes šūnu bankas pārstāve un ārste Inese Bolmane.

“Māmiņu brokastis nav tikai par sanākšana kopā, tas ir par mammu komūnu, atbalsta sistēmu, kas gaidību laikā un pirmajos dzīves gados ir īpaši svarīgi. “Māmiņu brokastis” ir vieta, kur gūt jaunas zināšanas, uzzināt aktuālo bērnu preču jomā, piedalīties aktivitātēs un socializēties, satiekot arī citus vecākus. Lekciju un sadarbības partneru klāsts nav izvēlēts nejauši – tēmas aptver gaidību laiku un dzemdības, kā arī mazuļa pirmos dzīves gadus, tāpat runājam arī par to, kā kļūstot par mammu, neaizmirst par savām vajadzībām,” uzsver "Māmiņu Kluba" projektu direktore Baltijas valstīs Kristīne Damškalne. 

Jau atvērta pieteikšanās 5.oktobra Māmiņu Brokastīm, kur paredzēta plaša lekciju un aktivitāšu programma.

5.oktobra Māmiņu Brokastu PROGRAMMA

10:00 - Sākums, reģistrācija. Reģistrācija notiks visa pasākuma laikā līdz 11:45.

10:05-10:20 Aktualitātes par un ap pabalstiem topošajiem un jaunajiem vecākiem. Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Pabalstu metodiskās vadības daļas vecākā eksperte Andreta Stretinska.

10:20-10:40 Cilmes šūnas Tava bērna nākotnes veselībai, Ārste Dr.Inese Bolmane

10:45- 11:00 Vai zīdīšanai jābūt sāpīgai. Zīdīšanas konsultante Sandra Lase

11:00-11:20 Kā atgūt sevi pēc dzemdībām. Medicīnas centra "Vita" ginekoloģe Natalija Požilenkova

11:25- 11:40 Jaundzimušā un zīdaiņu ādas aprūpe. Vecmāte, zīdīšanas konsultante Agnese Lemeševska 

11:40-11:55 Mammu, ko ēdīsim? Kas jauns mazuļu ēdināšanā. Ārsts - pediatrs, Bērnu klīniskā universitātes slimnīca, Capital Clinic Riga Daira Brenča

11:55- 12:10 Plānu matu un matu izkrišanas problēmu risinājumi ar Nioxin kopšanas produktu sistēmām. Wella International Studio apmācību vadītāja Aelita Mežpapa

12:10-12:25 Konkursi, noslēgums

Piesakies pasākumam šeit->>>

Turpmāk “Māmiņu brokastis” katru mēnesi “Rīga Plaza”

"Māmiņu Klubs" uzsāk savu 19. sezonu - jaunajā sezonā katru mēnesi “Māmiņu brokastis” norisināsies modes un izklaides centra “Rīga Plaza” 1500 kvadrātmetru plašajā ēdināšanas zonā “Food Plaza” (2. stāvā). Izglītojošo pasākumu laikā tiks aktualizētas tēmas, kas saistītas ar bērnu un ģimenes veselību, veselīgu grūtniecību un palīdzību dzemdībās. Informāciju un atbalstu jaunajiem vecākiem sniegs dažādu sfēru speciālisti un eksperti. Aicinām sekot līdzi informācijai par plānotajiem pasākumiem, to programmu un reģistrāciju https://maminuklubs.lv/. Visi pasākumi ir bez maksas un uz tiem aicinātas gan topošās māmiņas, gan mammas ar bērniem, gan arī tēti un pārējie ģimenes locekļi. Pasākumu ietvaros paredzētas arī izklaides aktivitātes dažāda vecuma bērniem.